V 11+5tt mám divný pocity na omdlení, co s tím?

kamcatka13
23. srp 2013

Ahoj holky,
jsem 11+5 a už mám 15ti měsíčního kluka, v noci jsem k němu vstala (asi celkem prudce, ale to je normálka, když vás budí v 1 ráno) a najednou se mi začala motat hrozně hlava, k němu do pokojíčku jsem došla jak ožralá, ještě jsem ho zpacifikovala (napít, dudlík, peřina) a pak jsem byla ráda, že jsem došla na záchod, měla jsem trochu průjem, ale nic neobvyklého, ale chtěl se i hrozně zvracet (ale nezvracela jsem) a motala se mi tak hlava, že když jsem si pak lehla, tak se mi točil strop i všechno kolem i po zavření očí... úplně jako kdybych byla opilá (což jsem samozřejmě nebyla!) - bylo mi fakt zle... a od té doby je mi pořád ta nějak slabo, a občas mám hučení v uších a tak... jako bych byla před omdlením, ale neomdlívám... nevíte, co s tím? U prvního dítěte jsem netrpěla na žádné nevolnosti,t ak nevím, zda je to normální, nebo jestli nemám raději navštívit pohotovost?!
Prosím o rady a zkušenosti... děkuji!

megy
23. srp 2013

ahoj, ahoj, no mě se to stalo taky párkrát, je to právě tím, že jsi rychle vyletěla a tvůj rovnovážný systém to jaksi nedal, srovnalo se to u mě tak za tři dny. ale byl to pěkný hnus, neustále pocity na omdlení hlavně při změně polohy - říá se tomu benigní vertigo, které odezní, ale pokud si nějsi jistá, určo běž k dr., ale myslím, že stejně nic neudělají :-/

megy
23. srp 2013

upřesnění - benigní polohové vertigo - tzv. polohové závratě a ve spojitosti s těhu i nízký tlak a je to hnus

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru