Provakcin plus, máte zkušenost?

tabeu
29. dub 2015

Zdravím maminky, máte některá zkušenosti s Provakcinem plus, který má zmírňovat nežádoucí reakce po očkování? Najde se tu i nějaký pediatr, který by se k tomu vyjádřil? Může to fakt pomáhat nebo je to blbost?

tajemna30
29. dub 2015

Všude je zmiňováno jak očkování nemá nežádoucí účinky, nebo minimální tak proč vlastně je provakcin plus? Osobně vím, jaké nežádoucí účinky po očkování mohou být, ale už bych další "chemii" do dítka necpala. Jen můj názor - nemyslím si že to k něčemu je

gantina
2. kvě 2015

Myslim, ze Provakcin chemie neni, je to smes vitaminu, mineralu a dalsich prirodnich slozek. Pokud zmirnuje nezadouci ucinky, jako je teplota, mrzutost apod., tak je to jedine dobre. Nerekla bych, ze muze uskodit. A i kdyby to byl jen reklamni tah, jak vytahnout z lidi penize, je mi to uprimne jedno. Pro svoje dite udelam prvni posledni 🙂 Nekdo dava pred a po ocku homeopatika, toto bude neco na podobny zpusob. Takze za me - proc ne! 🙂

bobik11
7. kvě 2015

Taky jsem o tom hledala nějaké zkušenosti na netu, ale vypadá to zatím na novinku, co u nás stojí 500 a čeká na vyzkoušení. My jdeme na druhé očkování v pondělí a budu to zase řešit homeo, a snad bude v pohodě.

petra200677
8. kvě 2015

@bobik11
Ahoj,m

petra200677
8. kvě 2015

@bobik11
Ahoj,muzu se te zeptat,jak se ty homea jmenuji? Jsou jen jedny nebo kazdemu vyhovuji jine? A mate uz s homea proti nezadoucim ucinkum ockovani vice zkusenosti? Moc dekuji za odpoved.

bobik11
8. kvě 2015

Zkušenosti se jako vše dítě od dítěte liší. Já na očkování proti hexavakcíně znám jen jedny homeo. Na poprvé byl malej jen ten den více spavý a nic jiného jsme nezaznamenali. Bližší info včetně dávkování jsem našla tady http://zdravi.doktorka.cz/odstrante-negativni-n.... My ted zase budeme dávat Thuya occidentalis 9 CH a uvidí se, pak můžu dát vědět.

bobik11
8. kvě 2015

@petra200677 Zkušenosti se jako vše dítě od dítěte liší. Já na očkování proti hexavakcíně znám jen jedny homeo. Na poprvé byl malej jen ten den více spavý a nic jiného jsme nezaznamenali. Bližší info včetně dávkování jsem našla tady http://zdravi.doktorka.cz/odstrante-negativni-n.... My ted zase budeme dávat Thuya occidentalis 9 CH a uvidí se, pak můžu dát vědět.

diamanta
8. kvě 2015

tady najdeš odpovědi. Dle mého naprosto k ničemu, jen marketingový chytrý tah, jak nejen vydělat na současné atmosféře ve společnosti, zároveň upokojit rodiče aby opět očkovali bez otázek. Nemohu teď najít, ale testovaná skupina dětí byla nejen okolo pátého roku, ale celkem jich bylo méně než 40....ale nemohu tvrdit s jistotou, když to nedohledám. Třeba někdo jiný ví.
http://www.provakcin.cz/vice-o-provakcinu

petra200677
8. kvě 2015

@bobik11 Dekuji za info. Mate uz i ockovani Priorix? Mrknu se na ty www,urcite dej vedet,zda to bylo opet v pohode. Ja totiz nemam vubec zadne zkusenosti s homeotikou,tedy krome cocoline proti spatne z auta,ale nepomohly vubec.

tabeu
autor
9. kvě 2015

Ptala jsem se na ten Provakcin i naší pediatričky a taky s tím nemá žádně zkušenosti..

bobik11
12. kvě 2015

@petra200677 Ahoj, tak to máme za sebou a úplně v pohodě. Byli jsme na druhém očkování hexavakcínou. Při prvním jsme měli jen zvýšenou únavu a ted se malej v noci jen potřeboval více chovat. Jinak ok, tak jsem ráda. Nevím jestli to homeo pomohlo, ale každopádně neuškodí.

