Bolestivá ovulace při Clostilbegytu?

therias
14. led 2018

Ahoj holky, s pritelem se snazime i dite a doktor mi nasadil Clostilbegyt. Beru ho druhy cyklus. Prvni bylo davkovani 1-0-0 a vytvoril se jeden folikul 11 mm. Druhy cyklus jsem brala 1-0-1 a vytvorili se foliky tri 21 mm, 25 mm a 26 mm. Ze ctvrtka na patek v noci se mi spustila ovulace a fest me u toho bolelo bricho. Zazila ste to nektera, zadarilo se vam pri takovych folikulich? Dekiki

monikaa91
14. led 2018

Ahoj. Já mám teda s Clostilbegytem špatné zkušenosti. Kvůli němu jsem měla cystu, která pak praskla a skončila jsem na pohotovosti:( Ale jinak tahle velikost folikulů je podle mě super🙂 A dostala jsi Pregnyl nebo jinou injekci na spuštění ovulace?

monikaa91
14. led 2018

Je promiň nevšimla jsem si, že píšeš, že se ti ovulace už spustila 😊

therias
autor
14. led 2018

Ja si myslim ze to ovulace byla. Doktor rikal ze behem jednoho az dvou snu bude ovulace a bricho me bolelo jako nikdy. Poznal by doktor na UZ ze je to cysta a ne folikuli?

vendelinka08
14. led 2018

Me boli pri ovulce bricho kazdy mesic. Dokonce si nekdy myslim..jestli nemam slepaka. Boli me vetsinou prava strana. Ale strasne.

bezinka11
19. led 2018

Já měla po clostilu taky tři folikuly podobných rozměrů, ovulace proběhla, ale nám se bohuzel nezadarilo, dostala jsem ms.

motomischel
7. čer 2018

Kamaradka mi vzdycky rikala, ze pozna ovulci, ze ma az skoro krece kazdy mesic na jine strane a to i bez clostylu. Ja jsem ho ted mela prvni cyklus a dva dny mirne bolavy cely podbrisek a druhy den i prava strana. Doktor mi rekl, ze to je znamka, ze se tam neco deje, ze je to v poradku.