Otěhotnění i se štítnou žlázou. Jak otěhotnět?

Jak otěhotnět i se štítnou žlázou která se už léčí jak na to

klara319
7. lis 2019

Já se léčím se štítnou žlázou od dětství a problém s otěhotněním jsem neměla.Víc jsem si začala hlídat ovulaci a šlo to skoro hned.

aselluska
7. lis 2019

Kamarádka taky, léčí se leta, hrozné problémy, otěhotněla bez problému.

swan42
7. lis 2019

@janeckovadenimarie zeptej se svyho endokrinologa

klea81
7. lis 2019

Pokud jsou hormony v normě, nebude problém. Já otěhotněla i bez štítné žlázy, jenom na vyladěných hormonech. 2 ze 3 děti na první pokus 😇

marketa1218
7. lis 2019

Musíš mít srovnane hormony štítné žlázy a pak to půjde, nám to trvalo než se to povedlo, ale nemyslím si, že to byla vina pouze sž. Konzultuj s endokrinologem, držím palce.

tercasv
7. lis 2019

Prášky beru od dětství, pravidelně chodím na kontroly, prášky mám nastavené dobře a beru je poctivě opravdu každý den. Otěhotněla jsem na první pokus 🙂 zajdi na endokrinologii, tam ti poradí 🙂

gingerbread
7. lis 2019

@janeckovadenimarie Ahoj,muj endokrinolog mi rekl,ze si musim zjist,dad ovuluji a pak by problem byt nemel ze podle testu vse v poradku.. No 6 mesicu jsem ovulaci nemela,neresila jsem na gynekologii,jelikoz jsme planovali to zkouset az po svatbe,ale koupila jsem si cinske bylinky a konecne se mi srovnal cyklus a ovulace se objevila a no zkusili jsme pred svatbou a ono to vyslo a takhle napoprve 🙂 Urcite se vam take zadari,zkuste ovulacni testy!

janeckovadenimarie
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
klllarinka01
8. lis 2019

Otehotnela jsem naprosto v pohode. Da se rici na prvni pokus. Hodne mi pomohl caj z karbince a hlavne jecmen a chlorella od GreenWays. Doporucuji! 😉Hodne stesti!

janeckovadenimarie
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
anniej
9. lis 2019

Od narození se léčím s chronickým autoimunitním zánětem štítné žlázy, respektive hypotyreózou. Už jako mimino každý den protilátky, beru celou dobu Euthyrox kam si paměť sahá... No, o mimčo jsme se snažili skoro 2 roky. Pak jsem si řekla, že na to úplně kašlu, přestala jsem se sledovat, myslet na to, zase jsem se víc věnovala škole, práci, holkám... A dvě čárky “jak blesk z čistého nebe”. Ten cyklus jsem měla taky šílený. Někdy dlouhý i přes 60 dní. Často jsem jedla mořské řasy, ryby, pokud možno potraviny bohaté na jód, ale nesmí se to zase přehánět. Chvíli může trvat, než se štítka dá do pořádku a bude makat jako by jí nic nebylo. A ječmen a Chrolleru vč. Spiruliny jsem brala taky. Prodávají i tabletky se všema 3 superpotravinama ☺️ Držím pěsti ♥️

klllarinka01
9. lis 2019

@janeckovadenimarie Čaj z bylinky, která se jmenuje karbinec evropský. Dají se objednat různé tinktury či přímo čaj pouze z této bylinky. Pije se 2-3 denně. Pěkně srovnává hodnoty štítné žlázy, jak sníženou, tak zvýšenou funkci. Ale o tom se určitě někde dočtete. Ječmen a chlorella od české firmy Green Ways, čistě přírodní, žádná chemie a má to blahodárný vliv nejen na štítnou žlázu, ale celkově pěkně čistí organizmus a pomáhá ve spoustě věcí. Piju ječmen 2-3 x denně 3-5 vrchovatých lžiček a k tomu 90 chlorell, ale dá se i větší množství Nejen, že se mi srovnala imunita, ale hlavně ta štítná žláza. Pokud bys chtěla více informací, klidně můžeš napsat sz. 🙂 Hezký den!

petrak15
11. lis 2019

Prece za problemy se stitnou zlazou muzou rozhozeny hormony a ty zadny caje ani doplnky stravy nevyladi. Verim, ze podpori imunitu a tak, ale se stitnou zlazou se sama lecim a doktor rikal, ze muzu jist sebezdraveji, ale nepomuze.
Pokud chces otehotnet, ver endokrinologovi.

adenka84
16. led 2020

@janeckovadenimarie Ahoj .. já se se štítnou žlázou léčím od 12 let.. Mám hypo tedy sníženou funkci.. O miminko jsme se začali snažit ve 22 letech ve 27 letech se nám narodila první dcera, druha za tři roky a třetí přišlo úplně nečekaně po dalších 5ti letech... A přirozeně.. (ale nedopadlo to bohužel dobře) ty první dvě byli po IVF.. Jinak to u nás bohužel tehdy nešlo.. Držím palečky.. Nic není ztraceno.. Se štítnou a zvlášť léčenou poruchou štítné žlázy se otěhotnět dá.