Nástřih hráze. Může být trochu natrhlá?

nock
30. pro 2022

Zdravím, jsem po malém nastrihu hráze. Asi 11 dní, nějak špatně jsem se nejspíš pohla a mám pocit jako kdybych si to ,,tam,, natrhla. Když si na to sáhnu tak mě to začne štípat jako když si sáhnu na nějakou ránu a když roztahují nohy tak to taky hrozně štípe takže se ani nemůžu pořádně zrcátkem podívat protože neroztahnu nohy na tolik abych se podívala. Cítím to nejspíše u vchodu, myslíte že je to trošku natrhlé?

lencaa11
30. pro 2022

@nock může to bejt zavolat lékaři skrz kontrolu

emillyhk
30. pro 2022

@nock Může být. Pokud se ti něco nezdá, tak kontrola na ambulanci v porodnici. Po skoro dvou týdnech po porodu už ti to ale pravděpodobně nebudou znovu šít (zkušenost kamarádky).

marketanovakova14
30. pro 2022

@nock Také jsem měla takový pocit, navíc jsem se nešetřila a skoro pořád seděla, byla jsem blbá. Hodně mě to i tahalo a štípalo. Jela jsem na kontrolu do porodnice, vše bylo v pořádku. Ale to ujištění mně pomohlo. Pak jsem měla pocit, že mi tam zarostly stehy, měla jsem i uvnitř hmatně malé bouličky. Na ko po 6nedělí mi řekla, že to jsou jej jizvičky. Hodně se to vyvíjí první týdny a měsíce.

gbp
30. pro 2022

@nock spis te tahnou stehy. me nejaky 11. den uz PA stehy vytahla. bala sem se, aby to nebylo brzo, ale musim rict, ze se mi hodne ulevilo. taky me to ruzne stipalo, tahalo, bolelo. a to sem mela vetsi siti. davas na to neco? hemagel? dubovou kuru? repik?

chlapecektehu
30. pro 2022

@nock upřímně mě to takhle štípalo a tahalo dobrý měsíc po porodu ale měla jsem velký zranění (syn měl přes 4kg)
A šetřila jsem se a nic jsem nedělala a i přes to to takhle zlobilo
Zkus si v lékárně koupit dubovou kúru v gelu to mi hodně pomohlo

jjasmina
31. pro 2022

@nock to by chtělo kontrolu u dr, ale mě bolel spodwk fakt dlouho, sex sne neměli půl roku po porodu, palilo totaky dlouho