Je možné otěhotnět při menstruaci?

hanule112
29. kvě 2015

Ahoj holky.Žádám o radu.Myslíte si,že je možné otěhotnět pri menstruaci?V nedeli jsme s manzelem meli nechraneny sex a ve ctvrtek jsem mela na tehotenskem testu dve carky.Prijde mi to divné,ze uz po peti dnech by bylo mozné poznat tehotenstvi na tehotenskym testu.Nedavno mi muj doktor řekl,ze mam cystu.Myslite si,ze to muze mit spojitost s tím,ze mi ten test vysel pozitivní?Protoze mi nejde do hlavy,ze uz po peti dnech by se to poznalo a kor kdyz jsem mela ten nejobycejnejsi test.Jaky na to mate nazor?Dekuji moc za radu.

cepanka
29. kvě 2015

Spis to bude jeste ze sexu predtim, ten byl kdy? cetla jsem ale, ze i cysta muze zpusobit pozitivni TT, ale cysty vetsinou odchazeji s MS.

fykyska
29. kvě 2015

Pokud se nebude jednat o nejakou hormonalni bouri v tele, tak si spis myslim ze pokud jde o tehotenstvi jsi tehotna jiz delsi dobu a normalne si k tehotenstvi ,,menstruovala,, spis se muze jednat o nejake pseudokrvaceni podobne menstruaci, a telo i miminko muze byt v poradku. I to se bezne stává ze zeny klidne nekolik měsíců krvaci, a ze jsou v jinem stavu se dozvi treba az na konci prvniho trimenstru.
Zkusila bych jeste ob den test a jeste se objednala na vyšetření, cysty rady rozhazuji cyklus a zpusobuji falesne pozitivni tehotenske testy, muze to byt ovsem cokoliv od hormonalni zmeny po tehu..
aby byl test pozitivni po 5 dnech po styku je nepravděpodobné nebot cesta oplodneneho vajicka a jeho uhnizdeni at uz v deloze nebo kdekoliv jinde a produkci hormonu do krve a moci chce vice nez par dni po styku.. zkus si jeste zajit jako samoplatce na odber hcg do laboratore stoji to necele 300 stovky a. vysledek byva jeste ten den 🙂

andel777
4. dub 2016

Zdravím mám takovy dotaz s přitelem sme si davaly roky pozor ted prisla chvile ze by mimco a tak sme meli nechraneny sex ve streduu a hned v patek.V sobot mi bylo divne cely den sem prospala v nedeli mi bylo taky divne byla sem navena a bylo mi na zvraceni stim ze to mam dostat 8ho i celkove sem byla zmatena jak lesni vcela a bum ja to dostala dnes rano defakto o 4 dny drive ale neboli me bricho nic coz ja u menstruace mam ze mam krece a pred menstraci mi takhle divne nikdy nebylo myslite ze bych mohla být tehotna??dekuji moc

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru