Dá se otěhotnět týden před menstruací?

chrisula
6. kvě 2013

cyklus mam 29 dni,jde týden před menstruací otěhotnět?

petrusew
6. kvě 2013

proč ne? Ovulace je u každé ženy jindy. Já otěhotněla pár dní po MS🙂

kajalka
6. kvě 2013

Otěhotnět se dá pouze v plodné dny, tzn. pokud dojde k ovulaci a vypuzení vajíčka do vejcovodu. Kdy tenhle stav u tebe nastává, nikdo neví. Jsou holky, co otěhotní i během menstruace a nebo dokonce ovulují 2x do cyklu.

smartbear13
6. kvě 2013

Dá🙂Já jsem otěhotněla chvilku před MS, každý má ovulaci jinak🙂

vendullka
6. kvě 2013

Samozřejmě že t jde, je to u každého individuální, podle ovulace, jak píše kajalka🙂

evcounek
6. kvě 2013

proč ne já bych v tom problém neviděla. Já jsem asi také tak otěhotněla jelikož jsme podle MS menši si o jeden týden.

evulinkab
6. kvě 2013

Jde to🙂Ale musi u tebe zrovna v tu chvili probíjhat ovulace🙂..

dana3262
6. kvě 2013

No jistě. Já to tak měla. Dokonce i při menstruaci se da otěhotnět.. (jako moje ségra). 😅

janesafari
6. kvě 2013

Jj,poprvé sem otěhotněla asi 2 týdny před MS a ted podruhé 2 dny před MS...Každá to máme jinak,stejně jako těhu apod.... 😉

maudn
6. kvě 2013

já u prvního otěhotněla 9 dní před MS

katyxq
7. kvě 2013

no - pokud bude posunutá ovulace na později, tak to vlastně není týden před MS, protože ta by taky přišla později. Cyklus má tři fáze - proliferační (od skončení MS do ovulace, tato doba mǔže být kaźdý cyklus jiná), luteální od ovulace do začatku MS, každý cyklus je stejně dlouhá, měla by to být 11-16dnů, u každého jinak, pokud nejsou hormony v pořádku, může být i kratší, ale pak nemá případné oplodněné vajíčko dostatek času k zahnízděni, ale jsou možnosti jak tuto fázi éhem několika cyklů postupně prodloužit např. vysokými dávkami vit. B6) a třetí fázi je MS.

andelka
7. kvě 2013

Pokud máš naprosto pravidelný 29 dnový cyklus, tak by mělo k ovulaci docházet někde mezi 13 a 20 dnem cyklu. Můžeš mít tu druhou vázi i méně než 9dní, ale to pak bývá problém aby se oplozené vajíčko stihlo zahnízdit. Těch 9dní s eudává jako minimální délka luteální fáze. A maximální 16dní. Týden před MS ovulku mít můžeš, ale pak by luteální fáze byla jen 7dní a to je dost málo, takže by se otěhotnění asi ani nezdařilo.

catherin89
9. kvě 2013

Ano jde, jsem toho živým důkazem 🙂

m_d
9. kvě 2013

Ano jde, ta cacorka u me v brisku je toho dukazem. Sex probehl 24., 30. vyl navrat z dovolene a mela jsem to dostat 1. a nedostala jsem 😉)

anonyma
19. srp 2013

Zdravím všechny, mám dotaz.. Dnes jsem hledala odpovědi na moji otazku kterou si snad pokládám dvěstě krát denne. Jen by me vázne zajímalo zdali je to pravda nebo ne. Predevcirem jsem měla p. Styk s přítelem, za par dni bych měla mít menstruaci.. Zajímá me jestli je mozné otěhotnět před menstruaci. Zatím zadnou zmenu nevidím. Není mi nijak neobvykle. Spíše si všímám toho ze mám výtok nebo spíše je to takova bila hustá hmota podobná hmotě když mám ovulaci. Tu mám ale dávno za sebou je mozné mít ovulaci 2x ? Každopádně pokud menstruace nedojde.. Sáhnu ihned po testu .. Mate někdo stejnou zkušenost ?

loafeer
19. srp 2013

co by ne:o)

werumka
19. srp 2013

@anonyma Pokud jsi tento cyklus určitě měla ovulaci a nyní máš sedm dní do menstruace, tak je pravděpodobnější, že Tě zasáhne blesk, než že otěhotníš 🙂 Ale pokud si neověřuješ proběhnutí ovulace, například měřením teploty, tak je možné, že nebyla a pak jsi teoreticky plodná do konce cyklu.

