Snažíme se o mimčo, předepsali mi Utrogestan. Zkušenost?

maggie_
27. dub 2016

Zdravím,
i když jsem zapojena v diskuzi u snažilek, chtěla jsem slyšet vaše názory a nehltit jim diskuzi mou otázkou :D Tak k věci 🙂 ...Od října 2015 se snažíme s přítelem o miminko 🙂 Jelikož jsem brala antiko 8 let, je mi jasné, že moje tělo je celé rozhozené.
- Každopádně po třech provokačkách na gynekologii a 37 denního špinění už jsem požádala o nějakou pomoc. Gynekolog mi předepsal Utrogestan. Jelikož nevím jak dlouhé mám cykly (většinou jak se tomu chce) a nevím kdy mám ovulaci, miminko se stále nedaří.
- Moje otázka teda je, jestli by mi mohl Utrogestan pomoci jak s úpravou cyklu, tak k otěhotnění 🙂 ... děkuji

kopretinab
27. dub 2016

Ahoj, me pomohl s úpravou cyklu. Měla jsem vždy týden před ms spineni. O mimco jsme se snažili půl roku. Pomohl mi pravděpodobně Pregnyl.

maggie_
autor
27. dub 2016

@kopretinab_ no když pomůže s úpravou cyklu budu jedině ráda 🙂 děkuju za odpověď

monikagurthova
27. dub 2016

Ahoj u me to bylo tak ze jsem ho brala 3 cykly a nic, pak jsem ho vysadila a za 2 měsíce bylo....

maggie_
autor
29. dub 2016

@monikagurthova_ děkuji za odpověď 🙂 a tobě to cyklus upravilo?

mmmko
29. dub 2016

Ja ho brala tři cykly, vždy od 16 dne. Myslím, že taky záleží na dávkovaní. Otěhotněla jsem 3 cyklus 🙂

maggie_
autor
29. dub 2016

@mmmko_ Taky ho mám na tři cykly, dvakrát denně. Neřekl mi jestli zavádět, nebo polykat, takže asi budu normálně polykat. A jestli to pomůže budu jedině ráda 🙂

monikagurthova
29. dub 2016

@maggie_ ne ba naopak docela rozhodilo ☹ ale tak na každého zo působí jinak

maggie_
autor
11. kvě 2016

No mám za sebou první braní mám to od 20DC-25DC a za dva dny po dobrání mi přišla MS. Tak si myslim, že docela v pohodě, až na ty šílený vedlejší účinky 😀 akorát nevím, zda mi vůbec pomůžou k vytouženým // pomohlo vám to třeba někomu?

kopretinab
30. čer 2016

Já jsem utrogestan zavadela. Ono když se to rozpustí, je to taková hmota, že si neumím představit, co by mi to udělalo se žaludkem. Brala jsem to od loňského srpna. V lednu jsem otěhotněla a brala to do konce třetího mesice. Pomůže to s úpravou cyklu a pak udržení plodu, když někomu jako mě chybí progesteron, který právě slouží k udržení plodu. Po třetím mesici už to vyrábí placenta. V prosinci a v lednu mi pichli Pregnyl, což je látka, která obsahuje HCG a mělo by to zařídit, že praskne folikul a lze oplodnit vajíčko. To mi pichli po prokázané ovulaci ultrazvukem. To mi podle mě pomohlo.