Bolesti a křeče v podbřišku, jsem těhotná?

teletrade
19. pro 2017

Dobry den, s partnerem se snazime o miminko...dnes jsou tomu 3 tydny...tehotensky test jsem si zatim nedelala gynekolozka mi rekla ze pred vynechanim menstruace je to zbytecne..zitra mam jit na ultrazvuk a pozitri na krev..dnes mi mela prvni den prijit menstruace..tano jsem se probudila, mela lehke bolestu a krece v podbrisku ale menstruace zatim nic . zajima me jestli je mozne ze jsem tehotna a telo se s tim trochu pere ruznymi priznaky v danem obdobi? Predem dekuji veronika

vendy94
19. pro 2017

Já si dělala test, když jsem měla tři dny zpoždění. Byl pozitivní.

Bolesti v podbřišku, jakoby měla přijít ms mám občas během dne i teď a to bych podle doktora teď měla být v 5tt+4.

Tak ty bolesti v podbřišku můžou znamenat buď ms nebo těhotenství.
Zkus udělat test a uvidíš. Hodně štěstí

galikl
19. pro 2017

Ještě vyčkej pokud bude zpoždění a jinak šup pro test. Já jsem poznala, že je něco jinak když jsem cítila už týden před MS píchání na jedné straně a docela velkou bolest prsou. Nicméně ani po vynechání a s pozitivním testem na UTZ nebylo vidět nic, než jen větší sliznice, což sice podle doktora těhotenství odpovídá, ale řekl že je brzy. Za dalších cca 14 dní už byl vidět váček a tečka ;) ...termín MS máš ale teprve dnes, klidně ještě do večera dorazit může..ale i nemusí ..vydrž ;)

adelka951
19. pro 2017

Jinak já nechápu, proč, když nemáš pozitivní test, tak se ženeš k doktorovi. Není to zbytečné. Já vždy chodím až tak v 9. týdnu. Teď na utz stejně nic neuvidí.

bassetlady
19. pro 2017

moment opráším skleněnou kouli - ano možné je všechno

kafr
19. pro 2017

Presne jak uz bylo napsano!
1) test delat az opravdu par dni po vynechani MS
2) krev ano, je presnejsi- ukaze predne jednotky
3) ultrazvuk- absolutni nesmysl, ted jsi teoreticky v 4tt, videt neco muze az tak v 6tt- puntik, bublinka a vyjimecne i srdicko, ale driv jak po 6tt nema smysl delat.
4) priznaky?! 😂 projdi si diskuze, tech je! Konec koncu to muzou byt i zarazene prdy! 😂 to je to posledni, podle ceho se to da vestit.
Chapu, ze jsi nedockava a strasne rada bys vedela, jestli Jezisek neprinese ten nejhezci darek, ale stedry den teprve bude, vydrz a bude i zlate prasatko 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru