Covid a možný začátek těhotenství. Je šance, že by se čárka ukázala?

amalka2981
31. říj 2021

Ahoj holky, jdu si pro radu, možná pro malé povzbuzení.. Už 1,5 roku se snažíme o miminko. Poslední dva měsíce beru utrogestan od ovulace dalších 10 dni. Po 10 dnech jsem udělala test (v pátek) a na testu byl duch, proto utroš beru dal. V pátek mi začalo byt také špatně (zvýšena teplota - 37,2, bolest svalu, nevolnost od zaludku, bolest hlavy).. tak jsem si udělala test má covid a byl pozitivní.. Dnes jsem zkusila těhu test a úplně míni duch, mám dnes očekávaný termín MS, měla bych byt 12 DPO, graf bazalni teploty přikládám.. každopádně si myslím, ze na to asi má i dost vliv ten covid, ze? Vůbec nevím, zda brat utrogestan dal nebo dát ještě šanci a počkat…? Je vůbec šance, ze by se ještě čárka ukázala? Nebo covid to stejně nedovoli? :( Děkuji za odpovědi..

mimi1004
31. říj 2021

Covid vůbec neřeš v souvislosti s těhotenstvím. Buď se mimi udrží nebo ne. Takhle na začátku je to buď - anebo. Důvod proč to nevyšlo nikdy nezjistíš.

j.a.n.i
31. říj 2021

Na teplotu určitě vliv mit muze. A utrogestan bych brala dal, tim nic nezkazis.

mimi1004
31. říj 2021

A zavolej si k dr. ohledně dalšího postupu.

vikinkav
31. říj 2021

Neporadim, ale ja jsem presne takhle chytla covid a 2 dny pote jsem mela pozitivni tehotensky test a uz tady mam mesicniho broucka, takze vse dobre dopadlo 😊

michaela_2
31. říj 2021

Stejně jako s jinou virozou, nic s tím člověk neudělá, neovlivní 🙂 buď se miminko udrží a nebo ne. Moc
Držím pěsti 🍀

teress1215
31. říj 2021

@amalka2981 měla sem covid s prvním mimčem, že sem těhu sem zjistila až po karanteně.. bohužel my jsme měli špatný konec 😔 vždy je to buď a nebo, at jsi zdravá nebo ne

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru