Prosím shlédnout: "Očkování je organizovaný zločin"

sisinka74
9. bře 2015

Škoda, že neřekl ty 4 nemoci, které by nechal pouze očkovat.

marecekavendulka
9. bře 2015

az budu na PC,tak sem hodim odkaz na stahovac z yt,at to muzete stahovat a sirit.

diamanta
28. bře 2015

nejde mi to pustit

marecekavendulka
28. bře 2015

@diamanta tak uz to je asi pryc. pokud sis to nestahla,tak si to nepustis

angipe
28. bře 2015

O cem to bylo? Ma li nekdo stazene poslal hy mi to na mail? Dekuji

diamanta
28. bře 2015

mě se zdá, že mi ale dnes nejde nic na youtube tak nevm

angipe
29. bře 2015

No ty bláho...já sem jak Alenka v říši divů. Dřív jsem očkovat nechtěla. Pak sem přistoupila na Pediacel. Ten mi teď přestali vyrábět a jsem v pytli. A jsem opět u varianty NEOČKOVAT. Bohužel se neshodnu s manželem a je to boj. Když se o tom bavíme, tak to vyústí v hádku, kde ani jeden neprosadí svou.

marecekavendulka
29. bře 2015

@angipe ale pediacel nepřestali vyrábět. máš mylné info. je "jen " přerušení distribuce. Poslední vakcíny mají expiraci do 7/2015 pak budou až v polovině roku 2016. pokud bys začala očkovat ted,tak dej druhou dávku v červenci a poslední až bude pediacel opět na trhu 🙂

angipe
30. bře 2015

@marecekavendulka
No problém je v tom, že jaksi nemám čím naočkovat. Byla jsem v několika lékárnách a a každý hlásí, že není. Takže asi odložím očkovaní. Měla jsem jít teď v květnu a to sem měla osklad na 6. měsíc. takže nevím, jak se na mě bude Dr. tvářit. Zkouším to sehnat na Slovensku...tam maj.
Dík za info

kyia
4. dub 2015

Jsem na tom stejně, v květnu bude synovi 6 měsíců a máme jít poprvé očkovat. Rozhodla jsem se pro Pediacel, to mi chcete říct, že mám smůlu?? S tím jsem vůbec nepočítala, Hexu nechci tak co teď??

sweetest
20. dub 2015

@kyia Tak to odlož do příštího jara...to už zase Pediacel bude na trhu 🙂 Já mám odloženo do 2 let věku a vyjde to i na obnovení Pediacelu 😉

mariyanka
4. kvě 2015

dnes to jelo bez problémů

angipe
4. kvě 2015

@kyia

tak tak jak píše @sweetest odlož. Já jdu teď za MuDr. a oznámim další odklad do doby než bude pediacel. Takže asi tak ten rok až rok a půl. Alespoň bude Ella větší a bude to lépe snášet. A ještě jdu do homeopatik před a po očkování. Maminky říkaj, že to zabírá, tak to zkusim.

diamanta
4. kvě 2015

jestli je to s tím bývalým dealerem indického původu, tak toho teda vůbec nemusím.

primaska
4. kvě 2015

Mě fascinuje, že začíná tím, jak v Africe umírají lidí a nejsou proočkovaní, protože si očkování nemůžou dovolit... a pak že jsme tu my, očkovaní proti neexistujícím nemocem... nepotvrzují už ty jeho slova, že očkování má svůj smysl?? Já jsem pro očkování.. ano, je to byznys, ale má to svůj smysl.. A nechápu maminky, tzv. doktorky amatérky, které se na základě minimálních laických informací rozhodnou dítě neočkovat.. Kde berete tu jistotu, že děláte správně?? Na základě podobných videí či článků na netu, kde vesměs mluví a píší odpůrci očkování?? Protože příznivci očkování nemají potřebu svůj názor zveřejňovat. Proč taky, když se očkuje a nemají s tím problém..

gepe
4. kvě 2015

@primaska primarni problem vidim v tom, ze amaterske lekarky, studovane z internetovych diskuzi a clanku, videi, ci knih, ktere primarne vyhovuji jejich zajmum, zarputile omilaji sve pravdy, manipuluji z daty, a blbnou maminy, ktere samozrejme maji obavy o zdravi svych deti a to nejen v oblasti ockovani. Tyhle pak vytvari dusno, nejsou schopne rozumne argumentace bez emoci a predkladaji stale tytez clanky, apod.

romantika
4. kvě 2015

@angipe a jakou ma vyhodu pediacel napr oproti inf. hib?

anjelita
4. kvě 2015

@primaska v Africe je proockovanost dost vysoka a to "diky" cervenemu krizi a jejich charitativnim vakcinam. Nebo bych spis mela rict diky jedu pro jejich pokusna morcata kde ockovanim kontroluji africkou populaci? Problem v Africe neni ze by byla vysoka nemocnost diky malo ockovani, je to kvuli tomu ze nemaji co jist a uz vubec nemaji cistou vodu na piti. Takze kdyby se jim misto injekci dalo jidlo, mydlo a cista pitna voda, nemocnost by prirozene klesla k nule. Tak to ostatne bylo i pred tim nez se vubec plosne ockovani zavedlo.

gepe
4. kvě 2015

@romantika nejsem lekar 🙂 zeptej se fundovaneho odbornika.
@anjelita nemocnost neklesla k nule jen diky hygiene.

anjelita
4. kvě 2015

@gepe Ja vidim primarni problem v tom, ze zastanci ockovani maji nulove vzdelani na poli vakcin, v tomhle smeru bych samozrejme uprednostnila tu starostlivou matku, ktera stravila dost casu samostudiem pribalovych letaku, ktere normalne pacient nevidi a lekar je necte. Kdyby se totiz aspon jednou podivaly na ty "omilane" odkazy, kde je primocare ukazana historie vakcin a jejich ne-ucinku, bylo by to kazdemu jasne.

