Patentní (čínská) medicína, máte zkušenost?

slegr71
19. čer 2015

Ahoj. Máte někdo zkušenosti s čínskou medicínou. Syn (5 let ) má zvetsene krční mandle. Chtějí mu je chirurgicky zmenšit. Našla jsem na internetu, že nějaká paní pomohla svému synovi čínskou medicínou. Myslím že si nechala udělat test jazyka a podle toho jim řekl léčbu a zabralo to. Máte prosím zkušenosti. Děkuji

svija
19. čer 2015

@slegr71- já myslím, že čínská medicína by synovi opravdu pomoci mohla a pro 5ti leté dítě není ani léčba nijak mimořádně drahá (bylinky se píšou na váhu). Rozhodně bych to zkusila, než ho hnát na operaci.

slegr71
autor
19. čer 2015

@svija Dekuji za odpoved. No chci zkusit vse nez, aby sel na chirurgicke zmenseni.

andrejinda
19. čer 2015

Ahoj, já mám s čínskou medicínou super zkušenosti (bylinky a čínské houby jsem brala já a moc mi pomohly), takže mohu doporučit. Tvůj synek už není tak malý, takže se klidně TČM (tradiční čínská medicína) může léčit....doporučuji to určitě zkusit, než ho nechat hned operovat🙂 A.

terezzzza
23. čer 2015

No osobně si myslím, že to jsou vyhozené peníze. Pochybuji že příčina u tak malého dítěte bude psychosomatická, což je asi jediné "onemocnění" které tato alternativní "medicína" dokáže léčit. Zajděte za doktorem!

slegr71
autor
23. čer 2015

@terezzzza No za doktorem jsme už byli. Chce je chirurgicky zmenšit. A s tím já nesouhlasím. Tak jsme chtěli zkusit něco jiného.