Digitální těhotenský test Clearblue. Ukáže těh. před MS?

hanysek.hanysek
17. kvě 2011

Prosím o radu, zda digitální těhotenský test Clearblue ukáže těhotenství i před menstruací? I v jakém týdnu těhu jsem? Menstruaci mám dostat za tři dny, ale už 4dny mi papírkový test ukazuje těhotenství, zesilující čárky. A dnes se mi ráno zdálo, že čárka od včerejška nezesílila. Já vím, může se stát cokoliv, bolí mě břicho na menzes. Tak se chci zeptat, zda Clearblue ukáže těhotenství i dny předem tak jako papírkové testy. Máte s tím zkušenost? Zvažuji koupi, při nejhorším vyhodím dvě stovky. díky

estrellita
17. kvě 2011

@hanysek.hanysek vsechny testy by mely ukazat i behem MS (pokud teda nejaka probehne) jestli je zvysene HCG, nekdo tedy muze mit MS i v tehotenstvi, ale je to mensinovy priprad. takze clearblue by mel tehtenstvi taky ukazat.
jinak bolest jako na MS je i pri tehotenstvi 😉 a ze dne na den je malo kdy videt rozil v testech, vydrz par dni, nejlepe do 1 dne po MS a pak zkus dalsi a urcite uvidis rozdil 🙂 drzim palce!

denousek
17. kvě 2011

@hanysek.hanysek vydrž 🙂 vždyt si ještě před termínem očekávané ms 😉 clear blue je zbytecne drahejj!je to obchodni tah!já ho mám ale taky doma schovanej na ,,někdy,, 😀 ale to až budu vedet že jsem těhu tak spiš jen tak na památku a na vyfocení 😀 jinak když se mi před 2 měsícema zesilovali čárky a pak to ustalo tak pak slábly a bylo to mimoděložní ☹( tím tě ale nechci strašit protože tobě to už ukazuje před termínem MS 😵 takže se hod do klidu a vydrž aspon 2 dny netestovat a pak to porovnej 😉 před termínem ms se nemá testovat z důvodu samovolného potretu..kolikrát je žena těhotná a ani o tom neví a mimi odejde jen se spožděnou ms...takže vydrž prťka vydrž 😉 držím pěsti 😵
j jinak clear blue má citlivost 25ml/UI jako kazdy test i když jsou ted na trhu populárnější a žádanější s citlivostí 10ml/UI...napč mamatest 10 🙂 je to o něco citlivější .. držím pěsti moocc!!

terinka212
25. črc 2022

4 dny zpoždění 😁

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru