Jsem bez antikoncepce, 5. den mám zpoždění. Jsem těhu?

mali
6. kvě 2007

Ahoj, potřebovala bych poradit. V březnu jsm vysadili antikoncepci a dneska je to už pátý den zpoždění. Včera jsem si dělala Mamatest, ale nic nevyšlo. Bolí mě děsně bradavky, myslíte si, že je reálná možnost, že bych ohla být těhotná? díky

kacerka
6. kvě 2007

Mali, šance asi je, ale spíš si myslím, že jsi si tím vysazením HA rozházela cyklus jako většina uživatelek HA. Jaké cykly jsi měla před užíváním HA? A bolest bradavek opravdu znamenat nic nemusí ☹ ☹ ☹ Taky jsem ji brala jako příznak těhu, ale vždy to byl planý poplach.

kamila3
6. kvě 2007

Ahoj Mali, já jsem si dělala taky Mamatest asi první den po vynechání MS a byl neg. pak jsem si dělala ten stejný test "Mamatest" třetí den po vynechání MS (tedy o dva dny později) a objevila se slabounká čárka. Pak jsem dělala denně jeden (z ranní moči, tam koncentrace HCG nejvyšší) a byly postupně silnější. Záleží ale na ovulaci a kdy došlo k uhnízdění vajíčka.

kim
6. kvě 2007

Mali: je to 50:50 😉, jak píše Kacerka, může to být tím vysazením, mě třeba bradavky vůbec nebolely, měla jsem jen tlaky z vnějších stran prsou.Ale držím palce, ať to vyjde!!!!!

kamila3
6. kvě 2007

Myslím, že ale pátý den po vynechání už by se něco objevilo, počkala bych ještě anebo zajdi k lékaři. Já jse male měla úplně stejné menstruační příznaky a už jsem byla těhu. Myslala jsem, že už přijde krvácení a ono zatím těhu...

kim
6. kvě 2007

Jo a test mi vyšel // až 4.den vynechání, ale ty asi nemůžeš moc odhadnout délku cyklu, když jsi nedávno vysadila... 😉

sylvinka
6. kvě 2007

Ahoj holky, promiňte, že se vám vloupám do diskuze, takže myslíte, že když sedmý den po vynechání na testu nic, tak teda NIC????

kim
6. kvě 2007

Sylvi: no...je to divné, zkoušela jsi víc značek testů?????

kamila3
6. kvě 2007

No já myslím,že sedmý den je už dlouho,zkus ještě udělat test z ranní moči,ale nevím.Testy jsou hodně citlivé a už by něco ukázaly.

sylvinka
6. kvě 2007

Ne, jen GS mamatest.
Je to celé divné, mimi bych moc ráda, ale vyloženě se o něj nesnažíme. MS jsem měla dostat před týdnem, bolí mě furt břicho a test nega. Tak se začínám i bát, co to dělá..... 😒

kamila3
6. kvě 2007

kim má pravdu,já zkoušela"gravítest "žlutý obal 2 kusy,a ten byl jaksi negativní.Tak jsem pak měla doma ještě ty "mamatesty" v růžovém obalu 2 kusy v balení.A přesto jsem v tom.

mali
autor
6. kvě 2007

předtím jsem měla menstruaci pravidelnou, bolí mě v podbříšku, jako by měla přijít. Dělám v nemocnici, tak jsem přemýšlela, že si zajdu na HCG, ale radši bych ještě počkala. Je teda možný, že se nic neukázalo proto,že je ještě nízká hladina HCG?

kamila3
6. kvě 2007

Jo to je asi on SG Mamatest,co jsem si dělala já.

kim
6. kvě 2007

Mali: to je možné, prostě se mimi uhnízdilo později než ostatním a produkuje hCG ještě málo
Sylvi: tak zrovna mamatestu bych věřila!!!!

mali
autor
6. kvě 2007

Jak dlouho si myslíte, že bych měla čekat s krevním odběrem HCG?

kacerka
6. kvě 2007

Sylvi a máš pravidelné cykly? Já jsem je např. měla jeden měsíc 40 dní a další 51, takže já jsem čekala vždy radši dva měsíce, než jsem testovala 😀 😀 😀 Nakonec jsem ani testovat nemusela, manža to na mě poznal a hlavně se mu nezdála má neustále se zvětšujicí prsa 😀 😀 😀 😀

kamila3
6. kvě 2007

Mali ,zkus ten krevní test v nemocnici,u nás ho tady dělají v laboratoři a stojí asi 200,-,ale ty těhu testy jsou hodně citlivé,tak by měli neěco ukázat.Hladina hcg ale rapidně stoupá ,takže když nenaměříš jeden den,druhý den nebo za dva dny už se něco ukáže.

