Clostilbegyt a Orgametril. Máte zkušenost?

veronika00
17. led 2012

Milé maminky,chtěla jsem se zeptat zda nemáte někdo zkušenosti s těmito léky,Clostilbegyt a Orgametril???Ten Clostil je na rozproudění vaječníků a ten Orga ne udržení myslím...Před 4měsícema jsem tyto léky užívala a těhotenství se chytlo hned první měsíc užívání,ale bohužel to vydrželo jen 8tt.a ted je užívám znova,tak jsem se chtěla zeptat jestli jste je někdo užíval taky a jestli jste miminko donosili v pořádku.O miminko se snažíme už 3roky a furt nic...děkuji

ivekr
24. led 2012

Ahoj, já užívala 3 měsíce Clostibegyt a Proveru. Po 3 měsících jsem začala špinit, šla jsem k dotkoru a zjistli mi sekret z prsou (prý zblázněné hormony - zvýšený prolaktin) a že mi to hold nesedlo. Tak mi je změnil. Teď beru parlodel (proti prolaktinu) a pak od 28.1. začínám brát orgametril......a 3 den MS clostilbegyt. sice ti asi neporadím, ale snažíme se už 2 roky (z toho 4 měsíce tedy s těmi prášky) a doufám, že teď se už zadaří. Takže nejsi v tom sama a můžeme se tu vzájemně podpořit. Držím moc palečky.

eleena
7. únor 2012

Ahoj Veroniko, Clostík jsem užívala, když jsem se tenkrát snažila otěhotnět, brala jsem ho asi dva cykly než se zadařilo, ale i přesto , že jsem byla těhotná, tak jsem krvácela asi někdy do čtvrtého měsíce a hrozilo, že potratím. Doktor mě tenkrát poslal na rizikovku a předepsal mi prášky (Utrogestan - http://www.naseporodnice.cz/utrogestan-podpora-... ) na udržení plodu, abych prý nepotratila a předepsal mi klidový režim. Dneska mám doma zdravou 10 měsíční holčičku.Tak se zkus příště doktorky na ten Utrogestan poptat. A držím moc palce, ať to vyjde!!! Mimochodem orgametril beru zrovna teď, protože po porodu mám tak rozházený hormony a zatím mám pocit , že nezabírají, ale beru je zatím první cyklus, tak uvidíme.