Jsou těhotenské příznaky dřív než ukáže těhotenský test?

bajule
10. zář 2014

Ahojky, všude čtu, jaké jsou první příznaky těhotenství jako je bolest prsou, bílý výtok, nechutenství, únava apod. Ale nikde jsem se nedozvěděla, zda jsou tyto [[https://www.modrykonik.cz/snazime-se/priznaky-tehotenstvi/ | příznaky dřív než pozitivní těhotenský test]], nebo až potom? Jak jste na tom vy?

tkanicka
10. zář 2014

týden po oplodnění jsem byla totálně nemožná a test to začal ukazovat duchem až po dalším týdnu

dora13
10. zář 2014

@bajule Ja jsem si udelala test na zaklade priznaku (konkretne u me bolest prsou, plus byly vetsi a mela jsem na nich popraskane mikrozilky, citlivost na pachy a unava) . Test jsem delala 12 DPO, 2 dny pred MS, ktera uz nedorazila.

ester34
10. zář 2014

8dpo jsem začala mít zvýšenou teplotu, 12 dpo jsem si ublinkla po ústní vodě, to už jsem měla i citlivé bradavky a cítila se hodně unavená. Na testu byl duch 14 dpo.

loafeer
10. zář 2014

Já měla jen ten výtok, ale jako mazec těhu příznaky jsem začla mít až kolem 7.tt, do té doby nic....a na těhotenství jsem přišla tak kolem 5.tt- den v ocekavane MS

lv
10. zář 2014

Já jsem byla bez jakýchkoliv příznaků, u obou holek. Test jsem si dělala na základě vynechane menstruace.

svlocka
10. zář 2014

Jsem 8DPO spinim a kdyz se dotknu prsou boli muze to byt taky priznak?

blanka.k
10. zář 2014

@bajule V práci jsem usnula u PC (měla jsem prostě ataky mikrospánku, děs), hrozně mě tlačila riflová sukně, pak jsem šli na oběd, tam mi hrozně vadil kuřák u vedlejšího stolku (vadí mi i běžně, ale tentorkát i kolegové říkali, že jsem nějaké echt na něj vostrá 😀 ), pak mě rozbrečel jeden mail...došla jsem domů, zjistila, že jsem to 5 týdnů nedostala, udělala test a šla si lehnout, jak jsem byla KO. z postele jsem ještě vyskočila, že vyhodím test, který jsem nechala na stolku (byl to rok od začátku snažení a nechtěla jsem,aby se MM zas čertil, že zbytečně testuju)..a on tam duch 😉 dle UZ to bylo 8.DPO

evulina77
10. zář 2014

já chodila pravidelně běhat a asi 11 dní po oplodnění (plus mínus) jsem při běhání spadla na rovné cestě a rozbila jsem si koleno. A když jsem zjistila, že jsem těhotná, tak mi to docvaklo, že to byl první příznak...

beruna84
10. zář 2014

u mě až do pozitivního testu vůůůůůbec žádný příznaky.. možná jen to, že jsem měla cca týden po ovu jeden den krvavý výtok (jako slabší ms).. Jinak nic a vše ostatní přišlo až časem, ale to už jsem z testu a opožděné ms věděla, že jsem těhotná..

beruna84
10. zář 2014

Jo, a ještě možná ještě taková nějaká zvláštní vnitřní intuice.. nevím jak to popsat, prostě mi to sedělo v hlavě a vnitřně jsem byla přesvědčená, že je zaděláno..

cervenakarkulka
10. zář 2014

Me bylo chripkozne, prej taky jeden z priznaku. Mimi oslabuje mmaminku a ta se citi, jako kdyby na ni neco lezlo 🙂.

bajule
autor
10. zář 2014

No mě od pondělí ráno strašně bolí bradavky, nabehli mi tam takový ty tukovy kuličky a představa, že mi na ne přítel sáhne je ,,bolavá"... Jenže testy jsou pořád negativní a já vím, že se dá ledasco vsugerovat. U prvního těhu jsem byla unavená, nic mě nebavilo a byla jsem protivna. Až teprve potom test a //.

beruna84
11. zář 2014

@bajule A kolikátý den cyklu jsi? Třeba je ještě na test brzo..?

tarra27
11. zář 2014

než jsem si delala test, s první dcerou jsem měla v noci hlad. Prostě jsem se probudila ve dve ráno hlady,.... 🙂 a pak jsem si udelala nejak test dva tři dny potom, nevím přesně a bylo jasno 🙂))

bajule
autor
11. zář 2014

@beruna84 Dnes 35Dc

bajule
autor
11. zář 2014

Ale už mě takhle vyšli tři po limitu a asi pět negativních...

beruna84
11. zář 2014

@bajule No, teoreticky by už na testu něco být vidět mohlo, ale mohla jsi mít ten měsíc cyklus delší, posunutou ovu, a tak.. ještě bych chvíli počkala a pak zkusila znovu test.. Dej pak vědět jak to dopadlo.. ;) ale psychika je mocná a vsugerovat se dá hodně.. Každopádně držím pěsti 🙂

bajule
autor
11. zář 2014

Dnes večer...

elisskaa
11. zář 2014

já tam něco vidím 🙂

ejmisek
11. zář 2014

@bajule vidím tam slabou světlounce růžovou čárku 🙂 držím pěstí at sílí!!!!

bajule
autor
11. zář 2014

@ejmisek Děkuji!!! :-*

bajule
autor
11. zář 2014

@beruna84 Děkuji 🙂

elisskaa
11. zář 2014

ženský i já jsem se rozhodla napsat jelikož mě to prostě nedá..Hned po ovulaci mě začaly hrozně bolet prsa to se mě normálně nestává a bolely hodně tak 6-7 dní, teď taky, ale ne tak moc..taky jsem par dní chodila víc než normálně na malou a sem tam během dne mě bolelo v podbřišku..nějak jsem tedy zaregistrovala, že se něco asi děje..testy mě zatím vychází negativní, další měsíčky mám dostat 16.9. a dnes mě silně bolelo v podbřišku a nějak špiním, vypadá to jak začínající menstruace, ale tu mám mít až za 5 dní..tak já fakt nevím..co myslíte? je nějaká naděje? emoticon děkuji za všechny příspěvky emoticon

bajule
autor
11. zář 2014

@elisskaa Udělej si testík, třeba už ti něco ukáže! 😉

elisskaa
11. zář 2014

zatim negativni asi je moc brzy..

ejmisek
11. zář 2014

@elisskaa zkus testovat obden, já zkusila den před měsíčkama GS mamatest a vyšla mi slaboučká čárka, která pak za další dva dny sílila 🙂

beruna84
12. zář 2014

@elisskaa zkus chvilku počkat a pak otestovat znovu.. To špinění mohlo být uhnizďování (ale taky třeba menses dřív..) Ale naděje je vždycky ;)

bajule
autor
12. zář 2014

@ejmisek Máš foto?

bajule
autor
12. zář 2014

@elisskaa Nevzdávej naději!

bajule
autor
12. zář 2014

A já už taky nevim... Jsem z toho jelen...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru