Jaké jste měli reakce na očkování?

ladyhacek
24. čer 2015

Ahoj jaké jste měli reakce na očkování? Nejlepší nějaké pozitivní abychom příští maminky neděsili 😉
My očkovali Hexu+Prevenar 13 ten večer brečel téměř hodinu a půl v kuse, jinak zatím bez teploty a ani ta spavost nedorazila 🙂.

Akorát má hrozně studené ruce > úplně ledové. Mám tendenci ho stále oblékat, ale je tady tak jako vždy a to na hrací dece přikryt nebývá teď ano a ještě jsem pod něj dala deku navíc. V postýlce jsem ho přikryla teplejší dekou a ručičky mě teplé, ale spal jen 10 minut - on nemá rád horko.
Je na hrací dece na zemi. Na zemi mám 6 dek, je přikrytý a má na sobě body dl. rukáv, teplé ponožky a teplejší overal > takhle nabalený snad nikdy nebyl > může to být reakce na očkování? Nebo mu je zima? ale když ho více přikryji na spánek tak nevydrží??? No zkusím mu dát něco jiného 😉
Máte to také někdo?

mysonek
24. čer 2015

Moje dítě mělo studené ruce pořád a nikdy jsem to neřešila. To nebude reakce na očkování. Jinak my na hexu s prevenarem reakce nemívaly, po 2. dávce měla lehce zvýšenou teplotu, ale pod 38 v zadečku, takže fakt skoro nic. A po 2. dávce a po 4. dávce hexy měla bouličku v místě vpichu. Na MMR neměla reakci prakticky žádnou, možná jen byla půl dne víc spavá a trochu protivná, ale také jí rostly špičáky, takže těžko říct po čem to bylo.

gepe
24. čer 2015

@ladyhacek rotaviry bez nu, hexa bez nu, prevenar13 taky ok. Akorat spojena jedna davka 3hexy+2prevena13 pouze druhy den rano 38 po odectu - stacila jedna davka nurofen sirupu. Jinak samostatne ockovane az do 18m. MMR v planu v rijnu (26m). Spavost, plactivost apod. jsme neprisuzovali ockovani, jelikoz bylo i mimo ockovani, po ockovani zadne zmeny v chovani. Jediny, ze po ocku vzdy usnula a byla klidnejsi cca pul dne. Vzdy jsme nasadili i po ockovani klidovy rezim bez cestovani aj alespon na 2 dny po ockovani.
Ledovy ruce i nohy miva casto nezavisle na ockovani. A to i ja jako dospela, asi to ma po me 🙂