Ustává výtok ve 2. trimestru, máte zkušenost?

partyzanka91
3. led 2014

ahojky, ještě skoro do předevčera jsem mívala téměř pořád několikrát děnně takový bílý hustý hlenovitý výtok (prý je v těhu úplně normální, doktora jsem prosila o kultivaci ale říkal že není nutná). No a teď ten výtok najednou ustal a jsem spíš suchá a tak se dost bojím jestli to není špatně a jestli mi nemizí nějakej ten těhotenskej hormon. Furt se k tomu v myšlenkách musím vracet.
Sestřičce na gyn. jsem se po telefonu svěrila že se bojím o srdíčko miminka atd. a že někdy je ten strach dost silný a uklidní mě jen utz, ale tam se mi nechce pořád chodit i mimo plánované prohlídky. Doporučila mi AngelSounds ale nevím kde tady v Praze bych ho sehnala, ptal jsem se různě ve zdravotních potřebách a kolikrát o tom ani vůbec neslyšeli. Přes internet se mi ho kupovat nechce, moc takovým nákupům neholduju. A zvláš´t v tomhle případě. nechce se mi kupovat zajíce v pytli, potřebovala bych si ho vyzkoušet a tak (cena není zrovna nejnižší) a navíc chtějí při internetových obchodech kolikrát první peníze a až pak odešlou zásilku (asi se bojej že by byli škodní na poštovném kdybych si dobírku nevyzvedla, což chápu. Ale na druhou stranu co když zaplatím a nic nedostanu, nebo mi pošlou něco jiného). No takže jestli někdo víte o zdravotní pomůckách v praze kde bych ho mohla osobně sehnat tak dejte prosím vědět díky moc.
A prosím řekněte jak je to s tím výtokem, když ustane, pokud to víte a máte zkušenost já se moc bojím že to není v pořádku ☹

zuza2008
3. led 2014

ahojky, toho bych se určitě nebála. tohle se teda aspoň u mě střídalo - chvilku byl, pak nebyl, a to celé těhu.

dora13
3. led 2014

@partyzanka91 co se tyce vytoku, taky ho chvilku mam a chvilku nemam, nemyslim si, ze by to mel byt nejaky problem.

a co se tyce angel sounds, da se to koupit celkem hodne i v bazarech za docela solidni cenu, pokud te to uklidni. moc nechapu tvuj dotaz ohledne internetovych obchodu, je prece logicky, ze nejdriv posilas penize a potom az dostanes zbozi, ne? to je tak vzdycky. nakupuju na internetu celkem casto a u zadneho obchodu se mi jeste nestalo, ze by neposlali zbozi, takze toho bych se fakt nebala...(svuj nazor na angel sounds tu psat nebudu, to by zase rozpoutalo ohnivou debatu, o kterou nestojim 🙂 )

lv
3. led 2014

výtok není ničeho zárukou.. jak píšeš, je v těhotenství běžný, normální, ale ne nezbytný průvodce úspěšným těhotenstvím..
...jo holka, teď už se budeš bát pořád..jestli je plod v pořadku, pak porod, mrňousek, pak možnost úrazu, neštěstí..vítej mezi matkami..jinak na netu nakupuju taky a v pohodě.

majka43
4. led 2014

@partyzanka91 Já koupila angelsounds na aukru, za docela slušný peníze. Taky se mě ještě nestalo, že bych něco zaplatila a nic nedostala a nakupuji většinou přes net, nebaví mě běhat po obchodech.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru