Moje pocity. Někdo podobně?

drndadrnadova
26. lis 2021

Tak se spíš chci svěřit a zeptat jestli je na tom někdo podobně. Jsem v úplně začátku těhotenství. Psychika se mi úplně zbláznila a to je miminko vymodlený. Mám strach že mu ublížím. Furt jen brečím a bojím se, že jsem udělala někde chybu. Vzhledem k tomu že tu s náma covid a já se v uvozovkách nestihla zaočkovat ač nevylučuji očkování v těhotenství, ale chtěla bych ještě pár týdnů vydržet. Jste na tom někdo podobně šílíte z kovidu?

verka86
26. lis 2021

@drndadrnadova hlavně se uklidni, to miminko, byť je úplně malinkaté, z tebe všechno cítí. My se o miminko snažili několik let, byla jsem i u psycholožky, protože jsem se cítila úplně na dně a její rada byla jediná: Musíš se uklidnit, snažit se být vyrovnaná a vidět na všem to pozitivní, protože ten andílek, když si bude vybírat rodiče, dá vždycky přednost té veselé a spokojené holčině a ne hromadce neštěstí.... Tebe si už andílek vybral, protože ví, že právě TY pro něj budeš ta nejlepší maminka 🤗 a jinak to, že se v tobě bouří hormony, je úplně normální 😁 drž se 🍀

drndadrnadova
autor
26. lis 2021

@verka86 děkuji budu se snažit teď večer je mi líp a taky když nejsem sama doma. Ráno mi je blivno a když se po ránu vzbudím a zase promítnu vše co se kolem mě děje mám pocit jít do Bohnic.

verka86
26. lis 2021

@drndadrnadova zkus se naladit na Vánoce 😁 cukroví, dárky, vánoční výzdoba, rodina pohromadě 😊 a přes den si užívej klid a samotu, přečti si knížku nebo dělej, co tě baví a zároveň tě zaměstná. Za čas budeš vzpomínat na ty volné chvíle 🙃

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru