Menstruace nikde, test negativní

bumbrlinka
8. únor 2015

Menstruaci mám pravidelnou a vždy tak nějak stejnou.. V lednu MS přišla, ale byla neobvykle slabá... Udělala jsem si TT a byl negativní tak jsem to neřešila.. Teď je únor a já mám 3 dny zpoždění.. Dělala jsem si test, ale je negativní... Za pár dní ho udělám znovu a pak půjdu k doktorovi, ale zajímalo by mě jaká je pravděpodobnost, že jsem těhotná. A jaká je pravděpodobnost, že jsem teoreticky otěhotněla už v prosinci?

panda_brnenska
8. únor 2015

Těhotná už v prosinci jsi podle mě nemohla být, protože i když byla slabá MS, tak test, který jsi si ted dělala by to už ukázal. Ale jestli jsi těhotná ted z lednových pokusů to těžko říct, už hodněkrát jsem tu četla, že se to holkám ukázalo až později. Zkus za dva, tři dny test znovu.

sseessttrraa
11. únor 2015

Jsem na tom hodně podobně, mam posledni pulrok pravidelne cykly po 29 dnech,dnes jsem 2den pi ocekavane menstruaci a test negativni,je teda fakt,ze sem ho delala odpoledne.Mam pocit plnosti,nadymani a hrozne placam jidlo za posledni tyden. Nejak sem se smirila s tim,ze si pockame,nez budeme mit mimi,protoze se snazime uz 5mesicunebo spis tomu nechavame volny prubeh,tak sem s tim ani nepocitala a kdyz ted tak premyslim zpetne,... zkusim se otestovat za par dni a snad to buse o.k. Tehotna byt uz prosince nemuzes.Silu menstruace muze ovlivnit i nachlazeni, stres,uzivane leky pribytek na vaze,ubytek na vazey,.coz v obdobi zimy je bezne.

alvica
13. únor 2015

@bumbrlinka Mám teď čerstvě stejnou zkušenost. Menstruaci mívám pravidelnou, měla přijít minulý pátek - nic. Dělala jsem si test v pátek, sobotu a pondělí, všechno negativní. Ve středu jsem se chystala volat doktorovi a pro jistotu jsem si ještě udělala test, který už vyšel pozitivně. U doktora jsem ještě nebyla, takže to nemám potvrzené, ale i včera jsem měla test pozitivní a MS není. Doufám, že nepřijde... Takže doporučuji ještě po pár dnech test zkusit a pak prostě jít k doktorovi. Držím palce!

bumbrlinka
autor
13. únor 2015

Děkuji za odpovědi.. 🙂 do dneška jsem MS nedostala... je to sedmý den tak zítra ráno zkusím TT..

bumbrlinka
autor
14. únor 2015

Dnešní ranní test byl negativní...

bumbrlinka
autor
15. únor 2015

@sseessttrraa už vám TT něco ukázal?

sseessttrraa
16. únor 2015

Testy jsem zkoušela 3.den po zpozdění a 6.den po zpoždění,oba vyšli negativně.Dnes je to 7.den zpozdění,mám tlaky v podbřišku, citim se nafoukla a mám žaludek na vodě.K MUDr. jdu až 24.2. Nevim kdy mam zkusit dalsi test.A zda nejit k lekari driv,alespon na krev.

petrastudio
16. únor 2015

Ty jo holky..já taky nevím. MS mám uplně pravidelnou, měla jsem ji dostat ve čtvrtek a nic..testy negativní,chjoo. Měla jsem min.týden angínu a brala atb,může to souviset?Doufám, že ne a ráno najdu // :o)

sseessttrraa
17. únor 2015

@bumbrlinka tak test sem si delala 8.den a opet negativni ☹ a ms nikde.

lucinka58
17. únor 2015

@sseessttrraa Objednej se k doktorovi. On tě prohlídne a vezme ti krev na HCG. Potom si budeš jistá na čem jsi 🙂

sseessttrraa
17. únor 2015

@lucinka58 k lekari jdu 24.2.,teda az ☹ je mi to spis divny,celou dobu ms pravidelna,ted 8 dny zkluz. V mimi uz moc neverim,spis to vidim na cystu ☹

lucinka58
17. únor 2015

@sseessttrraa Uvidíš - do příštího úterý se to může spustit a nebo Ti doktor řekne co a jak 🙂 A ono může být i to mimi, ale víš co - všechno je otázka.... 🙂 Hlavně se nestresuj, ono to nějak dopadne 🙂

sseessttrraa
17. únor 2015

@lucinka58 dík za podporu 😉 dneska jedu na koncert Queenu do Prahy,tak se odreaguju 🙂 jen neumim nad vecma nepremyslet :D ale vim,ze psychika je zaklad 🙂

bumbrlinka
autor
17. únor 2015

mě MS mešká 11 den.. z nedele na pondělí jsem měla strašný křeče v břiše a pak jsem zvracela.. včera odpoledne to samý... zejtra nebo pozítří si zajdu na gyndu... Jsem zvědavá co se semnou děje..

lucinka58
17. únor 2015

@bumbrlinka A co takhle těhotenský test? Ukázal něco? 🙂

bumbrlinka
autor
17. únor 2015

@lucinka58 no právě že neukázal.. :(

floresta
17. únor 2015

Ahoj, ten dvoucarkovy test je nespolehlivy, kolikrat je nejdriv negativni a carky se objevi treba az za 14 dni po vynechani menstr., jedine spolehlive je test z krve od lekare.
@bumbrlinka

andrejka2222
17. únor 2015

Ahojky holky prosim o radu. V lednu jsem byla na laparce 5.1. 8.1. Jsem dostala měsíčky krásnych 7 dni a pak jsme s přítelem tulili ob den. Na laparce mi zjistili PCOS a odstranili cysty. Doktorka mi rekla ze ted bych měla mít cyklus pravidelný. Jenže já 8.2. měla jen malinko krve a jen jednou a nic vic pak jeden den spineni a nic dnes je to 9 den mam husty bily vytok priznaky tehu taky ale test negativni rikam si kdybych byla tehu tak bych mozna mela aspon ducha na testu nebo ne? Mam vyckat jeste par dni a pak se testnout znovu? Nebo rovnou k doktoru? Testovala jsem se Mamatest 10 dekuju za rady nebo zkusenosti.

bumbrlinka
autor
17. únor 2015

@floresta dělala jsem si i digitální clear blue, ale všechno je jasně negativní... Ke gynekologovi pujdu zitra nebo pozítří.. S dcerou mi TT vyšel druhý den po vynechané menstruaci... Trochu se bojím aby to nebylo něco vážného.. :(

floresta
17. únor 2015

@bumbrlinka clovek, dokud nevi, tak dokaze vymyslet ruzne diagnozy, drzim palce, aby to byla nejaka prkotina nebo krasne miminko.

bumbrlinka
autor
18. únor 2015

tak jsem přijela od doktora a nic nezjistil.. udelal mi stěr a řekl mi že to nevypadá ani na těhotenství a ani na to, že by měla přijít menstruace... Na bolesti břicha řekl že neví... Za 14 dní kontrola..

lucie94
18. únor 2015

Ahoj holky,jsem na tom podobně, prosìm napište svuj nazor : Před 6ti týdny jsem po 5ti letech přestala brát antikoncepci z důvodu užívání antibiotik. Od 21.1. kdy jsem měla mít ovu jsem měla nechráněný sex. 8.2. Jsem měla dostat ms, která do teď nepřišla. Mám příznaky těhotenství -bolet prsou, pálení žáhy, časté močení, nezvykle chutě,nadymani,zmeny tlaku... Ale tři těhotenské testy mi vyšli jako negativní. Myslíte že mužů byt těhotná a za jak dlouho bude výsledek pravdivý? Moc děkuju za odpovědi 🙂

lucinka58
18. únor 2015

Já si osobně myslím, že pokud měla být menstruace 8.2., že už by se případné těhotenství na testech ukázalo.... Ale pro jistotu se objednej k doktorovi ať se na tebe koukne a případně ať Ti vezme krev na HCG.

andrejka2222
18. únor 2015

@lucinka58 Děkuju.. Jsem s toho nervozní... 😖

sseessttrraa
18. únor 2015

Tak mě 9.den vynechani a negativnich testech začal bolet podbřišek a začala jsem špinit,teď navečer i krvácet,takže se mi zpozdila MS, jen jdou ze mě i takové cucky. Tak vyčkám co se bude dít a po neděli uviím co mi řekne MUDr. na gyndě. ☹ Zas opět čekání na mimi...

239michaela239
18. bře 2019

Dobrý večer, už 42 dní mám zpoždění menstruace. Testy jsem si dělala a negativní 😕 k doktorovi jdu 28.3.2019 ... 😞 myslíte že bych mohla být těhotná akorát mi testy ukazují že nejsem? 😕 děkuji za odpověď

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru