Je možné, že jsem těhotná?

evusa2
29. bře 2016

Ahojky už 10 měsíců se snažíme o miminko minulí cyklus jsem měla ovulaci jak podle testů, tak i teploty, ale menstruaci jsme normálně dostala . ( 2 dny bez bolesti a slabou a pak 3 dny docela silnou), v novém cyklu nevím zda jsme měla ovulaci podle testu by to vycházelo ale BT je stále nízká, nyní čekám na menstruaci , pobolívá mě břicho trošku, ale stále nic, je možné že bych byla těhotná už třeba i z minulého cyklu, ikdyž je BT nízká? Četla jsme že v těhotenství je vysoká. Děkuji za vaše názory

pekkaa
29. bře 2016

@evusa2 mozne je vsechno, ale je to mene pravdepodobne. Jsou sice zeny, ktere menstruuji i v tehotenstvi, ale ta teplota by mela byt nahore. Zkus pripadne tehotensky test.
Tento cyklus kdy rikas, ze je BT stale dole se mohlo stat, ze ovulace neprobehla vubec (je to normalni, nemusime ovulovat uplne kazdy cyklus). Ovulacni testy navic ukazujou jenom zvysenou hladinu LH hormonu, ale nemusi se pak vzdy stat, ze vajicko se i opravdu uvolni... BT je proto presnejsi, protoze ti potvrdi jestli k tomu opravdu doslo nebo ne. To ti ovulacni test nerekne.

bajana
29. bře 2016

Skôr si myslím ,že nie si tehotná. Ak má aj žena v tehotenstve MS, tak určite nie silnú, inak by sa plod nemal kam zachytiť.

lenush1
30. bře 2016

Ahoj, mám podobnou zkušenost. Již více než rok jsme si s přítelem řekli, že bychom chtěli miminko a nechali jsme tomu volný průběh. Už jsem si prošla i obdobím, kdy s každou příchozí MS jsem div nebrečela. Kupovala jsem hafo ovulačních testů (které mi ukázali vždy silnou kontrolní čárku a slaboučkou testovací čárku), měřila jsem BT. Pak mě to natolik stresovalo, že jsem od toho upustila. Dle doktora jsem ovulaci měla, jednou mi ji zjistil i podle ultrazvuku. Měla jsem hodně stresu v práci, takže nejspíš pracovala psychika. Na radu dokotra jsem brala INOFOLIC a přítel taky obdobný preparát. No efekt asi žádný. Nyní já beru pouze kyselinu listovou. A teď k věci a mé otázce.

Menstruaci jsem měla 26/2, trvala zhruba 4 dny (mívám to silnější první den, pak už slabší), cyklus mívám 29-30 dní a dle výpočtu plodných dnů na internetu mi vyšlo, že byly 11-15/3, s přítelem jsme měli sex 9-13/3 každý den. 11/3 mě bolelo jako již několikátý měsíc v levém podbřišku. 12/3 a 13/3 mě bolela prsa a v levém mě píchalo (zřejmě asi ovulace). Od 14/3 registruji enormě zvýšenou chuť k jídlu. Před menstruací třeba trošku větší je, ale tohle bylo prostě o hodně více. Ta chuť k jídlu trvá do dnešního dne. 18/3 mě bolelo břicho a proběhl další sex. 19/3 mě začala bolet prsa a začla jsem mít nafouklé břicho. 22/3 a 23/3 mi bylo dost nevolno a taky jsem ráno jednou zvracela z ničeho nic po čaji a nemohla jsem absolutně jíst. Bolesti prsou a břicha trvali až do 26/3,, kdy jsem dostala MS, která trvala jen 2 dny, poté už to bylo spíše slabé špinění. Stále trvá bolest podbřišku a nafouklé břicho. Únavu citím již delší dobu, někdy jdu spát i přes den, záda mě také dost bolela, hlavně bederní část a kříž. Včera mi přítel řekl, že mám nějak větší dvorce okolo bradavek. Prsa mě už tedy nebolí, ale vizuelně se mi zdají trošku větší. V březnu jsem věděla, že v té šílené práci končím a tak jsem měla po dlouhé době měla dobrou náladu a prostě jsem teď moc šťastná. Myslíte, že i když jsem krvácela, tak je možné být těhotná? Test jsem si ještě nekoupila. Nafouklé břicho jsem přikládala menstruaci, jenže ta už skončila a břicho je nafouklé stále a citím takové pnutí. Děkuji za názory 🙂

terezapoch
25. dub 2016

@lenush1 ahij, muzu se zeptat jak to dopadlo. Mam obdobny problem 🙂

lenush1
26. dub 2016

@terezapoch No vzhledem k tomu, že jsem teď již po další menstruaci, tak z toho nic nebylo :(

terezapoch
27. dub 2016

@lenush1 aha, no ja taky nic. Diky za odpověď 🙂 snad uz to brzy vyjde 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru