Ahoj a dobrý den,
prosím všechny zkušené o radu🙂. Dnes ráno, tedy v úterý, jsem byla na folikulometrii a paní doktorka naměřila folikul 16,5 mm. Naplánovala mi, abych si ve čtvrtek v 8:00 píchla Ovitrelle a abychom měli sex zítra, tj. ve středu, v pátek a v neděli.
Ale před chvilkou jsem si udělala ovulační test a vyšel mi myslím jasně pozitivní. Mám si píchnout ten Ovitrelle ve čtvrtek nebo už to bude bezpředmětné? A naopak, pokud si ho píchnu, nemůže to v případě, že by proběhla přirozeně ovulace už zítra, nějak překazit případné oplodnění? Moc děkuju za rady❤️
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
měla jsem něco podobného v jednom cyklu, na kontrole 17mm folikul (pondělí) a chtěla další kontrolu v pátek a rovnou píchneme ovitrelle. jenže já přijela domů a pozitivní ovulační test. dle zkušeností z minulosti ovulace mi probíhá druhý den od pozitivního testu...jenže folikul roste 1-2 mm za den a dle doktorky nebylo možné, aby ovulace byla tak brzy, vzhledem k tomu, že folikul není dost velký na prasknutí...nakonec ovulace proběhla až ve čtvrtek, tzn 4. den od těch 17mm, test jsem měla totiž pozitivní i ten následující den...
ovitrelle je jen taková pojistka, že folikul praskne, jestli jsi měla 16,5mm, píchla bych v ten čtvrtek a sexovala obden