Dnes mám 32 den cyklu. Před třemi týdny jsem měla chráněný pohlavní styk kondomem bez ejakulace a také před včerem. Ovulaci jsem měla na 20 den cyklu podle ovu testů.Test jsem si dělala včera a byl negativní. Je možné, že jsem mohla otěhotnět?
Úplně vyloučit se to nedá, ale pravděpodobnost, že bys byla těhotná, je skoro nula.
Pises ze si mela chraneny styk a ty se ptáš na těhotenství? :D Jeste k tomu s kondomem.Ne neni mozne aby si takto otehotnela.....Tak zbytecne nestresuj.
😂😂😂
@anickaaa28 ano jen odkdy jsem vysadila antikoncepci a používáme jen kondom tak se bojím
Ale když používáte kondom tak jsi taky chráněna. A když se neudělal,tak nechápu proč plasis?Kolik ti je proboha?Mela by sis něco o tom procist.
JEN kondom? To je přece taky antikoncepce... My používáme "jen" kondomy běžně a otěhotněla jsem jen tehdy, když jsme se nechránili z důvodu snažení o dítě... Tak neplaš zbytečně, tím si fakt nepřidáš
Tohle je už několikátej příspěvek - ne, velice pravděpodobně nejste těhotná a pokud máte chorobný strach z otěhotnění, buď nemějte sex, nebo jděte k psychologovi a zjistěte proč se tak moc bojíte.
@jako_mala_holka Praktikujete u kondomů i přerušovaný styk nebo jedete až do konce
@jana_001 nepřerušujeme
@jako_mala_holka děkuji za odpověď, začali jsme používat kondomy bez přerušení tak jestli se můžu jako tak spolehnout
@jana_001 no nám to vycházelo v pohodě, na první dceru jsme pak čekali skoro rok a druhé bylo na první pokus, hned jak jsme se přestali chránit...takže u nás dobrý 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Sleduješ ovulaci ovu testy a nesnažíte se o těhotenství?
Jinak k věci, pokud člověk souloží, nějaká šance tam je vždycky,v tomhle případě je ale těhotenství vyloučeno tak na 99%