Těhotenství i přes slabou MS?

enjoyka
30. bře 2018

Ahoj maminky, ahoj snažilky.

Chtěla bych se zeptat, jestli je možné těhotenství i přes slabou menstruaci?

Můj příběh: s přítelem se sice o mimi nesnažíme (ikdyz já bych chtěla), ale máme nechráněný sex a semtam něco „ukapne“.. Menstruaci nemám moc pravidelnou, je to 10 měsíců, co neberu antikoncepci. Asi dva týdny pred menstruaci jsem měla bolesti podbřišku a v kříži, hlavně mě píchal pravý vaječník, myslela jsem, že to v práci ani nevydržím. Trvalo to asi 3-4 dny. Po pohlavím styku jsem měla nahnědlý výtok, pouze jednorázovy, ihned byl pryč. S bolestmi jsem šla na prohlídku k Dr. která mi řekla, že nic špatného nevidí a buď to byla cysta a ani těhotenství nevyloučila. Před ms jsem měla větší bolesti nez obvykle a dostavila se ve stejný den jako minulý měsíc. Teď ji mám druhý den a je hodně slabá. A třetí den už mám průjem.

Prosím, může se jednat o těhotenství nebo jsem jen měla ovulaci, špinění bylo uhnizdovani a ta slaba ms znamená, že se to neudrželo? Zažila některa z vás něco podobného? Předem děkuji za rady a odpovědi

cinam
31. bře 2018

@enjoyka ty bolesti 14 dní přes MS byla pravděpodobně ovulace. Špinění hned po styku bylo spíš k ovulaci nebo prostě po tom styku, uhnizdeni je až déle (5-12 den po). Jinak určitě se najdou holky co měli MS i v těhotenství. Já třeba měla tři dny špinění v období MS a těhotná jsem. Jo a průjem jsem měla taky. Proč si neuděláš test? Jestli byl styk před více jak 14 dny, už by tam něco bylo 🙂

lachtanice86
31. bře 2018

@enjoyka a test říká Co?

enjoyka
autor
31. bře 2018

Holky, test jsem nezkoušela. Každému to ukáže jinak a prý je nejlepší až 14 dní po zpoždění (u mě teda po MS) . Ano, asi to spíš odpovídá na tu ovulaci, jen jsem chtěla znát váš názor, jestli to někdo neměl stejn. Děkuji! 🙂

cinam
31. bře 2018

@enjoyka 14 dní po zpoždění mi přijde zbytečně dlouho, to bych nevydržela čekat. Poprvé jsem měla druhou čárku 11 dní po styku a podruhé 12 dní po styku.

ceriii
31. bře 2018

Já jsem měla menstruaci měsíc po otěhotnění. Ale byla hodně divná (trvala pouze den) tak jsem si šla pro test. A jo, klaplo to 🙂 Vyzkoušej to, za to nic nedáš.

enjoyka
autor
31. bře 2018

Ok holky, tak já to zítra ráno asi zkusím. Taky mi to nedá, snad nebudu zklamaná 😀

veronikanel
31. bře 2018

S dcerkou jsem měla MS velice slabou asi 2dny,pak 2dny nic a zase den a to jsem po týdnu zjistila,že jsem v 6tt 🙂
Průjem jsem měla na začátku každého těhotenství.
U tohoto jde dokonce měla celý cyklus tak chaotický,že jsem nevěděla,která bije.3dny po ovu výtok s krví asi dva dny.MS nepřišla a dnes máme 22tt.
Zkuste test,držím palce 🙂

enjoyka
autor
31. bře 2018

@veronikanel To je hodně podobný příběh, děkuji! Zkusím tedy 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru