Pauza uprostřed menstruace. Je to ok?

erika567
2. lis 2019

Ahoj, chtěla bych se zeptat na váš názor ohledně mého menstruačního cyklu, zda-li je to v pořádku. Menstruaci mám od 12 let, nyní je mi 28 let. Trvá vždy 6-7 dní, v prvních dnech je intenzivní, později slábne. Co mi je ale divné, že vždy 4.den téměř nekrvacim, jako kdyby MS skončila a pak to opět začne a pokračuje ještě další 2-3 dny. Vždy je tam ta pauza. Nemůže se jednat o nějaký hormonální problém? 2× jsem měla časnou těhotenskou ztrátu (ne po sobě). Žádné léky neberu. Měla jste to některá a přišli vam třeba na málo progesteronu? Děkuji za odpovědi

hermij
3. lis 2019

@erika567 Hele, může to být naprosto normální 😉, stejně jako se může jednat o nějakou menší patologii 😕 Zkoušela jsi symptotermální metodu? Měřit bazální teplotu. Z ní se vidí, jak se cyklus vyvíjí, jak reaguje na hormonální činnost Tvého těla a dá se z toho ledacos vyčíst (ten, kdo to umí). Mrkni třeba sem: http://cestykditeti.cz/e-book-zdarma/

nina004
4. lis 2019

Ahoj, ja mavam cyklus navlas rovnaky ako pises. Gynekolog mi povedal, ze je to tak preto, ze mam otocenu delohu a ze je to pri otocenej delohe normalne. Mamka to ma tiez presne takt isto a tiez ma otocenu delohu opacne. Nespominal ti dr.ci to u teba tiez nemoze byt sposobene otocenou delohou?

erika567
autor
4. lis 2019

Gynekolozka mi jednou akorát řekla,že mám dělohu více doleva. Ale to je vše...co se týče ovulace,tak ta probíhá (potvrzeno Ovu testy i BT). Tak nevim..

hermij
4. lis 2019

@erika567 A můžeš nasdílet záznam bazálních teplot, prosím?

erika567
autor
5. lis 2019

Bohužel jsem to v návalu vzteku a smutku,že to nevyšlo vše smazala. Řekla jsem si,že to přestávám řešit. Ale neklaplo to no. Uběhl měsíc a řeším zas. Ale teď měřit nebudu. Chystám se jen na Ovu testy.