Ahoj všem 🌸
Mám doma 2 holčičky, a chtěla bych s manželem ještě 3 miminko 😊. Teď čekám na ovulaci je tu někdo kdo taky čeká?😊
@pistacijka Taky už nějakou chvíli se snažíme 🫤 zase začínám dělat ovu testy. 😊 U obou dcer mi to vždy vyšlo.😊
Jo dělám taky obyčejný i digitální pak beru gynex a piju maliník s kontryhelem ale nějak to nezabírá už je mi taky 37 a moc na to asi myslím 😎
Já tedy čekám už 3 miminko, respektive 4, o 3 jsme přišli. Z předchozích těhotenství máme dvě zdravé děti. Na podporu po revizi a srovnání cyklu jsem používala čaj sedm bylin pro ženy - https://www.mishell.cz/sedm-bylin-pro-zeny. Teď na podporu těhotenství beru ještě Čínskou medicínu, růst hory chaij, otěhotněla jsem hned druhý cyklus po revizi, po tom čaji jsem měla ovulaci, jednu ms jsme počkali a pak jsem otěhotněla.
Ráda bych 3 miminko ale přítel ne máme 6 letého syna a dceru 15 měsíční přítel říkal že je brzo dnes mi vyšle pozitivní test
U nás by chtěl muž a mně se moc nechce … tak váhám. Ráda Vás tu budu “sledovat” a třeba mě to naláká. 😃
@lujhu tak hodně štěstí držím palečky ať se zadari já si budu muset počkat do příštího týdne. Jo a jak píšeš o tom výroku jo vyčetla sem tady na koniku že má bejt jako průhlednej já ho Teda průhlednej nemam je takovej bílej když mi vyjdou pozitivně ovulační testy tak ano mokrá sem to je vždycky kaluž o tom žádná ale není to průhledný je to vodnaty ale bílí 🤷nevím jestli to je dobře a ovulku taky cejtim pěkně mě to bolí vždy na jedny straně to 100%poznam že začla ovulka.
@mikky20 no já sem ted když sem to dostala začala pít malinikovy čaj a beru gynex dočetla sem se že se má pít do ovulace a pak vynechat ať se to pořádně zavrta tak nevim
@pistacijka To bych řekla že je v pohodě mám to podobné kalhotky si musím měnit 2x3 denně ten výtok mám vždy silnej je to nepříjemný ale aspoň vím že se ovu blíží a když už mám třeba 1 den před ovu tak se výtok změní na ten průhledný je to prostě jako vaječný bílek pak je třeba se už snažit 🤞🍀 jinak děkuju taky přeju hodně štěstí 🌸
@lujhu Vypadá to už dobře ještě pár dní.😊 Já podle aplikace 6/7 ledna tak už zkouším teď😊 hodím foto.
Holky a jaký ovu testy používáte máte nějaký vytrjbeny co jsou fakt dobrý
@pistacijka Za mě nejlepší ovu testy jsou od LIVSANE.❤️ Používám jen tyhle i u dcer jsem je používala. Mají v sobě hodně barviva a test je aspoň silný, že tam aspoň vyniknou čárky. Ne jako u těch úzkých testů.😊
Taky používám zn.livsane,
Tak jo taky si je nakoupím děkuji za radu.
@pistacijka můj test dnes, je už trošku silnější a našla jsem i průhledný hlen takže je to na dobrý cestě teď už jen na to hupsnout 😆
@lujhu Ten už vypadá hodně dobře tak držím palečky ✊
Držim palce já už si ty testy objednala jelikož tady u nás v lékárně je nemají mají jiné tak mě to čeká příští týden
@pistacijka děkuju 🫶 taky držím...
@pistacijka Dnes je ještě silnější, akurat teď nevím jak si to rozložit stím sexem aby to vyšlo 😆... Jak to děláte vy? Ob den nebo radči každý den??
@lujhu Ten už je jasně pozitivní ✊🌸 ja většinou když vyjde ovu tak ten den sex. A druhý den si to pojistíme.😊
Jasně, no tak ať nám to vyjde 🌸..
@lujhu Kdy děláš ovu testy? Děláš přes den 2? Ja dělám jeden a to kolem 20:30, tak nevim jestli takhle to je v pohodě. Nebo to dělat dřív?
Dělám je kolem 11hod a pak až odpoledne 4-5hod
@lujhu jo zkusím taky ať to radši hlídám 😁
Jen kdyby jste chteli kluk- ten se dela na posledni chvili🙏🏻😅ne jak u holek drive.☺️ drzim palce
Tak co zkoušela si testnout??
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Čekám už od června a pořád ta mrcha přichází 🙄