Bolest v oblasti pánevních skloubení (14tt)

alubif
13. pro 2014

Ahoj holky od rána mě začla bolet pánevní skloubení, nemůžu se bez pomoci zvednout, bolí mě z toho celé břicho.. Než jsem byla těhotná bolela me bederní páteř, na to jsem zvyklá, ale tohle je jiné. Kdy vám začly bolesti zad z toho jak se pánev povoluje?

mysonek
13. pro 2014

@alubif V prvním těhotenství mě začala bolest záda (hrudní páteř) až po porodu, jak mi najednou zmizelo břicho a nalila se prsa mlékem. Teď jsem ve 13 týdnu a začala mě bolet už teď, taky v hrudní páteři. Asi je to individuální. V kříži mě nebolelo nikdy, ani při porodu. Tak ať tě to brzy přejde. Zkus nějaké šetrné cviky.

uztotakbude
13. pro 2014

Moje gynekoložka tvrdí, že nejdříve v 30 tt. Jinak teď ležím s bolestmi v nemocnici, střílí mi to dokonce do nohy...primář chirurgie tvrdil právě že se mi rozvolňují pánevní a křížové kosti, v 7tt, poslala mne na gynekologické oddělení a tady řekli, že je to nesmysl, že to je fakt brzy a že výhřez ploténky. Ať je brzy lépe...

alubif
autor
13. pro 2014

@mysonek
@uztotakbude díky, vám taky!!!!!

keirra
9. bře 2015

U prvního mi to začlo ve 3. trimestru a odeznělo po porodu, teď to mám tak od 10tt a je to snad ještě horší - nepředkloním se, občas neudělám krok dopředu levou nohou (ale tak můžu chodit pravou vpřed a levou přisouvat, že... 😀 ). Koukni na cviky tady: http://www.cvicime.cz/cviky/automobilizace-si-k... . Mně to sice nepomáhá (asi to mám hodně zasekané), ale tobě třeba může.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru