Alergie na mléko - odkládali jste očkování?

marlenka005
23. říj 2015

Zdravím, syn 4 měsíce má alergii na mléko. Projevy ekzém, nitky krve ve stoličce, později i blinkání. Dětská doktorka jej chce očkovat standardně, doposud neočkován - má s tím prosím někdo zkušenosti? Odkládali jste očkování nebo jste i přes alergii očkování provedli. Moc díky za odpovědi.

milmic
23. říj 2015

@marlenka005 Můj syn je alergický na kasein a očkovaný není a nebude. Svého času mi lékařka řekla, že ho očkovat nemůžeme, protože nikdo neví, co s ním vakcína může udělat. Později sice zmírnila, ale já si na to netroufnu. Netroufnu si mu vrazit alergen přímo do svalu.

Ale jinak lze očkovat i přes alergii. Dítě se nadopuje lékama, někdy se očkuje pod dozorem v nemocnici, kdyby náhodou nastal anafylaktický šok.

marlenka005
autor
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
marlenka005
autor
23. říj 2015

@milmic Díky, můžu se zeptat, jak se zjistila ta alergie přímo na kasein? U nás je to jen z eliminačního testu, z krve se alergie neprokázala.

cuddle
23. říj 2015

@marlenka005 syn je alergicky na kasein a očkovaný je - HEXA s odklady , poslední vakcína kolem 18m , MMR má jednu dávku v 2,5 letech odkládala jsem dle svého pocitu
takže klidně si dohodněte individuální očkovací schéma - nebo zkrácené - jak to cítíte, samo pokud chcete očkovat to základní , pokud nechcete očkovat nic, tak pak asi bude chtít lékař od Vás potvrzení

marlenka005
autor
23. říj 2015

@cuddle Díky, očkovat, alespoň povinné očkování chci. Měla jste silnou reakci po očkování?

milmic
23. říj 2015

@marlenka005 U syna to bylo v krvi. O alergii na bkm jsem věděla přes eliminační dietu, ale pak se to potvrdilo z krve.

rozzaarka
23. říj 2015

@marlenka005 my odkladame. malemu je rok a 8m, ale vzhledem k tomu, ze mi ublinkava i po miniaturnim mnozstvi mleka, nechce se mi do toho, protoze jsem si skoro jista reakci minimalne ve forme exemu - ten se mu delal pri prechodu na pevnou stravu - MM mi vyhodil, ale pevne se mu udrzelo v brisku a telo to ventilovalo exemem.
Jeslti ma tvuj maly i krev ve stolici a exem uz takhle malicky, odkladala bych. Doktori jsou v tomto bohuzel slepi ☹ kazda tetanova vakcina ma kasein, pokud chces hexu, tak tam je i laktoza. Chystame se k homeopatovi, ktery by mi rekl, jestli ma kasein, laktozu, nebo oboje, testy z krve jsou bohuzel uplne zbytecne vzhledem k mnozstvi spatnych vysledku ☹ Drzim palce, at se rozhodnete spravne, je to hrozne tezke... Clovek pro ne chce to nejlepsi, ale obcas je desne vybrat si, co to vlastne je.

cuddle
24. říj 2015

@marlenka005 já neměla žádnou reakci 🙂 , ale jestli to bylo myšleno na syna - tak ťukám zatím teda Hexa bez reakce - všechny dávky , MMR bylo relativně v pořádku - tedy první týden nic - ale to mi říkala sestřička, že mám čekat až 7*14 den případně a nakonec měl 9 den po aplikaci mírně zvýšenou teplotu a 2 noci spal o něco hůř, ale žádný extrém naštěstí nebyl - pokud třeba používáte homeopatika - poraďte se o nasazení před očkováním a pak nějakou detoxikaci po očkování

lajla
28. pro 2015

Blázen co očkuje alergika ...holky Vy byste si to do sebe nárvat nechaly?????obdivují jak málo máte strach