Blíží se porod? Bolest v kříži, průjem

raduska5
6. srp 2017

Ahoj holky 🙂
Dnes jsem 35+5 a včera ráno mi bylo tak nějak zvláštně blbě, byla jsem taková nijaká, nic se mi nechtělo, ale jeli jsme s přítelem k jeho rodičům a po cestě mi musel dvakrát zastavovat, protože mě strašně bolelo v kříži v šlo to do celých zad a já se v sedě nemohla moc nadechnout. Když jsem to rozchodila, tak víceméně dobrý. Ale potom jsem se mi přidala bolest v podbříšku, nic hroznýho, jen jsem to trochu cítila a záda mě pobolívala stejně a tak to bylo celý den. V noci mě vzbudila bolest a potřeba na velkou, měla jsem průjem a byla jsem během půl hodiny asi 10x. K tomu mě pobolíval podbříšek a záda v kříži. Ale dobrý, šla jsem si lehnout a spala jsem víceméně dobře. Od rána trošku tlaky v břiše a pobolívá podbříšek, ale teď se mi stalo, že mě zase chytla dost bolest v zádech, ale spíš víc nahoře. Vůbec nevím, co to je. Jsem prvnorodička a nikdy jsem tohle neměla.. Neměla jste to taky některá? Může to být začínající porod?
Děkuji za odpovědi.. 🙂)

mia_von_prag
6. srp 2017

može byť, ale ťažko povedať bez vyšetrenia. Držím palcee 🙂

penelope87
6. srp 2017

@raduska5 To budou poslíčci. Taky to občas mívám. I v prvním těhotenství. Dokud to jde rozchodit a rozdýchat a není to pravidelně, tak to porod nebude. Pravé kontrakce poznáš, bude to podobné, ale mnohem silnější.

penelope87
6. srp 2017

@raduska5 Nejsem si jistá, od kterého týdne se doporučuje, ale určitě pomůže maliníkový čaj. Ke konci jsem ho pila a i během porodu a myslím, že mi to dost pomohlo uvolnit se.

luciapaja
6. srp 2017

@raduska5 ja mela krizove kontrakce pravidelne po 7minutach rano pred porodem.Na zacatku jsem mela pocit krece v krizi a jako kdyz nemuzu na "velkou" Klasicke kontrakce az tesne pred porodem jako takovym.

raduska5
autor
6. srp 2017

Holky moc děkuju 🙂 Tu bolest v zádech jsem měla zase odpoledne a začal mě od toho tlak v hlavě a nemůžu se ho zbavit.. Já už fakt nevím.. :D :/ občas mě píchne v zádech nebo podbříšku, ale nic pravidelnýho, tak to snad budou jen ti poslíčci.. Ten maliníkoví čaj si chci koupit tento týden, tak uvidíme.. 🙂

penelope87
6. srp 2017

@raduska5 Kdyby to byl porod, tak to bude pravidelně. To vážně poznáš. Je důležité, abys cítila dítě. Ale kdybys měla náhodou nějakou pochybnost, tak dojdi k doktorovi nebo do porodnice. To, jestli se otvíráš, se dá poznat jenom vyšetřením. Já občas trpím na migrény; a ke konci prvního těhotenství jsem měla často záchvaty i nevolnosti. Ale každá jsme jiná, takže co u mě může být relativně normální, může zaskočit někoho jiného.

kstablova
7. srp 2017

já se pročistila, že jsem teda půl dne běhala na velkou dva dny před porodem. Pak mě za dva dny odpoledne dvakrát píchlo v zádech fest a poté mi hned praskla voda. Do té doby bez poslíčků nebo nějaké pravidelnosti. Rodila jsem 38+0, pravidelné kontrakce začaly až po prasknutí vody.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru