Po vakcíně MMR nespavost a pláč

lida9
1. črc 2018

Setkali jste se s reakci po ockovani MMR v podobě nočního buzení s pláčem, syn 5. den po ockovani - usne a vzbudi se s placem, ukonejsim, usne a za 5min opet plac... Takhle treba 2h v kuse, pak se intervali prodluzuji, ale budi se vzdy s placem... Kdyz se ptam jestli neco boli, neukazuje na nic... Pres den je samozrejme protivny z toho, jak je nevyspali... Setkali jste se s tim, prestalo to do 14 dnu od ockovani?

petrak15
2. črc 2018

Dnes jsem taky nechala ockovat dceru, zatim je v pohode, ale desim se, po kazdy ockovani mela vysoke teploty. Jsou ji dva roky, kolik je synovi? Segra mi ale povidala, neklid a zurivost.

normalnimatka
2. črc 2018

chudáček...
detox bych nasadila tak jako tak, i kdyby byl do 14 dnů "v pohodě".... že se to navenek zlepší, neznamená, že nemá nějak poškozenou cns. evidentně ji to totiž zasáhlo.

nahlásit na súkl, i když to je reálně k ničemu.

lida9
autor
3. črc 2018

@normalnimatka prosim v cem spociva detox, nejake bylinky??

lida9
autor
3. črc 2018

@petrak15 synovi je 19m

hojda
3. črc 2018

Ano cca 10 dní po vaccine silný pláč, dezorientovaný, nikdy potom ani před tím se nic podobného nestalo. Dcera dostala vakcínu až v 3 letech a v noci také pláč i když se v noci nikdy s pláčem nebudila.☹

lida9
autor
3. črc 2018

@hojda prosim a prestalo to, skoncilo to?myslim ten plac a dezorientace?

normalnimatka
3. črc 2018

@lida9 osobní zkušenost nemám, zásadně neočkuju. ale im, že maj různý lidi dobrou zkušenost s homeopatickou detoxikací. ale chce to vyhledat fakt dobrýho homeopata. můžu ti do sz poradit, kde by ses m ohla zeptat na někoho dobrýho.

hojda
3. črc 2018

@lida9 Ano, ale bylo to vice nocí, asi 2 nebo 3 za sebou.