Nepravidelný cyklus, nateklý prsa, špiním

silva777
21. únor 2015

Ahoj. Uz jsem docela z toho zoufala, potrebuju poradit.
Pred trema mesicema jsem vysadila HA, nebrala jsem ji dlouho. S pritelem se o mimco nejak nesnazime, spis to nechavame nahode. Na zacatku unora jsem si udelala test a byl lehce pozitivni, na to prislo ctyrdenni spineni, zasla jsem k doktoru, ale na ultrazvuku videl jen zvetsenou sliznici a rekl ze si mam udelat dalsi test o par dni pozdeji. Udelala jsem si ho a byl negativni. Jenze mi natekly prsa,ktery bolej a hlavne se porad delaj takovy ty modry strie na nich. Jsem docela hubena tak to zvetseni prsou mi nevadi 🙂 ale ten hlavni problem je, ze pred deseti dny jsem myslela, ze uz mrcha prisla, ale bylo to tri dny a slaby a hned vzapeti hlavne po ranu spinim, takze je tomu deset dni a nechce to ustat. Zacla jsem pit kontryhel a ascorutin, aby se mi to srovnalo. Uz me to dost otravuje, nevim jestli to vubec ustane, je to nekonecny. Kdyz bych sla k dr. ten by nad tim jen mavl rukou a ze se to srovna. Test jsem si delala zas a nic. Nemate s tim nekdo zkusenosti, co na to funguje?

silva777
autor
21. únor 2015

Jsem zapomnela dodat, HA byla injekce pri ktere neni menstruace, takze ani nevim jaky mam cyklus. Porad cekam kdy prijde. Nerikam, ze bych byla tehotna, podle tech testu asi ne,ale ty priznaky me zarazi.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru