Nastřelení náušnic v Brně. Máte tip na lékařku?

janebell
15. říj 2019

Dobrý den, poraďte šikovnou lékařku, která nastřeluje náušnice. V Brně. Dekuji moc

lilian2111
15. říj 2019

Volila bych pichnuti jehlou. Nastreleni ousko prorazi, je to tupé. Jehla je ostrá a hojení se nedá srovnat.

hojda
15. říj 2019

@lilian2111 Tak já když srovnám moje propíchnuté uši a dceřiny nastřelené, tak to propíchnutí bylo na hojení mnohem horší.

lilian2111
15. říj 2019

@hojda To mě mrzí, ale fakt to není pokaždé a to nastreleni bohužel s tou špatnou hojivostí převládá 😕

hojda
15. říj 2019

@lilian2111 Já bych spíš řekla, že je to tím, jak se to propíchnutí ošetřuje a z jakého materiálu jsou náušnice. U nás nastřelené naušnice z bioplastu, který se používá v lékařství a o dírky jsem se vůbec nestarala. Většina problémů vznikne různým protáčením a mazáním/potíráním nevhodnými prostředky. Nakládáním náušnic do lihu atd.
Viz ten odkaz. Nastřelovala nám náušnice přimo ta paní, která má ty stránky.

mmajda
15. říj 2019

Doporučuji tuto paní, je to tedy zdravotní sestra.
Nastrelovali jsme u obou dcer a rychle, moc hezké, přesně tam kde mají být. Dcery plakaly skutečně jen minutku. Nikdy nic nehnisalo.
https://www.kosmetika-ivana.humpolikova.eu/

daisymaminka
15. říj 2019

https://www.nastrelovani-nausnic.cz/nastrelovan...
@janebell Lékařku neporadím, ale v odkazu výše zasílám kontakt na specialistku na nastřelování náušnic paní Šperlovou, která jednou za čas jezdí z Prahy do Brna.
Byli jsme u ní s dcerou v 8 měsících a opravdu super přístup, odbornice, která ví co dělá. Dlouho si ouška jen prohlížela, pak přeměřovala, namalovala tečky, pak nechala nás rodiče zhodnotit, zda je to ok. Pak nastřelila. Za mě super jednání, přístup.
Svoji pediatričku bych nenechala, ať dceři střelí náušnice. Ta je od léčení nemoci. Na náušnice jsem chtěla specialistu, odborníka.

hojda
15. říj 2019

@daisymaminka Přesně, super přístup, hlavně na to měla dost času, v ordinaci často spěchají, protože tam mají plno lidí a pak to taky vypadá. Hojení bez problémů. Byli jsme u ní v Praze. Řekla bych, že v Čr nikdo lepší na nastřelení není🙂.

lucie1979b
16. říj 2019

najdite si lekarku ktora robi ajakupunkturu. bude presne vediet kde je spravne miesto na prestrelenie/prepichnutie.