sylvinka
6. kvě 2007

celé se to má tak, že s přítelem jako antikoncepci používámě přeruš, soulož. A den před plánovanou MS jsme to riskli (chodí +-2 dny přesně) A ona nepřišla. A bolí mě to břicho - někdy docela dost.

kacerka
6. kvě 2007

Já jsem měla taky GS Mamatest a čárky se mi objevily 15. den po ovulaci . . . .

kim
6. kvě 2007

Mali: počkala bych tak slabé dva týdny od vynechání, jestli je to těhu, tak to už musí být vidět i na testu!!!!!Ale jestli není problém skočit na ten odběr, tak už v krvi by určitě bylo něco málo znát už zítra!!!!

marky4
6. kvě 2007

Holky tak já jsem po vysazení HA dostávala MS pravidelně. Najednou tu byl 30DC cyklu a MS nikde. Byli jsme zrovna na chatě tak jsem to moc neřešila. MS se jakoby pořád hlásila, ale nepřišla. Jakmile jsme přijeli domů, tak jsem si koupila test a byl negativní. Když MS nepřišla přes 50 dní, tak jsem šla k doktorovi. Ten mi udělal ultrazvuk, ale nic nenašel. Takže jsem čekala. MS došla po 62 dnech, uf to byla úleva.
Nyní jsem po IVF, testy jsem měla tak trochu pozitivní, ale druhá čárka nebyla zas tak moc výrazná. V pátek jsem byla na krvi a HCG je nízký. Zítra jdu znovu, tak uvidíme jak to dopadne.

mali
autor
6. kvě 2007

kamila3: já jsem si jeden test dělala 3den po vysazeni a jeden dneska. Takže si myslíš, že kdybych byla těhotná, něco by se ukázalo? Já v nemocnici pracuji, takže mám ten test zadarmo, ale nechce se mi je zneužívat pokaždý, kdy si nejsem jistá. Nejhorší je, že dělám na ARO a mám strach tam být, kdybych byla těhotná, každou chvíli je tam rentgen a všechno okolo.

kamila3
6. kvě 2007

No jo přerušovaná soulož....Ale aby si byl partner stoprocentně jistý, to nevím.Mě taky bolelo břicho a do dnes bolí jako MS bolesti ale jsem těhu.Hodně brzy jsem to poznala na prsou ,bolely mě a je mi malá podprsenka

mali
autor
6. kvě 2007

jo a první menstruace po vysazeni HAK přišla skoro přesně po 28 dnech

georgine
6. kvě 2007

ahoj verila bych asi jenom dr.. mamatest je málo citlivy.. zkus day 7, nebo jiny citlivejsi test pripadne dr.. nebo porste cekje.. a uvids.. já vim lehko se to rekne ale nic jineho ti nezbyde.. jo a jsem hodne presvedcená i o tom ze to muze byt fakt rozházený cykklus.. me to delalo taky.. vysadila jsem v lednu 07 a az ted jsem doufám zapadla.. a na testu se mi ukazovaly uz 9.DPO.. na testu UNIMARK

kim
6. kvě 2007

My taky praktikovali přeruš soulož rok a půl a pohoda...a pokud to bylo pár dní před MS, tak by se nemělo nic stát!!!Teda pokud jsi neměla nějak posunutou OVU nějakým stresem nebo něčím jiným.Na tohle je dobré měření teploty, takhle to už nezjistíš... ☹

sylvinka
6. kvě 2007

No, nám by to nevadilo, kdyby mimi přišlo, proto vlastně i ten risk před MS

Marky: Jak dlouho jsi MS dostávala pravidelně? Já už jsem víc jak rok po vysazení a problém až ted.

kamila3
6. kvě 2007

Mali, já jsem měla test pozitivní třetí den po vynechání MS, když budu předpokládat, že cyklus měl 28 dní. A ještě ti spočítám přesně od ovulace .... (vím totiž přesně kdy ovu byla), počkej chvíli ...................... 13. den po ovulaci se mi ukázal slaboulinký páseček an testu, ale byl později než byl limit, asi tak za 15-20 minut. Ale dělala jsem test denně a čárečky zesílely. Nevyhazujte testy příliš brzy, může se ukázat pozitivní tak do 20 mion, pak už bych nehodnotila.

kim
6. kvě 2007

Sylvi: já jsem teplotu měřila a můžu Ti říct, že náš první pokus načisto 😀 byl den po OVU a těhu z toho nebylo!!!!!!!A další měsíc, to bylo při OVU a těhu se povedlo, takže si myslím, že před MS je to fakt nemožné

mali
autor
6. kvě 2007

a můžu se zaptat,jak poznám, nebo vypočítám, kdy mám ovulaci?

kim
6. kvě 2007

Mali: musíš měřit teplotu každý den po probuzení buď v pochvě nebo v puse, napoví stránka LEN wéwéwé.merenibt.xf.cz

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru