Metoda podle Mojžíšové, můžu cvičit i něco jiného?

jrosnicka
16. kvě 2018
jrosnicka
autor
16. kvě 2018

Holky, začala jsem cvičit podle Mojžíšové a paní doktorka mi řekla, že ale nesmím nic jiného cvičit. Jako např. kruhový trénink a posilování. Co myslíte? Ráda bych chodila dál cvičit, ale zase nechci nic dělat špatně.

absintka19
16. kvě 2018

@jrosnicka 😹😹😹😹😹 Ach jo. Muzes si delat co chces. Klidne i verit v zazracne cviceni. Je jen na tobe jak se budes a chces citit.

jrosnicka
autor
16. kvě 2018

@absintka19 zázračné cvičení???? Vy tuto metodu neuznáváte? Já právě už nevím jak se cítím, protože už mi to dost leze na mozek. Tak spíš pátrám po názorech ostatních.

jednaholkaa
16. kvě 2018

@jrosnicka To slysim poprve teda. Ja jsem byla na srovnani kostrce a fyzio me rekl ze mojzisovku cvicit nemusim at zkusim pripadne hormonalni jogu. U ty mojzisovy jsou hlavne dulezity ty mobilizace, na tom si byla? Ale i tak by to mohlo fungovat.. hlavne te to asi psychicky uklidni 🙂 Jinak nevim jestli se nesmi cvicit nic jinyho, to se mi zda divny..

mku
17. kvě 2018

Pokud cvicis s odbornym dozorem tak bych delala to co mi reknou... mojziskovka je fajn, funguje stejne jako treba vojtovka, ale musi se u toho drzet jasna pravidla, tj frekvence cviceni atd... takze jedine s odbornikem a pak podle jeho doporuceni...

esufi
17. kvě 2018

No, Mojžíšová dohromady s kruhovym tréninkem moc nejde dohromady. Mojžíšová se zaměřuje na posilování pánevního dna, fungování vnitřku, zklidnění. Kruháč je silovka, která jde naprosto proti. Takže osobně bych, pokud se snažíš o dítě, kombinovala Mojžíšovou spíš s třeba s cyklistikou (ne sjezdy v lese), cvičením na gymnastických míčích, jógou, pilates. Část posilovny klidně zachovat, jen zátěž musí být lehká, rozložení váhy břemene mi mělo jít do celých zad a rozhodně nic nepřehánět.

biedronca
18. kvě 2018

@esufi přesně tak!
:ja mojžíšovou cvocim, pravidelně 1x denne, zAtim jen měsíc a pul.

kajalka
18. kvě 2018

@jrosnicka Na srovnání kloubů jsi byla? Ono cvičení bez mobilizací moc efekt nemá. Záleží, jak velké máš dysbalance, pokud jsou někde zásadní, pak další cvičení teď raděj vynech a o to víc přidej na mojžíšové, když cvičíš poctivě, je to záhul, jsou i různé variace pro ztížení. Cyklistiku ale vynech, ta velmi dráždí pánevní dno.

jrosnicka
autor
19. kvě 2018

@kajalka ano, žádné velké problémy nemám. Tak vidím, že názory se různí. Paní rehabilitantka mi zase řekla, že mám zase místo toho jezdit na kole, běhat atd....

jrosnicka
autor
19. kvě 2018

@esufi děkuji za názor.

biedronca
19. kvě 2018

@jrosnicka ridte se POUZE tím, co Vam rekl fyzioterapeut na rehabilitaci.On je odbornik, a vi co říká.

kajalka
19. kvě 2018

@jrosnicka Kurz Mojžíšové mám též a školitelka nám kladla na srdce, ať radíme nevyhledávat cyklistiku a např. jízdu na koni.

rybkaryb
23. kvě 2018

Mě taky řekla ze kolo ne ze to dráždí pánev, dává to smysl. Stejně tak mi dává smysl ze žádný vyloženě náročný cvičení a posilování by se dělat nemělo-fyzioterapeut se snaží uvolnit mobilizovat a dat věci na správný místo což se s nějakým posilováním moc neslucuje. Ale vždycky bych se řídila tím co řek fyzioterapeut, každá jsme na tom jinak... co je vhodný pro jednu nemusí bejt pro druhou.