Reakce po očkování?

katebk
28. zář 2021

Ahoj holky, dneska jsme 22 dní po očkování Priorixem. Od soboty večer má malá lítající vysoké horečky a nateklé uzliny za ušima. Odedneška se přidal průjem a teď večer jsem se dívala, že na spánku, v tříslách a na zádech má červený fleky. Střídám paralen s ibalginem, dneska jsem nasadila enterol a ještě navečer dala fenistilový kapky. Ještě ráno jsem byla přesvědčena, že nám lezou poslední zoubky ale teď večer mi to přijde úplně jako reakce po očkování?? Setkala jste se některá takhle s opožděnou reakcí? Děkuji za odpovědi.

gruyerre
28. zář 2021

Já si myslím, že to nebude tím očkováním. Jak vypadají ty fleky? Asi bych jela na pohotovost, kdyby mělo dítě horečky a naskákaly mu fleky.

klokanka31
28. zář 2021

@katebk Naše byla bez reakce, jen asi 12-16 dnů po očkování měla na spánku, na čele a ve vláskách červený fleky, a na zádech krupičku.

katebk
autor
28. zář 2021

No ty horečky měla v sobotu večer, v noci a ráno nic, pak odpoledne a pak nic, včera nic a až zase dneska ráno v 6, během dneška nic... Po celou dobu si hraje a je aktivní...akorát, že se dneska přidal ten průjem a večer teď ty flíčky. Vím na co narážíte, ale to už bych tady asi nepsala a byli bychom v nemocnici. Ještě mě zaráží, že se v noci 2x vzbudila a něco říkala dokola, podle mě blouznila... Což jsem četla, že k té reakci taky sedí... Zavolám zítra dr. uvidíme

lenatko91
28. zář 2021

Dcera měla horečku včera - 18. den, mám dotaz na své zdi.. Takže u vás to může být taky reakce, ale když zavoláš Dr., tak to je jen dobře

sirinfirst
29. zář 2021

@katebk určitě bych to řešila s dr. Naše říkala, že reakce může být zs 1 - 3 týdny. Tohle mi jako reakce připadá.

amelia000
29. zář 2021

@katebk urcite to budes mat aj v popise vedlajsich ucinkov vakciny. Citala si pribalovy letak?

katebk
autor
29. zář 2021

Tak jsme dnes jeli k dr. Já bych řekla, že všechny příznaky odpovídají reakci na očkování ale dr. mi řekla, že po 3 týdnech to už není reakce a jedná se o nějakou chřipku. No myslím si své... Děkuji za ty odpovědi, které byli věcné.