Mohla bych být těhotná?

anonym1984
6. pro 2016

Dobrý den, chtěla bych se zeptat asi před 4 měsíci jsem samovolně potratila. Teď jsme měli s přítele nechráněný styk, ale MS jsem dostala, ale byla o hodně kratší a slabší než normálně a teď na sobě pozotuji některé příznaky( bolest hlavy, nevolnost, bolest v podbříšku, závratě) myslíte že bych mohla být těhotná?

domkour
6. pro 2016

Tak si kup těhotenský test, nic jednoduššího není ...

luj89
6. pro 2016

@anonym1984 To je spíš otázka na nějakou věštkyni... To my opravdu vědět nemůžeme a kdokoliv si tady něco tipne, vyjde to nastejno jako když si hodíš korunou... Proč si neuděláš těho. test?

lutu11
6. pro 2016

Tehotna nejsi.

olga_
6. pro 2016

Těhotná jsi 😅

anonym1984
autor
6. pro 2016

Zítra si ho udělám ať mám jistotu

lenca_lenca
8. pro 2016

Ahoj, po přečtení plno diskuzí mi to stejně nedá se zeptat na názor i ostatních. Nevím, jestli bych mohla být těhotná nebo ne, i když tedy vím, že na test bude muset dojít.
26.11. jsme měli s přítelem nechráněný sex a po 6 dnech ze mě vytryskl bílý výtok, popravdě tak, že jsem si musela jít převléct kalhotky. Od té doby nic. Následující dny jsem byla taková unavená, malátná a tak nějak od neděle mě začaly bolet prsa, která bolí den ode dne víc a mám je i takové jiné, přijdou mi větší a takové oteklé a začínájí svědit. Dotoho mám 3 den pocit na zvracení (a tak 1-2x během dne je ten pocit hodně silný, že čekám co se stane, ale rozdýchám to), zimnice, studené ruce, cítím únavu, v pondělí jsem měla celý den průjem, ale od té doby je to spíš naopak, dneska mám i takový divný pocit v puse sucho a více slin.
Před 12dny mi skončila menstruace, tak mi přijde divné, abych to opět dostala a před měsícem mi doktor předepsal utrogestan na srovnání menstruace, měla jsem teprve první dávku a od včera vlastně beru další.

Budu ráda, když mi někdo napíše co si o tom myslí. Moc děkuju a přeju všem hezký den 🙂

domkour
8. pro 2016

Opravdu není nic jednoduššího, než si koupit test.. stojí cca kolem 40Kč a jsou i 2ks v balení.. Takové rozepisování ti stejně odpověď nedá, nikdo tady není věštec...

olga_
8. pro 2016

Já bych tento typ otázek snad už asi blokovala 😨

lenca_lenca
8. pro 2016

Vím, že test musím koupit a i vím kolik stojí.
A omlouvám se, že jsem se zeptala na názor zkušenějších a těch co si to už prožily. Děkuju

olga_
8. pro 2016

@lenca_lenca Ono se na to ale fakt nedá odpovědět 🙏 Lovení duchů to je už jiná. To člověka občas i baví, je to vzrůšo, ale toto opravdu né.

lenca_lenca
8. pro 2016

@olga_ ja vím, že nedá. Ale zeptat se zkouší každý no...

andysek2512
8. pro 2016

@lenca_lenca já myslím ze tohle co vše popisujes muzes mit i od utrogestanu, zavadis si go nebo polykas? Ja totiž když polykala byli mi po něm blbě. Kazdipadne jinak zkus test🙂

lenca_lenca
8. pro 2016

@andysek2512 děkuji. Utrogestan polykam, ale tohle vše mi začalo už pár dní předtím než jsem ho začala zas jíst

andysek2512
8. pro 2016

@lenca_lenca aha aha tak to tezko říct, mě bylo špatně po utrogestanu, měla jsem až do 30 tt těhotenství a pak jsem jen zaváděla právě. Tak určitě zkus test. Ptz nic jiného asi neporadime

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru