Za jak dlouho jste otěhotněly po císařském řezu?

weryska
22. čer 2016

Holky, za jak dlouho jste otěhotněly po císařském řezu? Je tu někdo, kdo otěhotněl po půl roce?

jija
22. čer 2016

@weryska otěhotněla jsem po půl roce od císaře, děti jsou od sebe 15 měsíců a 2 dny, celé těhotenství bez komplikací a rodila jsem přirozeně

mlynkova85
23. čer 2016

Nám bylo necelých 22 měsíců, když se narodilo 2 mimco ale těhu bylo ke konci s komplikacemi a porod minutu před 12. Praskala mi jizva takže 2 císař akutní

janickajana
23. čer 2016

Půl roku po vysazení prášků. Myslím že další císař mě nemine.

lenkaluk
23. čer 2016

Ja teda budu mit deti 3 roky od sebe, ale doporucovali mi aspon rok neotehotnet. Tak jsme se rady drzeli a zacali to zkouset az po tom roce, ale zadarilo se az za dalsi rok 🙂 Jsem zvedava, jestli porodim prirozene nebo bude druhy cisar.

krejci1510
23. čer 2016

Ja mám kluky od sebe necelých 25 měsíců. O druhé jsme se začali snažit, když bylo malému 15 měsíců. Cele druhé těhotenství úplně bezproblémové (do 37tt jsem se ani necítila tehotně). Moc jsem chtěla rodit přirozeně, ale bohužel jsem skončila opět císařem. Ze stejného důvodu jako první císař - nepostupujici porod.

micaella23
23. čer 2016

Pribuzna otehotnela 8m po cisari, ale to jim bohuzel nevyslo, ted ma deti necele 3r od sebe a mohla rodit normalne, ale dite bylo moc velke-5,5kg na utz - nakonec 5kg..tak ji doporucili cisare, jinak jizvu podle dr mela zahojenou dobre.

vetyver
23. čer 2016

Otěhotněla jsem po 13 měsících od cs kvůli konci pánevnímu, děti jsou od sebe 21m a druhé jsem rodila přirozeně (4kg, sekli se v odhadu, měl mít 3,3kg 🙂)

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru