Manžel se nechce starat o děti

miminak1
25. říj 2016

Můžete mi někdo poradit, před měsícem mi manžel řekl že má milenku a chce být s ní, ale.. Máme 3 děti a já chodím na noční zatím to nějak šlo na noc jezdil domů když jsem měla volno tak domů nepřijel. Nyní se to nějak zvrtlo a manžel je týden u ní zatím hlídá v noci babička, ale od příštího týdne už nemůže a já bohužel nemohu sehnat hlídání. Manžel se zatím nevyjádřil co bude jen mi na to napsal že je to průšvih. Nevím si už rady a děti doma nechci v noci nechávat samotné a do práce chodit musím, v pekárně máme jen noční. Děkuji za rady

enalga
25. říj 2016

Na tohle je dost na levacku. Pokud je milenka pro manzela dulezitejsi nez deti... co zkusit nejake hlidaci agentury? Je to sice nakladnejsi, ale lepsi neco nez nic.

achjonetusim
25. říj 2016

Víš kde bydlí? Sbalit dětem batůžky a přivést jim je před dveře. Našla si chlapa s třema závazkama, ano vim že je to přes čáru že jsou jak rukojmí, ale jestli na ně máš vydělávat a živit je musíš mít kdy.

anetka1701
25. říj 2016

no ale starat se o děti není tvoje povinnost - udělali jste si je spolu, tak at se stará taky... Normálně bych mu je předala, at se stará a nazdar... To prostě nejde aby si našel ženskou a hodil svoje tři děti za hlavu a začal novej život bez závazků...

marunka84
25. říj 2016
Uživatel marunka84 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od marunka84.

že má milenku a už vám to neklape je jedna věc, ale děti snad má rád ne? Musí se o ně starat a kór když ty máš takovou práci. Musíte se nějak domluvit, to snad chápe i on. Jinak bych mu trochu pohrozila...to přece není normální

zuzineckah
26. říj 2016

a přes držku ještě nedostal? 😲

pinkworld
26. říj 2016

A odkud jste? nejaka jina maminka/ kamaradka by nepohlidala? ony ty nervy kolem jsou neprijemne a zbytecne hlavne pro deti, i kdyz jsou i manzela a mel by se starat....

miminak1
autor
27. říj 2016

Bohužel jsem od Sázavy a rodinu mám na Moravě. manželství a hlavně dětem jsem dala vše přestěhovali jsme se před 5-ti lety a všechny kamarády jsem nechala v Praze. Někdo mi radí sociální pracovnici, že by měla posoudit a určit jak dál, popřípadě prý soud může nařídit aby se staral, ale nevím bojím se, že pokud to udělám a nebudu mít hlídání než se o tom rozhodne tak mi děti vezmou. Jsou malé 5, 7 a 9 let.

lennus
27. říj 2016

@miminak1 Napakovala bych mu děti, by si to pak rozmyslel. Normálně bych mu je vozila, ať se taky stará, je koneckonců otec.
Myslím to vážně, ne jako vtip. Která milenka rozdýchá cizí děti? A do ústavu je snad nestrčí, pěkně mu je dejte.

superkousky
27. říj 2016

@miminak1 Soud mu určit povinnost hlídání může (to zní fakt blbě),ale není žádná vymahatelnost.Když si děti odmítně vzít,tak ho nikdo nepřinutí (může se to ovšem zohlednit při výpočtu výživného). Já bych možná postupovala,jak píše @achjonetusim ,protože znám případ,kdy to pomohlo. Bohužel je to jen pro silné nátury .

petrasipkova1
27. říj 2016

@miminak1 myslím, že soud je až poslední varianta, ne ? jde se s ním domluvit, chová se jinak rozumně ? jaký má vztah k dětem ? Může vám dát tolik peněz abste případně mohla změnit zaměstnání na denní směny ? je to těžká situace, ale snažila bych se především v klidu, aby to neponamenalo děti, už tak je to smutné ☹

trdelnik234
28. říj 2016

@lennus

Tymto vytrestas iba tie chudence deti.Nikdy nevies, ako sa k nim budu spravat za zavretymi dverami. Uz tak maju traumu z rozchodu rodicov a este sa budu nayse citit, ze sa ich chcu rodicia zbavit. Su este male, zranitelne. Sami byt doma nemozu, to by bol potom ozaj podnet na socialku a do roboty sa musi, aby bolo na najom a na stravu, to je mi jasne. Joj, tazka situacia.
Inak ten manzel je taky Ko.........., ze po papuli by som mu prisla dat osobne. Vytlct z neho maximalne vyzivne a prispevok na opatrovatelku, sak ona ho ta frajerina prejde.
P.S. Predpokladam, ze milenka ma deti aspon dve, v takom skolkarskom veku a v striedavke. Dobre som si tipla? To je toazka na autorku temy.

trdelnik234
28. říj 2016

@petrasipkova1

Toto riesenie sa mi zda najrozumnejsie. A hlavne vybavit co najrychlejsie alimenty na seba a na deti, nech si nemysli, ze on sa bude po nociach pelesit a ona makat v pekarni.

marunka84
31. říj 2016
Uživatel marunka84 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od marunka84.

@miminak1 nevím, proč by ti někdo měl brát děti, to určitě ne. Ale tak je lepší se s někým poradit a promyslet, jak postupovat dál, jestliže to tedy manžel nechce řešit. Mohu z vlastní zkušenosti doporučit tuto neziskovku, kde ti zdarma poradí. Je to fajn, že získáš názor na věc a pak se rozmyslíš, jak dál.
http://konzultum.cz/#!/cil

miminak1
autor
3. lis 2016

@trdelnik234 ne milenka je bez dětí je zdravotní sestra na dětském oddělení. Prý je jí 32 let.

trdelnik234
3. lis 2016

@miminak1

Aha, takze si nabalil sestricku.Idealne by bolo, keby mala vela nocnych sluzieb.