Nedokáže si vybrat mezi mnou a svou přítelkyní

nicolenic
10. zář 2014

Jsem rok a půl milenka, resp, spíš byla.Klidně mě suďtě, já sama vím, že si za to můžu především já.
Ze začátku mi nic nesliboval, šlo jen o sex a oběma to vyhovovalo..S letníma prázdninama to měla skončil, byť nestalo se.Dostaly se do toho city a bylo to v háji..
Byl nám spolu krásně,o to žádná..První problémy začaly v lednu letošního roku, tj po půl roce vztahu. Jeho přítelkyně se o nás dozvěděla a bylo zle.Chodily mi sprosté urážlivé zprávy, bylo to terno.Samozdřejmě, byla jsem ta nejhorší. Napsal mi, že si uvědomil, že ji miluje a že už se neuvidíme.Bolelo to,ale pochopila jsem. Jenže se mi asi za týden ozval a zase jsme se začali vídat..Když to prasklo po druhé, bylo to snad ještě horší..Chtěla ho vyhodit, což neudělala..Psala mi z jeho mobilu sms a vydávala se za něj.. Pravdu mi napsala až po hodině dopisování..Jaký byl šok, když jsem zjistila,že on o všem celou tu dobu ví,dokonce se tomu směje..Byla jsem na dně, cítila se podvedená..Trvalo to asi 3 týdny, a my byly zase v kontaktu..Od té doby to bylo relativně v pohodě..Přítelkyně mu od té doby dávala najevo, že už o něj nestojí a ať si jde..Vydržela to až do teď, tj 8 měsíců..Je to pár dní zpět, co jí oznámil, že odchází..Mě řekl že o mě vážně stojí a že semnou chce být, že si mě vybral. (Jak jsem byla naivní 😀 ) A ona, při brouzdání po netu narazila na můj inzerát na byt.. Došlo jí, že to spolu chceme zkusit , a najednou se začala snažit..Prostě, nechce být ta, co to prohrála..On mi řekl, že si zatím ani jednu nevybral, ale je jasné, že si ZASE vybral ji.To jsem čekala, jen nechápu, jakej to všechno má smysl..
Podotýkám, že ona je žárlivka a to velká.Takže nevěru nezkousne, jen to hraje.Navrhla jsem mu, že pokud o nás nechce přijít, bude jí náš vztah muset přiznat..Ale prý to nezkousne..Aha?! Takže jakákoliv moje snaha o rozumné řešení je v podstatě blbost..Jsem s toho v háji, nervy na dranc a nevím jak dál..Věčně má miliony výmluv proč to nejde..Přitom mě prý má rád, přijít o mě nechce..Ale situaci řešit taky nechce..Vím že to sním musím skončit, ale zajímá mě, máte někdo takovou zkušenost? Budu ráda když mi to napíšete 🙂
Omlouvám se za hrubky..

nonnni
11. zář 2014

@nicolenic a jsi tehotna, jak jsi tu nedavno resila?

Tohle je typicky priklad nevery. Uvedom si, ze on je srab, ktery jde nejmensi cestou odporu a konfrontace, takze tobe nakeca, co chces slyset a to same udela u sve pritelkyne. Idelani by bylo, abyste ho koply do zadnice obe.

Kdyby te chtel, davno s tebou je.

bledulka
11. zář 2014

nevím,zda to víš,ale zde na tomto fóru MK jste se sešly obě...milenka a manželka...Alespoň předpokládám dle informací z Tvého příspěvku a z informací z jiného tématu. A bude rozhodně zajímavé slyšet obě strany..