eniverunka
9. črc 2014

Dobrý den mám takovej dotaz,potrebovala bych poradit,,,,mám tejdem pred menstulací a je to třetí den po souloží vubec jsme si pozor nedali, mužu bejt tehotná a mam chvilkama polení v podbříšku tak tet nevím dékují 😒

elule38
28. říj 2014

Ahoj, takže spoléhat na neplodné dny se nedá? 😨

kovik
28. říj 2014

🙂 jo jo dá 😀 ja otěhotněla dvakrát v době očekávání MS

cipra
24. lis 2014

ahoj, v sobotu 22.11 jsem vysadila prášky a včera 23.11 jsem měla pohlavní styk a podle HA bych měla dostat měsíčky 27.11 ale když jsem je vysadila tak nevím... je možné že bych je už dostat nemusela a místo toho čekala miminko 🙂 ?

1veverka1
11. led 2015

Ahoj, chci se zeptat... Měla jsem dva poslední prášky před vysazením. Můj přítel to do mě vpustil a něco málo ze mě vyteklo ven. Můžu otěhotnět ?

barcula22
5. kvě 2015

Zdravím, už mám dvě deti, ale už je to pár let. Mela jsem styk 5 dni po MS a po dalších 10 .dnech jsem to dostala, ale i přes to mam dnes po dalším týdnu holení pod bříška, bily výtok a me živo z prsou. Jsem trošku nesla ale nechci panikařit s těhotenstvím.

fatik22
28. čer 2015

Ahoj chci se jen zeptat mohla jsem otehotnit kdyz.jsem po tejdnu po.sexu dostala.menstrulaci? Nebo spis.jsem.otehotnila.az po ni.jinak.bych to.nedostala.asi mockrat dekuju.

biton
29. říj 2015

Dobrý den, mám to tento měsíc stejně jako fatik22. Tak týden před menstruací proběhla ovulace a já nevím zda mohu být těhotná? Menstruace přišla, ale byla slabší než jindy.

luciey
6. lis 2015

Dobrý večer. Take bych mela dotaz. Pohlavní styk jsem mela 2dny pred MS a pote se MS dostavila s jednodennim spozdenim. MSbyla slabsi nez jindy a trvala asi 7-8dni.nemam pravidelnou MS ale poslední pul rok dorazila vzdy 18.v měsíci. Od min.tydne mi neni moc dobre.Jsem hrozne unavena pravidelne mezi 16-17hod.nemuzu udržet oci.boli me zada v krizi.nekdy me pali zaha.a mam dost nafoukle bricho.dnes jsem si i vsimla tmavsich flicku na hrudniku a oci mam jak sklenene.nekdy me picha v podbrisku a dost casto mam tlak v brise.tehu.test jsem si dnes delala je tam i druha carka ale sotva okem viditelna.tak se chci zeptat.je mozne ze bych byla tehotna? Predem vsem Děkuji za odpověď.

anushka111
6. lis 2015

Možné to samozřejmě je, slabá čárka jen znamená, že hodnota hcg ketrá je v moči, je prostě jen nižší (čím vyšší stádium těhotenství tím vyšší hodnota hcg - tj. silnější čárka). Slabá druhá čárka se ale může objevit i v případě že máte rozhozené hormony. Takže bych v pondělí zavolala na gynekologii ať víte na čem jste 😉

marcinek
6. lis 2015

urcite, zálezi kdy mas ovulaci. ja otěhotněla necekane par dni po menstruaci

anyt9178
29. lis 2015

Ahoj holky, mam pravidelny cyklus 28-30 dni. Ovu mam cca tyden pred ms. Myslite ze je mozne otehotnet?

mishaye
4. zář 2016

Ahoj, zacala sem MS 10.8., nechraneny pohl.styk byl 27.8., pak byl opet nechr. styk 3.9., menses dostanu kolem 7.-9.9... da se otehotnet? Dekuji moc za odpoved.

svetlus_pepca
4. zář 2016

Dá se otěhotnět kdykoliv přece. Každá má ovulaci jindy. Takže fakt nevím, co přesně chceš slyšet 😉