Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

ivkaj
15. srp 2008

Těhu test může někomu ukázat slabou čárku už 12den po oplodnění, ale jsou i případy kdy se // čárky ukázaly až týden po očekávané menstruace.
Já bych asi testovala až pár dnů po očekávaném termínu.

niky83
autor
15. srp 2008

Ivkaj moc děkuji...... 🙂

gedren
15. srp 2008

Ja jsem do toho taky vzdycky sla az tyden po terminu. To clovek opravdu (az na vyjimky) vi na cem je - proste bud tam je, a nebo kdyz neni, tak fakt nejses v tom, a nemusis si tech testu delat 20 🙂.

ava
15. srp 2008

ale na těhu testech se uvádí, že fungují už 5.den po opolodnění...je to blbost?

petka21
15. srp 2008

Ava ja si mylsim ze test ktery slibuje ze uz tohle dokaze tak ze je to blbost a jen reklamni tah.Vzdyt teprve do 7 dni spermie dorazi tam kde ma tudis jeste neni HCG.Ovsem videl ajsme ze kdo je po IVF nebo tak tak mel an testu carku uz 8 den po,ale tam je to zase jinak casove driv.TAkze lepsi je vazne pockat 🙂

kitty68
15. srp 2008

tak ja js si udelala az 3tydny po terminu a cary byly masivni, a ja na to cucela jako puk 😵
prvni den je brzo,ale skoro na vsech testech co js se divala je napsano ze prvni den vynechani tak nevim

ava
15. srp 2008

díky za info, výrobci těhu testů se snaží vydělat, to je jisté...

strouzek
16. srp 2008

ahoj no píše se že nejdřív v den očekávané MS ale já to zkusila už 10. den po ovulaci a byl náznak čárky a 12 dnů po ovulaci (cca 3 dny před MS) byli na všech testech různých značek //

berynka
16. srp 2008

Ahoj, já si pamatuju, že jsem si první test dělala asi 2.den zpoždění MS (cyklus jsem mívala vždy o něco delší) a čárka tam hned byla. Ani to nebylo z ranní moči a test byl úplně obyčejný za pár korun 😉 .

misicka455
16. srp 2008

já bych testovala až tak týden po vynechání ms 😉 Ale jsou testy kdy poznáš už tři dny před tím než ti má ms přijít 😉

strouzek
16. srp 2008

já myslím že nezáleží na očekávané MS ale na tom kdy měla holka ovulaci. já jí měla 13 DC a krásné // jsem měla už za 12 dnů,(a to na mamatestu, gravitestu a pepínotestu) dle mě je v návodu napsaný den oček. MS protože se předpokládá že většina holek má ovulaci v půlce svého cyklu a když budou testovat budou od ovulace cca 12-14 dnů a to se musí něco objevit určitě. Taky co jsem četla na různých diskuzích mnoho holek testilo už ten 12 DPO a našli //, slabé ale našli! u těch co nenašli // ani v den oček. MS ale třeba za pár dnů si myslím je jasný že neměli ovu v půlce cyklu ale až ke konci.

arin
16. srp 2008

Ahojky 😉 já jsem si tedˇu malé dělala test už 7-8 DPO a už jsem měla slaboulinkou druhou čárečku 🙂 a u malýho týden po zpoždění MS 😉

bertica.h
16. srp 2008

ja by som z mojho vlastného poučenie testy nerobila skor ako pár dní pred očakávanou MS.
Pretože asi v 40% dochádza k veľmi rannému potratu a keby som si neurobila test,nebiola by somto zistila.Takto som sa "zbytočne"trápila.
a ked test..doporučujem Mamatest ružový.
S ním som veľmi spokojná aj baby ho najviac chvália. 😉
Držím palceee 😵

arin
16. srp 2008

To je pravda 🙂 taky jsem měla jeden falešný poplach a pak jsem to obrečela ☹ byl to Best 😕 ukázal // a za dva dny dolezla MS ☹ takže asi fakt až po zpoždění 😉 Taky přeju hoooodně štěstíčka!!!! 🙂 🙂 Vím co to je,taky jsem se natestovala!!!!!!! 🙂

sindel
19. srp 2008

Ahojky chci se zeptat,já už jednoho čertíka mám a tak mi je trapný se ptát,ale zkusím to 🙂 27.7.jsem dobrala HA a od té doby se snažíme...9.,11.,14.8 jsem měla styk,nevěděla jsem jaký mám počítat cyklus kvůli ovulaci tak jsem počítala můj který jsem měla vždycky přesný než jsem začla brát HA tj.28dní a s HA 25dní a vešlo se mi to do 14.-20.8....jen tak ze zvědavosti jsem zkoušela dělat test včera...vyšel mi pozitivní,čárky// tam naběhly hned...zdálo se mi to divný tak jsem dnes zakoupila tři testy od různých firem a zase // hned.....ale přijde mi to strašně brzy....sice když jsem čekala prcka tak se mi čárky objevily asi 8dní před MS ale teď nevím......někdo mi kdysi napsal že ty // můžu mít díky ovulaci,ale na 4testech od jiných firem mi to přijde divný......krom toho mám bolesti v kříži,píchání v podbřišku už 2-3dny....tak nevím,můžete mi poradit a říct vaše názory?Díky moc papa

