Ahoj, je tu někdo taky 8 DPO a je hrozně nedočkavá jako já ? 😂 Je to hrozný to čekání.
Musím se přiznat, já to nevydržela!!!! Tak jsem si dělala teď z odpolední moci a je tam slabý duch😆 Tak jsem zvědavá co zítra z ranní moci!!! Držte palce
@maca917 dej, budu na tebe myslet 🙏🏻😊
@mamacita2 první test s tou viditelnou neviditelnou čárkou sem dělala 8dpo 😊
@mamacita2 jo tak to mame stejne, to pichani jsem mela vcera taky...a taky mam takovy tendence ze se mi navali a vypada to ze se pob..prsa boli...ale my to zkousime ctvrty mesic, takze zatim se neraduju..moc si to preju ale..bojim se ze se zaraduju a budou to plany nadeje
@mamacita2 koukam ze sis delala testik, tak to bude ono, gratulujuuu🙂
@mamacita2 je to tam🙂 kolik dni mas po?
@slunecnice156 dneska 8dpo ale je to z odpolední moči
@mamacita2 ani já tam nic nevidím 😬 hlavně dělat test odpoledne a ještě k tomu před ms 🤷🏼♀️ Udělala bych třeba zítra ale hned ráno po probuzení
Ahoj holky, já jsem dnes 8 DPO, skoro teda 9 DPO. Nemám odvahu na test. Ovulaci mám potvrzenou doktorem, testem, hlenem i grafem 🤣🙈
Je to už 9 měsíců od revize, tak už bychom si miminko moc přáli.
@mamacita2 nne zatim meska druhy den, ale test mam negativni😥
@slunecnice156 třeba se mimco jen dýl zahnízdilo a ovulka byla taky posunuta. Neves hlavu, jednou to vyjít musí ale chápu že je to na hlavu.
@misaa56 snadno se to říká, hůř dělá ale zkus na to nemyslet. Ono to v pravý čas přijde, já už Mimi nechtěla, manžel mě přemluvil a tak jsme začali zadělávat. Když to nevyšlo první ani druhý měsíc byla jsem na nervy, teď je to třetí cyklus- já jsem ale typ že kolem mě projdou trenky a jsem těhotná, mám za sebou 2 časné samovolne potraty, tři porody a dvakrat UPT ze zdravotních důvodu. pokud toto vyjde, bude to mé 8 těhotenství 🤔
@mamacita2 tady ji také vidím 😊
@teress1215 A kdy jsi dělala ten první?