adina2013
13. kvě 2015

Milé maminky, jde o produkt, který se vyrábí již několik let a nyní byl uveden na český trh. Tudíž jeho použití a výroba nemají žádnou souvislost se situací kolem očkování. My ho používáme už druhým rokem a musím říct, že má širší záběr užití, ale primárně pomáhá po očkování, což můžu prohlásit na základě osobních zkušeností i zkušeností mých známých. Situace v naší zemi je taková, že se rodičů nikdo neptá, kdy by bylo vhodné očkovat jejich dítě, je POUZE možné očkovat od 3.měsíce věku podle příbalového letáku k vakcíně, který většina matek nikdy neuvidí, a u nás to vzali za Doporučeno a povinnost. V Německu se přistupuje k dětem individuálně po konzultaci s rodiči a o něco později. Například v letech 2004/2005 očkovali také hexavakcínou jako u nás a během té doby bylo nahlášeno 33 úmrtí kojenců po vakcíně. Zrušili to a mají jinou značku výrobce. Jak je toto možné v EU, že v rámci plošné proočkovanosti je takto rozdílný přístup členských zemí? Na to by měli odpovědět naši představitelé vakcin.společnosti, hlavní hygienik a min.zdravotnictví. Reklamní propagace je nezbytná při uvedení každého nového produktu na trh. Na Slovensku už jsou některá očkování dobrovolná, a vezmou dítě do školky i když nemá všech 9 nebo 10, kolik je u nás. Jako matka přinesete malé miminko do ordinace s tím, že Vás pediatr ubezpečí o bezpečnosti očkování a na druhé straně dávejte pozor na neobvyklý pláč, horečky, dech, atd. Podstupuje se obrovské riziko u dítěte, které přijde do styku pouze s domácím prostředím. Provakcin je jediný produkt svého druhu, který funguje. Nemá žádné vedlejší účinky, není lékem, ale podpůrným prostředkem. Když si najdete na internetu účinné látky, všechny jsou přírodního původu. Kdo to nevyzkoušel, nemůže hodnotit, myslím, že maminky utratí mnohem více za cokoliv jiného, cena není nijak závratná. Pouze rodiče odpovídají za zdraví dítěte. Nikoliv stát ani pediatr. Očkování je dobrá idea, ale je otázka, jestli je takto nastavený systém bezpečný pro všechny děti? každý organismus je jiný a každý jedinec snáší ten koktejl nemocí ve vakcíně jinak. Zamysleme se alespoň nad tím.

janas90
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
bejvalka
19. kvě 2015

Zkoušíme homeopatika, zkoušíme bylinky a cítíme se dobře, že děláme to nejlepší, co můžeme, v tom "očkovacím matrixu", kterému se neubráníme. ani u homeopatik, ani u bylinek nemáme k dispozici seriózní výzkumy, že fungují. složení provakcinu jsem studovala celkem podrobně, nechala si jeho účinky vysvětlit zavoláním do poradny a nenašla nic, co by mě iritovalo. jsem ráda, že nékdo přemýšlí nad tím, jak nám ulehčit v případě, že své děti očkujeme.

emerica17
19. čer 2015

Moje známá je lékařka a osobně se zná s některými lékaři na Slovensku kteří se podíleli na výrobě Provkcinu a říkala mi že některé děti dopdali po užití provakcinu po vakcíně ještě horší než děti které prvakcin neužili. Podle ní je to jako kdybyste dali dítěti vodu se sirupem av podstatě jde jen o vytahování peněz s kapes maminek.

emerica17
19. čer 2015

tiež mi vravela aj iné poznatky o tomto ,,super" lieku, ktoré tu zverejňovať nebudem ale jediné čo vám môžem poradiť je - Investujte svoje peniaze radšej na niečo iné 🙂

bejvalka
24. čer 2015

@emerica17 to se mi fakt nezdá, přijde mi to trochu jako hon na čarodejnice... mimochodem jsem si schválně zavolala do poradny provakcinu a zeptala se na zemi původu a je to česká republika 🙂, ne slovensko 🙂.

hojda
24. čer 2015

Já měla připravenou směr bylinek z tradiční čínské medicíny za pár kaček, bere se to den před, v den očkování a po očkování.

petra200677
24. čer 2015

@hojda Ahoj,a pomohla tato smes bylinek,co se tyce nezadoucich ucinku ockovani? Dekuji za odpoved.

