Jak srovnat menstruaci? Jak na ovulaci?

linda164
8. kvě 2017

Ahoj. Máme problém. Před 8 měsíci jsem vysadila antikoncepci. Brala jsem jí od 15 tudiž cca 3 roky jsem jí brala. Po vysazení jsem menstruaci dostala po měsíci pak 5 měsíce nic až po injekci od gynekologa a pak opět po měsíci a teď opět čekám. Od prosince se snažíme o miminko. Vůbec si nevím rady s ovulací. A nemáte někdo zkušenost jak to nějak srovnat třeba nějaké vitamíny, babské rady cokoliv. Jsem zoufalá.

ivankaaa888
8. kvě 2017

Na ovulaci mi dr predepsal clostilbegyt.Po roce snazeni mi to pomohlo k vytouzenymu mimi😊

ivankaaa888
8. kvě 2017

A k tomu jsem pila kontryhelovy caj.

fandysek_1
8. kvě 2017

Zkus gynex, femigard, angeliku čínskou...mohla bych zde napsat celý odstavec věcí, které můžou pomáhat a nemusí a vyhodíš za ně mraky peněz. Zkus taky cvičit Mojžíšovku nebo hormonální jógu. Případně čínská medicína, která má skutečné výsledky. Hodně štěstí 🙂

linda164
autor
8. kvě 2017

@fandysek_1 Moc děkuji určit vyzkouším 🙂 aspoň něco

monaluza
8. kvě 2017

Zenske kapky od Gresika

yvarp
9. kvě 2017

Kapky gynex. Měla jsem stejný problém a gynex mi srovnal ms hned od následujícího cyklu😉

no_title
9. kvě 2017

ahoj,
záleží na příčině. Já jsem na tom byla stejně. Po 7letém braní HA cyklus nikde. Ale ani před HA jsem neměla cyklus kdovíjaký, v podstatě fungoval jen do 15 let, pak MS prostě zmizela, tak jsem brala Proveru a následně i HA.
Bylinky jsou fajn věc, ale každá řeší trochu jinou příčinu. Když budeš jen tak zkoušet, může se stát, že nebudeš řešit svůj konkrétní problém nebo se budou navzájem bít. Být tebou, skočím si na hormonální profil. Po roce snažení ti ho má udělat gynekolog (a nenech se odradit kecama typu, jste mladá, to ještě není třeba, prostě máš na to nárok). Ale můžeš si na něj zajít i sama jako samoplátce do jakéhokoli odběrového centra. Stojí okolo 500,- a zjišťuje se hladina LH, FSH, Prolaktin a Estriadol.
Nejběžnější příčinou chybějící MS a ovulace je syndrom PCOS nebo nízká hladina Estriadolu. Obě věci se bylinkami řeší úplně jinak.
Syndrom PCOS se z hormonálního profilu pozná tak, že LH je vyšší než FSH (obvykle v poměru 2:1 nebo 3:1). Z bylinek apod. pomáhá na tento problém nejvíce Nosifol, dieta zcela bez rafinovaných cukrů, Drmek, Ploštičník hroznovitý, Jestřabina lékařská, Kotvičník, cvičení buď hormonální jógy nebo cvičení podle Ludmily Mojžíšové.
Při nedostatku Estriadolu můžeš zkusit Sarapis Soja, Gynex a většina těch čajů na podporu plodnosti je zaměřená právě na to + na nízkou sliznici.

jitulka89
9. kvě 2017

zkusila bych nejprv přírodní věci jak tu píšou ženský, jinak chápu to dobře, že ti je 18? Jsi ještě mlaďoučká takže se hlavně nestresuj kvůli mimču a užívejte si s přítelem 🙂