Těhotná s expřítelem

kaci700
27. pro 2015

Ahoj,
co byste dělaly, kdybyste přišly na to, že čekáte dítě s bývalým??! ☹ Před dvěma měsíci jsme se definitivně rozešli a nový přítel je na montáži. Na jaře možná plánujeme i svatbu! 😢

kacca11
27. pro 2015

@kaci700 dítě bych si nechala jen v případě, že bych byla ochotna být s ním i sama. S novým přítelem bych asi po dvouměsíční známosti nepočítala najisto jako s otcem, když jste spolu jen pouhých pár týdnů... Jinak záleží na tom, zda dítě chceš nebo ne, to je celé.

shine2015
27. pro 2015

Moc nechapu,preci MS je jasna a pokud jste se rozesli pred 2 mes tak jsi 8+...urcite to vis mesic zpet....a ty planujes po par tydnech svatbu s novym muzem? A co tam je to slovo mozna? Prece bud svatbu planujeme nebo ne...a vubec kdyz chcete termin na jare....

kaci700
autor
27. pro 2015

Já si neuměla pořádně vyřešit život :/. Ale teď jsem si jistá, že s bývalým nezůstanu (začal mě i bít). A nový se o dítě starat asi nebude a bojím se, že by mě nechal.

kacca11
27. pro 2015

@kaci700 chceš si brát může, na kterého se nedokazes spolehnout?

Jak jsem psala, dítě si nech jen v případě, že máš na to postarat se o něj sama.

shine2015
27. pro 2015

@kaci700 v kolikatem jsi tydnu?

nutricnihodnota
27. pro 2015

@kaci700
1- Jsi si jistá, že jsi těhotná s bejvalym a ne současnym?
2- Proč si ho chceš brát?
3- kolik ti je?
4- Máš práci, vlastní bydlení?
5- Jaké jsou tvoje vztahy s rodiči?

kaci700
autor
27. pro 2015

Jj, bohužel jsem. Jak říkám, nový je teď několik měsíců v zahraničí :/. Je mi 24 a bydlím u něj.
Už jsem ve 12. týdnu a dr. mi nechce pomoct!!

lv
27. pro 2015

no to bych zůstala sama s dítětem, jelikož nový přítel asi těžko zkousne cizí dítě..doktor ti mohl pomoci, jestli tím tedy myslíš potrat, kdybys to řešila dřív, takhle za půl roku rodíš. Ex se alespoň o své dítě postará, finančně, bude si ho brát, pomáhat?

nonacek
27. pro 2015

Těžka situace......
Řešila jsi i interrupci?

j.a.n.i
27. pro 2015

@kaci700 Jo, když to řešíš až ve 12tt, tak se nediv, že ti nechce, resp. ani nemůže pomoct, pokud tou pomocí myslíš interrupci. Malinko nevím, s čím chceš pomoci, máš cca 2 možnosti, dítko si nechat a postarat se o něj ať už s novým přítelem nebo sama nebo ho po porodu dát k adopci.

kaci700
autor
27. pro 2015

Ale já nechci kvůli těhotenství s expřítelem (což je šílenec) přijít o vztah?!!!! :/

lv
27. pro 2015

@kaci700 nechci..to je těžké, já /a spoustu dalších maminek, lidí, ať na koníku či v běžném životě/ také spoustu věcí nechce, a to vážnějších, týkajících se zdraví, nemocí i života..
Je na tobě i tvém příteli, jak se k tomu postaví, zda dítě vychováš, at už sama, s jeho otcem, nebo ne.

shine2015
27. pro 2015

@kaci700 je to tezke...prestoze nejsem pro potraty,ty jsi ho chtela,mela jsi to resit driv....ty jsi sla na gyndu az ted? Kdo ti potvrdil tehotenstvi? Nezlob se,ale zda se mi to dost nepravdepodobne....i kdyby jsi mela ms rozhazenou ...kazde zene pri tehotenstvi hned nabydou prsa atd atd... Osobne neverim,ze to vis kratce....a pokud jsi 12tt a 2mes od ex,musela jsi vedet pri rozchodu,ze jsi tehotna...tudiz nechapu jak jsi mohla mit sex s novym pritelem....natoz planovat svatbu. A pokud te ex bil nebo jsi dlouhodobe nebyla spokojena (definitivne rozesli,z toho predpokladam,ze rozchod nebyl poprve) tak proc ses nechranila....nevim kolik ti je,nemyslim to zle,ale tvuj pribeh mi neprijde moc pravdepodobny.....a pokud to tak opravdu mas,potrat neprichazi v uvahu v tento cas je jiz pozde,tudiz jsou dve cesty -porodit a adopce nebo porodit a dite si nechat,at uz sama nebo s novym pritelem....pokud te ex bil,byl to deb.l a ja osobne bych ho do rodneho listu neuvedla...muze ti v budoucnu delat dost problemy skrze dite.
Tak se drz.

