Snažení o mimi. Může to být příbytkem na váze, že se nedaří?

verunda18
14. říj 2021

Ahojky holky už rok a půl se snažíme s přítelem o dítě ale zatím bez úspěchu ,chodím teď často doktorce ale tam vám nějak extra moc nepomůžou dala my duphaston hormony ,ale to je tak celé .přítel podstoupil i vyšetření a všechno má v pořádku ,ale nějak se nedaří ,má někdo taky takové problémy ,občas si říkám ze jestli na to nemá vliv i to ze jsem teď dost přibrala ???jestli to není i tím ze proto ze se nedaří ?co myslíte vy ?
Děkuji za radu

nagojka
14. říj 2021

Mas v poradku cyklus?v prvni rade bych si overila ze u tebe probiha ovulace a dozravaji vajicka...mi se s pritelem snazili rok...nacehoz sem si po pul roce nechala udelat hormonalni profil kde se zjistilo vysoke AMH a PCOS...pak stacilo merit bazalani teplotu,pohlidat si ovulku,brat ty spravne vitaminy(s tim sem zacala v cervenci) a v rijnu sem otehotnela...pokud mas cyklus i ovulaci v poradku,nezbyva jen nez se hodit do klidu,neplanovat to a neboj...prijde to az to budes nejmin cekat..

squezy
15. říj 2021

@verunda18 objednej se do caru, udelaji vam všechna vyšetření a to zdarma i v soukromém caru,ktery doporucuju. Gynda toho tolik nezjistí.

lucahv
15. říj 2021

@verunda18 zkoušela si měřit BT a poznat svůj cyklus? Je vše jak má být? Jinak bych po roce s půl šla do CAR

verunda18
autor
15. říj 2021

@lucahv ano všechno mám v pořádku ,i doktorka my to říkala ,beru už nějakou dobu Duphaston ale nevím jestli to třeba není tím Duphastonem?

verunda18
autor
15. říj 2021

@squezy a mate na ně stránku ?nic jsem na netu nenašla ?

lucahv
15. říj 2021

@verunda18 a proč ho beres když je vše ok? Ono jakýkoliv umělý zásah muže ovlivňovat hladiny hormonu

firefly13
15. říj 2021

@verunda18 jedná se o zkratku Centrum Asistovené Reprodukce, na netu si vyhledej které máš blízko nebo které má dobré doporučení...

verunda18
autor
15. říj 2021

@firefly13 jj kouknu se ,děkuji

ancaapbt
16. říj 2021

Ahoj připojím se jestliže můžu.. s přítelem se snažíme už půl roku co jsem i vysadila antikoncepci..a teď se něco začalo dít 4 den zpoždění MS ale tehu test dělaný a negativní zkusím chvilku počkat a udělat další TT a doufat že by to mohlo vyjít?jen bych chtěla dopsat že partner má takový problém že má o 50%min materiálu a pohyblivost taky nic moc řekli jsme si že počkáme si konce roku a kdyžtak zkusíme IVF tak doufám že v to mohlo vyjít ale zase nemám žádné příznaky jen občasný tlak v podbrisku tak jsem z toho jelen😂😂

verunda18
autor
16. říj 2021

@ancaapbt ahojky přála bych ti to těhotenství ,přítel byl na vyšetření a vše má v pořádku .přes rok se snažíme o mimi ale nějak to nejde ,je pravdou ze jsem předtím brala antikoncepci ,tak jsem chodila k doktorce tak teď už beru asi 4 měsíce na srovnání cyklu duphaston hormon na srovnání menstruace tak časem uvidíme .

zet83
Autor odpověď smazal
Zobraz
verunda18
autor
20. říj 2021

@zet83
Ahoj taky si už nevím rady ,už si i myslím jestli náhodou to není váhou ,proč se nedaří .