Reakce na MMR nebo? Rýma, kašel

estynkaa
23. kvě 2018

Dobry den,
19.4. Jsme byli na ockovani MMR odkladala jsem to co nekdyl jsou mu 3roky. Cekala jsem do 14dni po ockovani nejake reakce a nic az pak 10.5. Zacla ryma a kasel ktera trva do dneska,doktorka mi dala sirup na kasel ktery nepomaha ,inhalace take nepomaha kapky do nosu taky ne. Ted v sobotu mel horecku 38,2 a druhy den v nedeli take ,po,ut,st nic mozna trochu zvysena, a od horecek ma prujem a zvraci pritom s nim jsem od toho 10.5. Doma tak proc ma tyto nemoce? Doktorka poradila dietu a sirup vysadit kvuli zvraceni.a ted jsem vypozorovala ze ma po obliceji a krku pupinky. Napadly me jeste nestovice ale nevim jak vypadaji . Tyto fotky mam asi hodinu po vypuknuti.

calvac
23. kvě 2018

@estynkaa Nestovice urcite ne,jsou to takove mensi puchyrky plne tekutiny a jinak reakce na mmr je bohuzel ruzna,muj syn mel vysoke teploty.

priefi
24. kvě 2018

@estynkaa zkus nasadit lichorerisnici

A mozna zkus preventivne dat fenistil kapicky. Pokud je treba alergicky na bilek, mohlo to udelat tuto paseku. Sice si myslim, ze reakce by asi nastala uz drive. Ockovani oslabilo nejspis imunitu a infekce na sebe nenechaly dlouho cekat

j.a.n.i
24. kvě 2018

@estynkaa Já tedy na fotce nic nevidím, nicméně si nemyslím, že by to mělo mít spojitost s očkováním, max takovou, že oslabí dočasně imunitu a člověk lépe něco chytí. A jinak to co popisuješ si u nás předáváme už od konce dubna a několik dospělých mělo i ATB a očkovaní jsme před tím nebyli ani jeden.

lindix
24. kvě 2018

Očkování může dočasně oslabit imunitu, všichni to známe, že jsme unavení, apod.