Noční horečky u 2,5leté

finlay
11. únor 2017

Holky stalo se vám,že mělo dítě horečky týden?
Holky jsou teď nemocné,první 3dny horečky,pak rýma a kašel. Obě stejný průběh. Nejdřív to měla starsi a když ji horečky skončily,začala mladší (2,5R).
3 dny horečky i pres den, Nurofen zabral. Pak dva dny jen v noci,přes den OK. Pak zas den celý den zvýšená teplota a dneska v noci zas horečka.
Teď vstala,po teplotě ani památka. Je vesela,ji a pije normálně,jen má silnou rýmu a kašle. Myslíte,že ty noční horečky má k té viroze,že tělo pořád bojuje? Mám ji pořád preventivne dávat na noc ten Nurofen? Když jde spát,nic ji není,budi se o půlnoci s horečkou. Dneska to je 6.den

lv
11. únor 2017

Ty chřipky, co teď řádí mají obvykle týden, průměr, takže i klidně 8dní.. u holek to taky tak bývá, přes den už v pořádku a v noci mají horečku, ale ne už čtyřicítky..
Preventivně lék nedávám.

samaber
11. únor 2017

Takhle jsme to měli doma taky. většinou když mi nervy nevydrží tak jdu k dr ta na mě kouká jak z jara co po ni chci a od toho dne je dítko už zdravé a to vyšlo i teď po cca 4 -5denních nebo spíše nočních horečkach. Večer už měl 38tak jsem dala nurofen a byl klid. Preventivně bych nedávala. Raději si nastavit budika pro klid duše a jít sáhnout na čelo.

valkyra222
11. únor 2017

Malý začal kašlat minulý týden v úterý nasadila jsem aac sirup ve čtvrtek už horečky rýma a horeckoval do středy.měl chycene průdušky a hnisavou rýmu a silene suchý kašel který ho furt dusil.v patek ráno jsme byli u mudry a ta ho jen zkontrolovala vysetrila mu crp a všechno v pořádku odpoledne mu stoupla horečka tak rychle ze se celý třásl a byl celý fialový jela jsem na pohotovost kde mi dali Diazepam na vysoké horečky a antb.kapky do nosu a k tomu sirup na průdušky. Takže tahle chřipka co nás chytla byla snad nejhorší... Malý má 2 roky a měsíc a před měsícem jsem přestala kojit jinak veškeré nemoci co chytil vždy jen tak přešel jak král...

terezapetrova
11. únor 2017

@finlay tak zalezi taky kolik ma horecky. Syn mel taky napred na střídačku a z toho zanet dutin a presne rikaly, ze kdyz horecka je pak ne a tak dokola, ze to muze znacit ty dutiny.. Ted syn zase horecky 2,5 dne 39,5-40st a byl z toho paradne rozjety zanet str ucha aniz by si na ucho stezoval.. nechci strasit ja bych to asi nepodceňovala.. drzim palce 🙂

terezapetrova
11. únor 2017

jinak maly mel ted při tom ousku crp 102 :( a bylo nam receno, ze při opravdu horečkách navstevou dr nic nepokazis

betelgeuzz
11. únor 2017

@finlay preventivně bych léky nedávala, radši v noci zkontrolovat, jestli nemá teplotu, nebo si vzít dítě do ložnice. Horečka může být k viroze, ale může to být i něco jiného. Naše dr doporučuje přijít po 3 dnech horeček, udělá CRP a je aspoň jasno, jestli jde o virozů, nebo bakteriální infekci a jsou potřeba ATB.

finlay
autor
11. únor 2017

Malá pres den jen smrka, zakasle tak 3x za den. Hlavně,když vstane. Jinak je úplně v pohodě. Teplotu přes den nema vůbec. Tak snad to bude fakt jen hnusná chřipka.