anjelita
4. kvě 2015

@gepe Samozrejme ze ne jen kvuli hygiene, velkou zasluhu ma take kvalitni jidlo (=vitaminy, mineraly a 'stavebni slozky' tela). Ockovani nepomaha naprosto nicemu a je na to miliarda studii. Naopak to nici prirozenou obranyschopnost tela.

diamanta
4. kvě 2015

@primaska Já zas třeba nechápu, kde vůbec kdo bere jistotu ohledně toho, že očkování je jen přínosem a pozitivem. Některé vakcíny jsou více ozkoušené, jiné ne. U některých se až časem objevil důkaz o negativním dopadu. Ano, některé očkování má smysl (provedeno v rozumném věku a zcela zdravému člověku), ale když pominu možnost těch nežádoucích účinků, co se dostaví dejme tomu do měsíce, tak nikdo neví, co celá ta směska ve vakcíně udělá s člověkem časem. Je to výstřel do tmy, neprobádané oblast. Některé věci co vyplynuly na povrch u konkrétních vakcín jen dokazují, že ani vědci a lékaři nemají tucha, co to udělá člověku, to co mu je vpíchnuto, do budoucna. Za deset let nebo řádově za roky. Takže vůbec bych tu nepoužila slovo JISTOTA. Myslím, že matky, které mají problém (odklad, zvažování-důvody buď nú u předchozího, hodně protichůdných info, zdrav.stav) očkovat své děti, jen poměřují možnost, že na jedné straně dítě nedostane konkrétní nemoc, a na druhé straně se vystaví nějakým neprobádaným látkám v těle....tomu neříkám jistota, ale dilema.

gepe
4. kvě 2015

@anjelita kvalitni jidlo byvalo drive, nez je dnes. Pokud chce clovek kvalitni, musi peclive vybirat, kolikrat I hledat. Nemyslim si, ze ockovani je jen vymysl a je naprosto k nicemu, v tom se v nazoru lisime 😉 prirozena obranyschopnost tela je ok, ale nikdo nema 100% imunitu, casto dochazi k oslabeni organizmu napr uz jen diky obycejne ryme, dal nemusim pokracovat, jak ruzne viry ci bakterie maji jednodussi cestu, rovnovahu organism jeste vice narusit 🙂

anjelita
4. kvě 2015

@gepe Tady vidim pripad nekoho kdo vi o ockovani a jeho principu naprosty houby 🙂 Nic ve zlym. Za valky by me zajimalo kde lidi brali kvalitni jidlo kdyz museli zit s krysama. Historie totiz ukazuje ze prave tehdy byla nemocnost nejvyssi. Hned po valce infekcni nemoci klesly temer k nule. O 20 let pozdeji se zacalo naprosto bezduvodne plosne ockovat a od te doby stoupla krivka autismu 10.000x. Nazory se lisit muzeme, ovsem pravda se nemeni podle toho jestli tomu nekdo veri ci ne. Moje dcera nemela nikdy ani rymu. Jsou ji 4 roky a nikdy nebyla ockovana. Je zdrava jak ripa. Moji sestrenici miminko umrelo 3 dny po ockovani MMR. Kamaradka ochrnula od pasu dolu v 17ti po prvni davce HPV vakciny. Z nedavnych studii 0 deti zemrelo na cerny kasel, ale uz 111 na vakcinu proti cernemu kasli. Ve skolkach prenaseji nemoci ockovane deti. Neockovane deti maji nekolikanasobne mensi nemocnost a pocet chronickych nemoci nez ockovane. Obycejna ryma vyvola odpoved organismu a telo si s ni poradi. Pokud je ovsem organismus neprirozene nabourany ockovanim a spolu s nim tunou tezkych kovu, rakovinotvornych latek a alergenu, ma to telo o dost tezsi. Vzdyt blba injekce vitaminu K do 12ti hodin po narozeni nici miminkam jatra a zadelavaji na pekny problem pozdeji. Imunitni system tela je ve strevech. Ockovani se picha do svalu kde se vstrebava do krve hned, takze pro telo je to trojsky kun. Takzvane "ockovaci konspiracni teorie" jsou jen snahy o odstraneni cenzury ktera byla na ockovani globalne uvalena. Kazdy lekar kteremu se totiz predlozi studie o ockovani by totiz sel dobrovolne odevzdat licenci kdyby na tom nezaviselo jeho zivobyti. Na medicine se totiz o ockovani neuci.

diamanta
4. kvě 2015

@anjelita ta ochrnutá dívka - dostala se z toho?

anjelita
4. kvě 2015

@diamanta samozrejme ze ne. A diky tomu ze stat neprebira zadnou zodpovednost za urazy po ockovani, nedostala od statu naprosto zadne odskodneni. Dneska je ji 25.

gepe
4. kvě 2015

@anjelita soudis me a me znalosti, aniz bys me znala 🙂 svuj hlubsi nazor a znalosti jsem zde nevyjadrila a ihned me povrchne radis do kategorie lidi, kteri jsou tupi jedinci. Ok, Tvuj obrazek, ne muj.

sariky
4. kvě 2015

Na MK se nic nemeni. Opet nikamnevedouci bitka o ockovani. Holky, holky...

gepe
4. kvě 2015

@sariky 😀 hele, ja se nehadam a nebiju 🙂 po tech par mesicich co jsem na mk nebyla jen koukam, ze je to stale stejny 😉 vis co se rikava, podle sebe soudim Tebe 😉