123tesorino
11. zář 2014

@nicolenic Kolik ti je prosim te let?...kdyz se ti jednou tohle stane tobe,ty budes na miste te manzelky a tvuj muz si najde milenku,tak pak ti to mozna vsechno dojde,myslim i ta zarlivost ze strany manzelky je normalni,to pochopis az pozdeji..ale prala bych ti tohle ze srdce zazit,kdyz si tvuj muz najde milenku a bude se chovat jak maly decko...jednou se rozhodne pro tebe a jednou pro manzelku,co to je proboha za chlapa,kolik mu je 25?kopanec do prdele i tobe a hlavne jemu,jste 2 nevyzrale osoby a manzelka kvuli takovym pakum jak ste vy 2 musi trpet

morgan
11. zář 2014

Jo jo, tohle téma "z druhé strany" tu je, teď si přesně nevybavím podrobnosti, protože těch holek s tímhle problémem je tu bohužel až příliš, ale ta manželka má myslím malé dítě ne?
@ nicolenic prosím tě co čekáš, že se na tomhle fóru dozvíš??? Že je manželka žárlivá a netolerantní, když nechce dovolit muži milenku? Hmm to asi ne...
Tfujtajksl!!!

karlajasmine
11. zář 2014

@nicolenic Radim ti se na toho milence vykaslat. Vim, ze se to lehko rekne, ale kdyby se na ni chtel vykaslat, udelal to uz davno.
A ocividne je to srab a hajzl, protoze neumi rict pravdu a uvedomit si, co chce.
Priznam se, ze jsem taky jednou byla milenkou, byla jsem do toho chlapa silene zamilovana a presto, ze jsem si pripadala jako krava, jsem mu nezvladla oddolat, ale on mi rekl hned na zacatku, ze mu jde jen o sex a at od nej nic necekam..takze alespon uprimnost. a pak jsem se vzpamatovala a vykaslala se na nej.. A radim ti udelat to samy, nic jinyho ti nikdo ani poradit nemuze.. A ty jeho pritelkyni/manzelce bych poradila to samy, protoze si vas nezaslouzi ani jednu.

morgan
11. zář 2014

Tak už jsem to dohledala, @nicolenic předpokládám, že víš, že ten tvůj Božský má doma půl roční dítě a že jsi se s ním tahala, už když byla jeho partnerka těhotná, to nám tady nenapíšeš viď!!

lv
11. zář 2014

To je hajzl, a srab.

kajovaevicka
11. zář 2014

@morgan A to druhé téma jest? Díky...

Jinak aby to náhodou nebyla jedna a tatáž osoba, nebylo by to prvně, založit si dvě témata a hrát na dvě strany...

holubice.petra
11. zář 2014

takové milenky ze srdce nessnáším a divím se že ti ta manželka už nedala pořádně přes pusu...on může říkat jak chce že je manželka žárlivá (asi má proč ne?) a že si nerozumí...ale kdyby to tak bylo tak už od ní dávno odejde....a co by bylo nejlepší pro tebe? nechat ho být a najít si nějakého svobodného a neničit rodiny...stejně by jsi byla jen ta druhá do postele a mezi lidma jen ta kur..

kajovaevicka
11. zář 2014

OK, dámy, beru zpět.

Upřímně takového chlapa poslat do řiti. Už jen zahnout je ukázka slabocha. Natož to ještě hrát tolikrát na dvě strany... A milenka? No comment.

teenyel
11. zář 2014

Jak už tu zaznělo, dle toho, co píšeš je ten muž srab, který to stejně celou dobu hraje na dvě strany. Není oč stát. A ty jsi přece od začátku věděla, o čem to je, tak by tě to nemělo moc překvapovat. Když by chtěl dát přednost milence před svou rodinou, tak už by to udělal. Ale to by snad neudělal žádný normálně smýšlející chlap.
@morgan mohu poprosit do zprávy odkaz na tu druhou stranu? Ať si mohu počíst i jiný pohled?

Jinak pokud je to tak, jak se tu píše a začal s tebou mít poměr, když byla jeho žena těhotná....tak to je ten chlap neskutečný sviňák! A pokud ty jsi to věděla, tak jsi to vůbec neměla dovolit, ať ti nakecával cokoliv.

morgan
11. zář 2014

@teenyel holky nezlobte se, ale nebudu tu nikde psát o jaké téma se jedná a kdo ví, tak to tu neuvádějte, dík...

teenyel
11. zář 2014

@morgan proto jsem prosila do zprávy 🙂 nechce se mi prohledávat celého koníka, abych si mohla přečíst, jak to bylo z druhé strany 🙂

karlajasmine
11. zář 2014

Jako chapu, ze jsi do toho spadla, kdyz te nabaloval, ty ses zamilovala a doufala jsi, ze odejde za tebou..
Ale kdyz uz je vic nez jasne, ze to pro tebe dobre nedopadne, tak ti doporucuju s nim na dobro skoncit, protoze ten chlap za to rozhodne nestoji,o tom neni pochyb, a ta jeho pritelkyne nebo manzelka si to nezaslouzi.. takze fakt proste skoncit.

japona
11. zář 2014

Upřímně bych doporučila oběma dámám takového debila kopnout do zadku. Pokud to hraje na obě strany a neví co chce, bude vám lépe bez něj.. je to srab a udělá to dříve či později znovu. S tím opravdu chcete trávit svůj život?

anetaji
11. zář 2014

morgan Tak už jsem to dohledala, @nicolenic předpokládám, že víš, že ten tvůj Božský má doma půl roční dítě a že jsi se s ním tahala, už když byla jeho partnerka těhotná, to nám tady nenapíšeš viď!!

Pokud víš,že má dítě a že jeho partnerka či manželka byla těhotná když si s tebou začal,že se nestydíš! :( A jak jsi sama psala byla jsi hloupá,ale už když jsi se rozhodla,že si s ním začneš,když jsi věděla,že je v takové situaci a čeká rodinu! Pokud spolu nečekáte dítě,tak ho nech být.Víš jaké to musí být pro ní?? :(

nicolenic
autor
11. zář 2014

Můžete mi někdo poslat odkaz na to forum? Docela by mě to zajímalo..

anatanka
11. zář 2014

@nicolenic
Jj, taky jsem nedavno cetla prispevek od te druhe, resp. prvni, jak to tak vypada.

Je to pro tebe asi tezke prijmout, ale bohuzel ty ses ta, co je tam tak nejak navic, at uz ti on napovidal cokoliv. I kdyz ono, kdyz nebudes ty, tak u tohohle pana bude nejspis casem zase jina...
Brrr, neni o co stat. Zij stastne svuj zivot a to bez nej, to je jedina cesta.

BTW, jen si predstav, ze by jsi ted "vyhrala" a urvala ho pro sebe. Bude to ale jen docasna vyhra a stesti ti dlouho nevydrzi. Ma s ni dite, takze se budou spolu dal vidat, budou neustale v kontaktu a nikdy nebudes vedet, jestli jste si nakonec jen neprohodily...

nicolenic
autor
11. zář 2014

Docela ráda bych si přečetla i její příspěvek 🙂 At vím, co píše ona

ilonkaseda
11. zář 2014

@nicolenic co dál? konečně se vzpamatovat

petrufa86
11. zář 2014

a divíš se?? to si jako myslíš že ti jako skočí kolem krku a řekne ti díky že mě ojíždíš chlapa??? A divíš se že se snaží?? Mají spolu mimčo a ty s ním máš leda tak velký h*****.

morgan
11. zář 2014

@nicolenic zajímá tě to akorát proto, abys mohla ještě víc škodit, nikdo soudnej ti to neřekne.