janamal37
24. čer 2015

@bejvalka Copak uživatelka @emerica17 tvrdila, že se jedná o slovenský lék 😀? Psala, že se na jeho výrobě podíleli slovenští specialisté, což je trošku rozdíl. Osobně vůbec nevím o jaký lék se jedná, ale nemám ráda "překopávání řečeného k obrazu svému". Díky.

ajnka
25. čer 2015

Mna zaujalo toto "Ve skupině Provakcin byl počet dětí BEZ CELKOVÝCH NÚ vyšší – 61,9% než v kontrolní skupině K – 52%". Stale pocuvame, ze NU su velmi zriedkave, a tu zrazu polovica deti mala nejake NU. Ta testovana skupina mi pride nic moc, kedze vacsina deti bola vo veku 5-6 rokov, a tu maminky vacsinou riesia ockovanie niekolkomesacnych deti. O kurkume som citala, ze dokaze dost dobre odburavat hlinik z tela, k ostatnym bylinam sa vyjadrit neviem, nejake opodstatnenie urcite maju, ked sa tam nachadzaju, no ten rozdiel medzi testovanou a kontrolnou skupinou sa mi nezda taky bombasticky, aka je na ten vyrobok reklama. A ci je to slovenske, ceske alebo madarske je myslim uplne irelevantne...Pre tych co tak lipnu na povode, veci sa maju takto: Kanadská farmaceutická společnost Apotex zahajuje distribuci českého patentu Provakcín. Aspon takto pise Apotex na stranke🙂

janamal37
25. čer 2015

@ajnka 😀 😀 Jestli těmi posledními třemi větami narážíš na moji připomínku, dovoluji si podotknout, že mi je srdečně jedno odkud co pochází, reagovala jsem na oboření se jedné uživatelky vůči druhé, že sděluje nepravdivou informaci.

bejvalka
3. črc 2015

a není to jedno, kde byl vyrobený? hlavně, že funguje 🙂).

katulda15
31. srp 2015

Už jen podle složení je vidět, že se jedná o přípravek, který ničemu nepomůže a je dobrý tak k tomu vytáhnout z rodičů peníze... Nepomůže, neuškodí a rodiče u kterých reakce po očkování není a těch je většinou budou přípravek vynášet do nebe 😀 Rozhodně je lepší když už, tak použít homeopatika a případně léky na alergii fenistil kapky apod.

hojda
31. srp 2015

@katulda15 A co by měl tedy obsahovat, aby pomohl?

martaa
16. zář 2015

Očkování není alergie , ani homeo dle mého názoru nejsou namístě, určitě ne rutinně a preventivně...homeo se vždy dávkuje a nasazuje dle konkrétních symptomů konkrétnímu jedinci , očkování samo o sobě není symptom. Nákup Ibuprofenu, Fenistilu a homeopatik je stejné tahání pěněz z lidí jako nákup Provakcinu. Nechápu nějak proč by měl být fenistil a spol. lepší než nějaký kurkumový sirup😀😀

martaa
16. zář 2015

@katulda15 To že většina dětí po očkování je bez reakce je velmi odvážné tvrzení a opravdu by mne zajímalo odkud tuto informaci máte?

tria002
17. zář 2015

@petra200677 na hexu thuya a phosphrous v redeni 9ch. Thuya zacit rano, v den ockovani. Rozoustit pet kulicek v trosce vidy. Nedotykat se jich rukou, ani kovem. Phosphorus totez vecer. Po dobu deseti dnu. Jedna se o detox.. 🙂

tria002
17. zář 2015

Jinak Provakcin je jen a pouze predrazena smes vitaminu. Zamerika bych se na zvyseni imunity ockovaneho miminka. A neockovat na dvou mesicich a uz vubec ne dve injekce najednou. Zaroven se informovat o moznostech. Ja mam hexu odlozenou na desaty mesic maleho, imunitu zvysim prisunem cecka, uzbzacinam, jdeme za mesic.. Nebudu ockovat klasickou hexou, ale hexacimou, ktera ma min hliniku a neobsahije laktozu.
Jsou i jine moznosti, jak ockovat.

petra200677
17. zář 2015

@tria002 To jsem vůbec nevěděla, že existují vakcíny, které mají méně hliníku, a že si můžu vůbec vybrat? Já odložila Priorix a to byla šílená hádka s doktorkou.