j.a.n.i
27. pro 2015

@shine2015 že to zakladatelka řeší pozdě, to souhlasím, ale rozhodně nesouhlasím s tím, že hned každé ženě nabydou prsa atd... není málo takových kterým ne a fakt na sobě těhotenství poznají až dost pozdě, což nic nemění na tom, že existují testy, které si člověk může udělat.

shine2015
27. pro 2015

@j.a.n.i dobre nenabydou prsa do 4tt kazde,ale neverim tomu ze zadna zmena neni do 12tt....a ze by nemela vubec ale vubec zadny priznak az do 12tt?

kaci700
autor
27. pro 2015

Já jsem tomu prostě nevěřila. Neměla jsem si důvod myslet, že bych byla v tom! :/

shine2015
27. pro 2015

@kaci700 promin ale kdyz jsi mela sex....a navic ms neprisla...v dnesni dobe tt toto nechapu.

obyvatelka
28. pro 2015

Nějak nevím, jakou radu od nás čekáš....holky ti tady poradily dobře.....buď dáš dítě k adopci nebo si ho necháš.....vztah ti to stejně podělá, když čekáš dítě s jiným, pokud to dobře chápu, tak jsi se svým stávajícím přítelem 2 měsíce? to pochybuju, že to dítě bude chtít, neznám chlapa, který by to udělal....na tvém místě bych se smířila s tím, že nemá cenu ten vztah zachraňovat, spíš se teď soustřeď na vyřešení svého života....s bývalým rozhodně nezůstávej jen kvůli dítěti, když tě bije teď, co teprve až se narodí dítě a budeš na něm finančně závislá...existuje plno azylových domů pro matky s dětmi v nouzi, pokud nemáš žaludek na to dát dítě k adopci... i když v dnešní době by ti za to byla spousta bezdětných párů vděčných, tak zvaž, co je ve tvých možnostech ;)

andelka
28. pro 2015

@shine2015 já jsem neměla do 12tt objektivně žádný příznak, samo kromě ztráty menstruace. To snad docvakne každému, když ms několikrát nepřijde. Když nedocvakne, tak bohužel propásne dobu, kdy by "doktor chtěl a mohl pomoct".

Teď už jaksi nejde dělat, že se nic nestalo,že se dítě nenarodí a že na to současný přítel nepřijde (u bývalého záleží jak jste v kontaktu). Pokud se k ex vracet nechceš, tak je budoucnost jaksi jistá. Přítel přijede, dozví se že jsi těhotná s jiným a pak bude záležet jak se k tomu postaví. Výkřik že nechceš ztratit vztah (když je chlap stejně x měsíců pryč?!) je trochu mimo mi přijde.Postav se k tomu čelem a mysli na to mrně, které za blbost dospělých nemůže.

pavlinar
30. pro 2015

Ahoj.. také si myslím, že nový přítel tě s cizím dítětem nepřijme. Jste spolu strašně krátce, takže ztratit vztah.. to snad ani ještě pořádně vztah není, ještě když je k tomu ještě pryč. O to víc mě udivuje plánovaná svatba... každopádně na chlapy se v této situaci spolehnout nemůžeš. Vše je na Tobě, zda dítě chceš nebo ne. Jelikož jsi propásla možnost potratu (což ani já nechápu 3 měsíce si ničeho nevšimnout, ale sama děti ještě nemám), tak pak ta adopce..

hanybany2000
30. pro 2015

Ahoj všechny,
Chtěla bych se podělit o moje trápení☹ cca před měsícem jsem se ve vzteku rozešla s přítelem, kterého miluji. Čekáme vytoužené miminko. Snažili jsme se 2 roky, máme za sebou jedno nepovedené ivf. Teď v listopadu se nám konečně zadařilo a oba jsme z toho měli obrovskou radost. Přítel mi řekl, že když odejdu není cesta zpět. Byli jsme spolu 3 roky. Rozešli jsme se během našeho vztahu už několikrát, oba jsme silné osobnosti, ale vždy jsme se z rozchodu poučili a pracovali na vztahu dál. Snažím se k němu vrátit, ale on už nechce. Máte někdo podobný problém? Ráda bych slyšela názor co dělat. Děkuji

shine2015
30. pro 2015

@hanybany2000 prestan se snszit...snazit se musi on...jinak budes porad dolejzat. Samozrejme kdyz bych udelala chybu tak se omluvim ale nefolejzam...cim vic budes prosit a chtit zpet tim vic on nebude chtit ...cesta zpet podle me je,vubec kdyz cekate miminko ....neboj.

hanybany2000
30. pro 2015

Shine děkuji za názor. Omluvila jsem se mu, ale vůbec na to nereaguje. Poslala jsem i fotku z ultrazvuku nic. Jediné kdy reagoval tak to bylo když jsem mu přála k narozkam nebo když jsem mu poslala vyhotovenou zprávu pro jeho práci jinak nic. Až dnes když jsem potřebovala nějaké zprávy z caru které musím předat své doktorce tak napsal, že už je dávno vyhodil. Mám od něj odstěhováno cca 90% věci. Tak jsem mu ještě napsala, že potřebuji, aby komunikoval, že mám u něj ještě zbytek věcí tak jen odepsal termín kdy mužů přijet pro věci. Vůbec se nezeptal na dítě ani na mě jak se mám. A to si dítě vždy moc přál. Při rozchodu ve zlosti mi řekl, že to dítě nechce☹

sereza
30. pro 2015

@kacca11
@shine2015
@nutricnihodnota
@obyvatelka
@pavlinar
@hanybany2000 holky, vy se jí tu snažíte poradit a přitom @kaci700 mi pár dní zpátky psala s prosbou, že má kamarádku v 5tt v Polsku a jak se zbavit plodu sama...že u nich se potraty nedělaj....ptala jsem se jí, jestli jde opravdu kamarádku nebo jde o ní a odpověď byla, že je ještě panna.....pak pár dní ticho a najednou zase novej příběh....snažila jsem se jí zeptat o co vlastně jde, že se všechno dá řešit, ale
tohle je na mě moc a nezlobte se, musela jsem to sem napsat....to je jako hrách na stěnu házet, i tenhle příběh je trochu přitaženej za vlasy......chodim si sem sama pro rady, ale pokud lžu jako když tiskne, nelze mi pomoct......@kaci700....měla by ses nad sebou zamyslet!!!!!

sereza
30. pro 2015

@sereza a navíc mě psala, že jí je 18 a ne 24.........

shine2015
30. pro 2015

@sereza diky za info, udelala jsi dobre.ze jsi to sem napsala 💐

obyvatelka
31. pro 2015

@sereza tak to je síla ☹ další, která se tím snaží něco dokazovat? nebo se dělá zajímavou? těžko říct, ale dobré vědět, díky za info ;)

tulikiss
31. pro 2015

@hanybany2000 vyprdni se ted na nej a res miminko pokud spolu mate byt tak se to urovna, pokud ne tak ho stejne nedonutis aby zustal. ale obavam se ze mu stejne nikdy neodpustis to ze te jako tehotnou nechal jit a nejevil zajem. ale si na zacatku tak je jeste cas aby dostal rozum.

@kaci700 nevim jestli se nudis nebo chces byt zajimava, ale asi ti jeste nikdo nerek.l ze to, ze ze sebe udelas lehkou holku co se v dobe nepritomnosti pritele se kterym planuje svatbu vyspi s byvalym z tebe zadnou hvezdu neudela

cerberos1306
31. pro 2015

@sereza holka má asi duševní poruchu, když píše pokaždé jinou story 😃

bassetlady
31. pro 2015

@sereza mně taky psala a vím ještě o jedné holčině. Nechtěla jsem to tu rozmazávat. A mně psala, že nechce prcka, protože jde na vejšku. A všimla jsem si, že tu proběhla otázka " jak se toho zbavit sama" pod jinym nickem. Takže holčina má buď úplně vydlabáno v lebedě a potřebuje odbornou pomoc.