sindel
19. srp 2008

ještě jsem chtěla dodat,že nikdy jsem bolest v období ovulace necítila....sotva jsem postřehla,že jí mám... 🙂

sindel
19. srp 2008

jééé ještě jeden dotázek 🙂 jak odhadnete den ovu?přesnej?já se teda neměřila....jen jsem si odhadla na kalkulátoru ovulace dny a rozmezí bylo 14.-20,ale nevím jaký ten den bych mohla brátjako ovu...abych mohla počítat jako vy a zkoušet zase testy.......myslím dny od ovu....

sindel
19. srp 2008

a ještě něco,hlava děravá.... 😀 ze začátku když jsem si dělala testy to bylo asi 12.,13.8 tak nic,to bylo jasné že tam nic nebude ale zvědavost je prevít..pak to vzal jeden citlivej na 10mlU/ml a pak 20mlU/ml a pak se to zvedalo a dnes mi to ukáže už jakýkoliv test 25mlU/ml....vy jste tu psaly,že vám to test vzal třeba už 5-7 den po ovulaci,je možné že jsem tu ovu měla toho 14-půlka mého cyklu a dnes je to už 5dní po ovu tak mi to testy prozradí?

marzim
12. zář 2008

Ahoj holky, ja měla vynechání asi 5 dní, udělala jsem si test, teda spiš doktorka a neukázalo to nic. Ale ještě pořád jsem to nedostala... tak uvidím příští týden. Zatím nemám ani bolesti, které mám před menses vždy docela dost silné. Kéž by to vyšlo.
Ale jen tak pro zajímavost. Moje sestra byla už v druhém měsíci a dva testy jí ukázaly, že není těhotná. A myslim, že měla mamatest a gravitest.

jitie
12. zář 2008

marzim já už jsem 42Dc a mrcha nikde, čárka taky nikde 😉
i cykly se můžou prodlužovat a ne být pořád 28 dní 🙂

marzim
12. zář 2008

Děvčata, přijdu si tak trošku mimo, ale vůbec nevím co ty zkratky znamenají, třeba to Dc nebo 25mlU/ml. 😢

jitie
12. zář 2008

DC= den cyklu 😉
25mlU/ml je citlivost těhu testu 😉

luckamb
12. zář 2008

osm minut a letím domů, jupíííííí

luckamb
12. zář 2008

Holky sorry to vůbec nemělo být sem ten příspěvek, jen jsem viděla že je tu jíťa tak jsem ho sem omylem dala.
Ale i tak vám přeju hezký vídend 😀

jitie
12. zář 2008

luci 😀

kuliskaa
12. zář 2008

Já jsem měla poprvé také Best a ukázal mi // 8 DC ale otěhotněla jsem v menzes....taky mám strašně špatné a nespol.cykly ☹ ovulace uplně mimo než v půlce c.

michamicha
26. zář 2008

jj, já jsem na tom stejně ☹

marzim
1. pro 2008

Ozývám se po delší době.....nedostala jsem to 10 dní a pak ta mrcha dorazila 😖 . Holt to snad vyjde jindy. Jo a jitie díky za odpověď

bobatko
1. pro 2008

ja som si robila test po 6 dnoch co nedorazila a nic. mrcha neprisla ani po 14 dnoch tak som spravila dalsi a uz tam boli //. to mas individualne. zalezi na tom kedy ostanes tehu.a ako mas ovulaciu. ja mam nepravidelnu a tehu som ostala tesne pred menzesom.
je to jedno hlavne aby si si tam nasla //. drzkam palce. 😅

michalka2
1. pro 2008

ahojky,mám dotaz..asi 3 roky sem brala antikoncepci a vysadila ji letos 6.11. no pak následovala pravidelná menstruace a pak už sem pilulku nebrala..no a 10 dní od poslední pilulky jsem měla nechráněný p.styk a asi týden po tom sem začala mít bolesti v podbříšku,nateklé prsa,bylo mi zle od žaludku a přišla hrozná únava..je to teď dva týdny a některé bolesti stále pokračují,tak mě napadlo,jestli nejsem těhotna anebo jestli to může být z toho,že jsem vysadila antikoncepci..u doktora jsem ještě nebyla,jen sem si dnes zkoušela těh.test,ale byl negativní..jenže nevím,jestli na to není moc brzy..prosím poraďte někdo,můžu být těhotná?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru