Poradíte dobrého detského zubára v Ostrave?

zitka73
19. pro 2010

Dobry vecer, syn mal tento tyzden 15 mesiacov, uz ma 7 prednych zubov, prerezane 4 stolicky. Radi by navstvili detskeho stomatologa, citala som v novinach o vybornej ostravskej zubarke pre deticky, mala by mat ordinaciu niekde v Privoze, alle ako to byva meno som si nezapamatala a noviny neviem nikde najst. Ale samozrejme mozete poradit aj niekoho ineho, s kym mate dobre skusenosti. Idealne by bolo niekde v Moravskej Ostrave. Dakujem.

shaula
19. pro 2010

Ahoj, osobní zkušenost nemám, ale kámoška si chválí tuhle (dovolím si to sem zkopírovat i s jejím komentářem 😅 ): "MUDr. Petra Jindrová, Poštovní 2 u KFC, je milá, příjemná a vstřícná. Vždy mi vše hezky vysvětlila a poradila. Zoubky ošetřuje moc hezky. Má v čekárně dětský koutek."
Nevím, jestli se specializuje na děti, nebo je i pro dospělé. Já jsem chtěla pro děti někoho blízko bydliště, ale nechtěli mi je vzít, když k nim nechodím sama, tak nakonec jsem skončila u svého (MUDr. Radomír Janek, vozovna trolejbusů). Ten je jako lékař výborný (alespoň si nemůžu stěžovat), ale jinak je to takový studený čumák, vůbec se neusměje, k dětem jsem chtěla někoho veselejšího 😖
Zkus se podívat tady: http://www.znamylekar.cz/ Můžeš to použít jako vodítko při výběru 🙂 Tak držím palce 😉