Deflagyn a papilocare. Špatná cytologie.

barbarkak
16. čer 2022

Ahoj holky, chtěla bych napsat mou zkušenost s užíváním Deflagynu a Papilocare. Sama jsem marně hledala nějaké recenze, tak pokud to někomu pomůže.
Loni mi vyšla opakovaně cytologie HSIL a viditele změny na čípku, doktorka mě poslala ke konizaci, na kterou jsem měla čekat 3 měsíce a tak mi zatím doporučila přípravek Deflagyn. Za 3 měsíce užívání, byl výsledek LSIL a na čípku nic, což je velký zlepšení. Biopsie negativní, konizaci jsem odmítla s tím, že chci pokračovat v "léčbě". Brala jsem Deflagyn další 3 měsíce + jsem si objednala Coriolus a Betaglukan od Superionherbs. Po dalších 3 měsících výsledek ASC-US, opět zlepšení. Paní doktorka mě stále lanařila k zákroku, ale já chtěla vyčkat. Objednala jsem si Papilocare, protože má šetrnější složení, a doporučuje se právě jen na mírné změny. Do toho jsem stále brala Coriolus. Za další 3 měsíce cytologie naprosto v pořádku.

lencaa11
17. čer 2022

@barbarkak to je pěkný že to tak to zabralo jen bych byla opratrna na tu cytologii může vám házet že je vše ok a ono to může bejt jinak nechala bych si udělat test na HPV a tu konizaci zvazila ono primo do čípku nikdo
nevidi a hlavně se to může vrátit držím palce 💜

barbarkak
autor
18. čer 2022

@lencaa11 Mám v plánu o to poprosit na další kontrole, abych měla jistotu. Jinak jsem proti HPV očkovaná, ale vím že to nemusí být 100%. Sexuální partnery nestřídám. A všechny testy ( cytologie - hradním si tu přesnější, utz, kolpo vypadají naprosto v pořádku). Jsem sama dost posera co se týká zdraví, ale snažila jsem se jako první možnost udělat vše proto, aby se nález zlepšil, a mám radost, že se to evidentně podařilo( I když to stálo plno peněz) A hlavně jsem chtěla dát recenzi na ty přípravky, které k tomu určitě z většiny přispěly.
Na jednu stranu může člověk výsledky podcenit, na druhou stranu se plno těch zákroků dělá u mladých žen, co ještě plánují děti, zbytečně. A kdo má že zákroku stejný bobky jako jsem měla já, může mu tohle dát naději, že se mu může ve zdraví vyhnout. Ale jak říkám, peněz to stálo plno.