kajovaevicka
11. zář 2014

Jestli jsi aspoň trošku inteligentní, tak přestaneš pátrat, co tady píše nebo nepíše ona a dojde ti, že největší zlo není ona, ale ten "váš" vychcánek. Sbal mu kufry a už si na něj ani nevzpomeň... i když upřímně pochybuju, že u tebe nějaký kufry má, beztak je má tam, kde měl do teď jistý fullservice, u partnerky a dítěte. O takovýho chlapa bych si neopřela ani kolo, natož se ještě snažit přebrat ho partnerce. Nejste v tom nevinně ani jeden, ale když už už tebe nezafungovala správná morálka, měla tu nastoupit aspoň ženská solidarita. Že čekají dítě jsi věděla a na neposkvrněné početí asi nevěříš, že? Takže je jasný, že spolu spali, čili udržovali intimní vztah. Nebo ti snad nakecal, že ho znásilnila a náhodou otěhotněla a on je v tom chudák nevinně? Je to na zblití, všechno tohle. Jestli máš aspoň trošku svědomí, tak ho nech plavat a upřímně doufám, že to udělá i ona. Zasloužil by si nakopat do kulí. A ty pár facek.

nariel
11. zář 2014

@nicolenic Já tedy takovou zkušenost nemám, ale radím ti rychle pryč.. Dle mě není spolehlivý a ty by ses ve vztahu jen trápila. Najdi si muže co chce jen tebe. Dokáži si představit, že je to těžké ho nechat jít , člověk pořád doufá...ale skutků by ses taky nemusela dočkat a pak ti jen mrzelo kolik času si ztratila. (Jeho bejvalka by vám asi nedala pokoj už jen z principu a on je nestálý...takže nedoufej.)
Přeji hodně zdaru při novém lovení svobodnéh muže, který bude chtít je tebe 😉

brembik2
11. zář 2014

Nechápu čemu se divíš! Já mít milence a zjistit, že s manželkou čeká dítě, bylo by mi z něj na blití a ze sebe taky ! Nevím co od toho očekáváš, doted od ní neodešel, tak to už o něčem svědčí🙂)

karlajasmine
11. zář 2014

@nicolenic fakt si uprimne zkus predstavit, ze on se od ni odstehuje a bude bydlet s tebou.. a co dal? Myslis si, ze se nebude dal vidat s ni? Bude, ma s ni dite. Myslis, ze te casem nepodvede s x dalsima, kdyz to udelal jednou? Samozrejme, ze podved. Mas tohle zapotrebi? Doufam, ze si odpovis, ze nemas. Ji je mi lito a doufam, ze ho taky posle tam, kam patri.. zaslouzil by si zustat sam.

petrufa86
11. zář 2014

@kajovaevicka mě přijde že inteligentní není když si založí takovouhle diskuzi. To si jako myslí že ji ženský tady budou gratulovat a plácat po rameni že je milenka, tahá chlapa od rodiny a budou jí říkat jen tak dál, tvrdě do ní a do malýho???

espada
11. zář 2014

@nicolenic Doporučuji ho kopnout do zadku, páč je to hajzl. A taky držet pusu a krok, protože co chceš, když jsi toto způsobila. Ono ty mlýny melou a tebe semlely. A upřímně, zasloužíš si to. Udělala jsi prasárnu a vrátilo se ti to. Vem si z toho poučení a najdi si někoho svobodného a už takové věci nedělej.

joyride
11. zář 2014

Nemůžu najít příspěvěk z druhé strany, ale to nepotřebuji k tomu, abych si utvořila názor. Proč jsi hned na začátku neřekla, že mají malý dítě?! Vždyt je to zásadní. Píšeš tady pouze o "přítelkyni" ale je to matka jeho dítěte. Svým nezodpovědným, sobeckým chováním jenom ubližuješ - ne pouze jeho přítelkyni ale i dítěti. Neboj ale, takové věci se v životě vracejí. Sice si myslím, že kdyby nebylo tebe, asi by si ten chlap našel jinou milenku - špatný, že takových jako ty je na světě až příliš. ☹

kajovaevicka
11. zář 2014

@petrufa86 co si myslí nebo nemyslí, o tom nebudu spekulovat... snažila jsem se to napsat slušně, protože to co si myslím já, to rozhodně slušné není.