Cvičení Mojžíšovy metody po IUI

tammm
13. lis 2017

Ahoj holky,cca 3 měsíce jsem cvičila Mojžišovu metodu a chodila na fyzio.
Minulý týden jsem byla na 1 Iui a nevím,zda mám cvičit...nějak jsem se sekla v odpočívání.
Mohlo by být cvičení prospěšne k úspěchu?
Děkuji

malenka3
14. lis 2017

Cvič dál a nepřestávej. Cvičila jsem 3 měsíce poctivě hodinu denně. Pak jsem byla na odblokování kostrče. Mezitím IUI proběhly. A hned po odblokování kostrče poslední 6. IUI před IVF, a na IVF už nikdy nedošlo 😉

tammm
autor
14. lis 2017

@malenka3 děkuji moc,konečně někdo poradil.Pokud to nevyjde,tak zkusim v prosinci ještě jedno iui a po novem roce jinak už ivf...bude mě 39 v dubnu.

tammm
autor
14. lis 2017

@malenka3 na odblokování jsem byla před iui tři měsíce po sobě,kež by to pomohlo.

malenka3
14. lis 2017

@tammm A kdy tě odblokovávali? Mně tenkrát radili, že postupují jinak, než se obvykle u mojžíšové radí - tedy místo aby odblokovali a pak se začalo cvičit, tak já nejdřív 3 měsíce cvičila a pak teprv šla na odblokování a pouze jednou. Bylo to proto, že pokud nemáš pánevní a kostrčové svalstvo dostatečně zpevněné (což získáš až tím cvičením), nemá smysl odblokovávat, protože se to vrací zpět. Takže jestli jsi byla třikrát na odblokování, jestli to dobře chápu, tak je to špatně, zbytečně - dej se do kupy, cvič dál, zajdi ještě jednou na to odblokování, ať ti fyzio řekne, že už ty svaly jsou zpevněný (mě chválili, že to je fakt poznat ten rozdíl) a pak si dej teprv poslední IUI, než půjdeš do IVF. Třeba to nebude ani třeba 😉

tammm
autor
14. lis 2017

@malenka3 mě odblokovala hned od první navštěvy,na druhe naučila cviky plus odblok a potřetí mě řekla,že jsu do Caru pěkně nachystaná a že odblok není potřeba...tak jsem se hned objednala.
No budu doufat že mrcha nedorazí,od iui mě občas rýpe v podbřišku,první dva dny jsem špinila.
Dnes 5 den po iui a raději nemyslím na to,zda to vyšlo,jinak by mě hráblo 🙂

tammm
autor
14. lis 2017

Ja moc času nemám ☹ takže budu cvičit a cvičit 🙂

malenka3
14. lis 2017

@tammm No, to se přiznám, že bych tomu odbloku moc nevěřila, ale uvidíš. Třeba to vyjde. Pokud ne, nezoufej a cvič dál, někde říkají, že se musí cvičit rok, aby to mělo smysl. Je mi jasný, že Tě tíží čas a věk, ale mně stačily měsíce 3.