Duch nebo ryska?

anastaziee
23. lis 2021

Ahoj holky,
vidíte na testu ducha? Podle mně je to vadný test. Je blbost, abych byla těhotná. Před týdnem mi skončila MS, která byla trochu zvláštní, ale krvácení malé nebylo.
Nemůže tu,,čárku" dělat nějaký problém, třeba cysta?

nikjean
23. lis 2021

Je možné, že i přes krvácení se embryo udrželo. Dle fotky tam druhá čárka je - jestli se jedná opravdu o ducha nebo jen rysku ti asi nikdo neřekne. Nezbývá ti nic jiného než zkusit test nový a ověřit tak výsledek. Držím palce, aby výsledek dopadl tak, jak si přeješ. 🍀

michaelarousova
23. lis 2021

@anastaziee zkusila byl nejaky papirkovy test..pokud tam bude slaba carka spis si prodelala biochemicky tehotebstvi …

lidija1234
23. lis 2021

@anastaziee proč jste si dělala týden po ms test ?😃jinak jak rádi holky zkusila bych za dva dny znovu a uvidíte zda bude sílit nebo nikoliv. Může se jednat o biochemické těhotenství nebo i vadný test,plus je spousta holek co měli ze začátku ms a byly těhotné 😊

anastaziee
autor
23. lis 2021

@nikjean Děkuji. Zítra to zkusím, tak jsem zvědavá, ale podle mně sílit nebude.

anastaziee
autor
23. lis 2021

@michaelarousova Děkuji, zkusím.

anastaziee
autor
23. lis 2021

@lidija1234 Měla jsem příznaky jako když jsem čekala syna, nejprve před MS mně hrozně bolely prsa a to jsem nikdy neměla, bolelo mně týden před, během ní a teď podbřišek. Prostě to bylo jinak než obvykle a pořád jsem si říkala, že nemůžu být těhotná. Pak mně napadlo zkusit test, spíš pro srandu. Možná jsem nastydlá, pár dní se mi chce neustále na WC.

helen_h
23. lis 2021

@anastaziee Anebo jak píšou holky, bylo to to biochemické těhotenství, které s menses odešlo a ještě jsou v těle zbytečky HCG, tak to test lehounce ukazuje. (To by odpovídalo i té teorii s příznaky.)

bh8
24. lis 2021

Holky, ryska nebo duch?

martas0904
24. lis 2021

Ahoj holky, dnes navečír jsem si dělala test a nevím zda je to vadný test nebo duch. Ms byla 6 dnů ale jen jsem špinila.
Přikládám foto. Jedna fotka je s filtrem druhá bez. Budu rada za každou vaší zkušenost a odpověď😇

kkkt
24. lis 2021

@anastaziee test jsem si teda nedelala, ale toto je jak tento mesic u me 🤷‍♀️🤔 ja to tedy konzultovala s mudr a zrejme slo o biochemicke tehu, ale i po ms mam silene bolesti prsou a podbrisku 🙈 tak jeste pocka a kdxztak budu volat zas, co s tim 🤷‍♀️

anastaziee
autor
24. lis 2021

@kkkt Já ani nevím, proč mně napadlo si udělat test. 🙈 Prostě to bylo divné a měla jsem příznaky jako se synem. A asi bych z toho byla dost dlouho v šoku, v březnu 2021 se mi narodil syn. Tak jsem se asi spíš bála, že bych byla náhodou těhotná. Ale břicho mně pořád bolí, takže se asi budu muset objednat k doktoru, čím to je. Ze srandy zkusím ještě jednou zítra test. Ale taky si myslím, že to bylo biochemické.

anastaziee
autor
24. lis 2021

@helen_h Taky se k tomu přikláním. Zítra udělám ještě jednou test, pro svůj klid. Další miminko zatím neplánujeme, mám 7 měsíčního syna.

teress1215
25. lis 2021

@martas0904 test by se měl každopádně dělat ráno takže bych udělala ještě jeden a z rani moči 😊

teress1215
25. lis 2021

@bh8 vidím ducha, zkus za dva dny znovu

anettapetr
27. lis 2021

Ahoj holky chtěla bych se zeptat jestli tam něco vidíte příjdemi že tam vidím dost viditelného ducha 🤔😊

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru