Zpoždění MS, slabá čárka na testu, špinění, menstruace

marti_marta
13. led 2016

Mile damy, prosim o radu.. Mam pres tyden zpozdeni a na testu se mi ukazala slaba carka (viz fotka) Vcera jsem ale zacla spinit a dneska uz je to jak normalni menstruace. Je nejaka sance, abych byla tehotna? Mam s tim jit do nemocnice? Nechci zbytecne plasit, jestli to odchazi prizozene, jak uz to nekdy byva... i kdyz stale doufam...Dekuju za nazory!

lalacek
13. led 2016

Objednala bych se normálně na gyndu, na pohotovost nemá smysl jít, ale počítejte s tím, že nic nezjistíte. Pokud byla slabá čárka, mohlo to být špatným testem nebo se skutečně vajíčko neudrželo. Existují i ženy, které při těhotenství menstruují. Známá menstruovala celé těhotenství každý měsíc.

elvira
13. led 2016

Pokud nejsou křeče nebo velké krvácení, tak bych do nemocnice nešla.
Po skončení menstruace bych si zkusila udělat ještě test, pokud by byl pozitivní, tak bych se objednala k doktorovi.
Ono to v začátku je stejně : všechno nebo nic - pokud se těhotenství udržet nemá, tak se neudrží, pokud má vydržet, tak vydrží.

luu25
13. led 2016

Ahoj, radši bych se objednala na gyndu, ale hlavně v klidu. Ty testy nejsou úplně spolehlivé a jestli byla čárka tenká, tak je možné, že je to planý poplach. 🙂

kikidii
13. led 2016

Udělala bych test po menstruaci. Moje tchýně první tři měsíce normálně "menstruovala", a pak se u doktora divila, že je už "tolik" těhotná 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru